Понеділок, 29.04.2024, 13.18.05

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Січень » 23 » Я люблю свою землю, бо вона моя!
Я люблю свою землю, бо вона моя!
23.35.33

В кожної людини є свій куточок, де вона почуває себе впевнено. Коли ми покидаємо нашу маленьку батьківщину на довгий час, то відчуваємо себе невпевнено.

Я живу в найкращому селі Берездів, відчуваю його позитивну енергетику, розуміючи, що кращого місця на Землі немає. Кожне деревце, кожен куточок цього села дарує мені сили та натхнення. Тут я народилась, ходжу до школи. Тут живуть рідні та близькі мені люди. Це моя маленька єдина Батьківщина. Земля, з якою злилось моє серце. Земля, що залишиться назавжди в душі.

А яка чудова природа на Берездівщині! Прекрасні ліси, поля, луки, неповторна річка Корчик. Кожна пора року тут особлива. Навесні у нашому селі все прокидається і розквітає. Приємно йти вулицею, дихати свіжим повітрям. Саме весною у Берездові по-особливому мелодійно співають птахи, повертаючись додому. Влітку у нашому селі найтепліші дні та дивовижні зоряні ночі. А найкращі в окрузі лебеді, що оселились у центрі села, вчать пташенят граціозно літати. Восени звідусіль око радують червоно-жовті барви, а холодні дощі навіюють смуток. Всі навколишні водойми заповнюють полохливі дикі качки, а лелеки збираються до гурту, кружляючи над селом. Взимку білосніжне снігове мереживо манить своєю красою, а по полях неквапливо пробігають зайці, не боячись навіть людей. 

І що б не чекало мене в подальшому на життєвому шляху, я залишу часточку своєї душі тут, на моїй рідній землі. І обов'язково докладу всіх зусиль для того, щоб моє рідне село розквітало і було ще кращим. Адже саме від нас, жителів Берездівщини, залежить процвітати чи бути занедбаним у майбутньому нашому рідному селу. 

Анастасія Степанюк, юнкор проекту, учениця 8 класу


Категорія: Наше село | Переглядів: 469 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015