Неділя, 12.05.2024, 05.23.47

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Березень » 31 » І етап Національного кубка шкільного футболу Євро-2012. Фінал Славутського району
І етап Національного кубка шкільного футболу Євро-2012. Фінал Славутського району
21.42.58

30 березня 2012 р. відбувся фінал Славутського району І етапу Національного кубка шкільного футболу Євро-2012.

У фінальній частині змагань зіграли 4 кращі команди Славутського району: Берездівський НВК, Ганнопільський НВК, Крупецький НВК, Улашанівський НВК.

Результати матчів:

Матчі за вихід у фінал змагань:

Берездівський НВК - Ганнопільський НВК 5:0

Гравці Берездівського НВК серйозно підготувались до гри. Цього разу їм не заважали ні погодні умови (хоча вони майже нічим не відрізнялись від попереднього ігрового дня), ні відсутність гравців та ігрової практики. Головний тренер команди, Савченко В. В., вдало підібрав гравців на позиції на полі, і гра пішла практично в одні ворота. Адже ганнопільчани не лише ні разу не завдали удару по воротам берездівської команди, а й майже не переходили на сторону суперників. Берездівчани ж грали у своє задоволення, раз-по-раз пробиваючи по воротам суперника. Двічі у матчі відзначився нападник берездівської команди Борщук Іван, по разу - Белінський Анатолій, Пасічник Микола, Корнійчук Петро.

Крупецький НВК - Улашанівський НВК 1:1 (післяматчеві пенальті - 4:3)

Матч проходив за рівної боротьби двох рівносильних команд. Тому сильнішого у цьому протистоянні визначила серія післяматчевих пенальті.

Матч за 3 місце:

Ганнопільський НВК - Улашанівський НВК 0:0 (післяматчеві пенальті - 5:3)

Команди показали рівну гру. Моментамии краще виглядали гравці Ганнопільського НВК, які мали можливість кілька разів відзначитись у воротах суперників. Але матч завершився за нульової нічиєї і сильнішого визначила серія післяматчевих пенальті, сильнішими у яеій виявились ганнопільчани. Але потім до гри підключились дорослі і команді Ганнопільського НВК було призначено технічну поразку. За чутками (тому що офіційної версії на закритті змагань не було озвучено для загалу) ніби за те, що післяматчеві пенальті пробивали футболісти, які вийшли на заміну (але тоді де були судді, що судили матч, коли допускали тих футболістів пробивати пенальті). За іншою версією ніби через те, що за ганнопільську команду виступали кілька гравців що не є учнями Ганнопільського НВК (тоді все справедливо).

 Фінал:

 Берездівський НВК - Крупецький НВК 4:0

У фіналі берездівчани далі продовжили з натхненням виконувати поставлену перед ними мету. Навіть інколи здавалось, що вони вирішили відігратись на суперниках за попередні матчі у 1/2 фіналу, у яких ніяк не могли відзначитись. І хоча свисток часто свистів на користь суперників, берездівчани не зважали і продовжували вести свою гру. Вже на першій хвилині відзначився капітан команди Туринський Сергій. А через кілька хвилин він завдав такий потужний удар, що вивів з ладу голкіпера команди Крупецького НВК, який попросив заміну. Далі двічі відзначився Борщук Іван та один раз - Белінський Анатолій. Команда Крупецького НВК кілька разів доходила до штрафного майданчика команди берездівчан, але показати свою майстерність для голкіпера нашої команди так і не судилось.

І етап Національного кубка шкільного футболу Євро-2012 завершився феєричною програмою закриття, участь в якій брали голова районної державної адміністрації Несен О. А., начальник відділу освіти Славутської РДА Зубова Ж. О., інші поважні гості.

На урочистій церемонії нагородження були відзначені всі кращі гравці турніру та нагороджено команди. Головний трофей - Кубок Славутського району здобули учні Берездівського НВК. 

Організатори також підготували для переможців сюрприз - великий м'яч з двадцять однією кулькою всередині. 

Чудовий настрій всім присутнім на закритті гостям та учасникам змагань подарували учні та вчителі Берездівського НВК, Берездівської школи мистецтв, Киликиївського НВК, гості з Цвітохи.

Більше фото Ви зможете переглянути за цим гіперпосиланням.

Наталія Гриценюк, юнкор проекту, учениця 10 класу

Категорія: Наша школа | Переглядів: 806 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Котик  
0
Ми навіть і не сумнівались, що Берездів найкращий, з найкращих!!! Я хочу їх привітати, а також побажати успіху в подальших іграх!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015