П'ятниця, 10.05.2024, 23.05.19

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Травень » 8 » Така очікувана неочікувана перемога...
Така очікувана неочікувана перемога...
06.46.14

У журналістиці ми новачки. Але ось уже вдруге ми брали участь Національному конкурсі шкільних газет, що відбувався вже п'ятнадцятий раз 26-28 квітня 2012 р. у м. Миколаїв.

Все починалось якось по особливому цього разу. Адже першим під час презентації конкурсу надали слово саме представникам нашого прес-центру. І головний редактор нашої учнівської команди не схибила: збила наповал питанням головного директора конкурсу, задавши темп для подальшої прес-конференції. 

Не пасли ми задніх і під час презентації газети "День". Мали чудову можливість поспілкуватись із заступником головного редактора газети Марією Томак.

Не пасли задніх і на майстер-класі Бориса Ходорковського, головою Netocrat Communications, який розповідав нам про безпеку поведінки в мережі Інтернет. Там ми зустрілись з представниками компанії "Київстар" та обговорили питання співпраці у розвитку наших інтелектуальних інтернет-конкурсів.

Незабутнє враження справила розмова із міським головою м. Миколаєва Володимиром Чайкою, який успішно керує цим затишним містом вже більше 15 років. І тут Ваша покірна слуга теж встигла відзначитись: першою попросила автограф у цієї неординарної особистості.

А поки інші учасники стояли у черзі за автографами ми з Аньою з Кам'янця-Подільського встигли постілкуватись з секретарем Національної спілки журналістів України Глібом Головченком.

Надзвичайно цікавою була прес-конференція з партнерами конкурсу, де ми мили нагоду побачити Владислава Гнатенко - заступника начальника сектора зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області, Наталію Іванцову - заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, Богдана Кутєпова - Спеціальний кореспондент інтернет-видання "Телекритика", Генадія Погорєлова - начальника ДАІ УМВС України в Миколаївській області, Кристофера Фукса - 1-го секретаря Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Києві,

У Сяоін - Генеральний консул КНР в Одесі

та багато інших відомих особистостей з різних країн.

Далі була Червона доріжка

та церемонія нагородження переможців конкурсу.

Де ми не особливо розраховували на перемогу. Та все ж, десь у глибині душі на це сподівались. І ось, під час проголошення номінації "Краща електронна газета конкурсу, Богдана Кутєпова - Спеціальний кореспондент інтернет-видання "Телекритика", назвав наш прес-центр та сказав що ми не просто рядове видання, ми є секундною стрілкою нашого населеного пункту, видання, що зберігає історію рідного села для прийдешніх поколінь. 

Також не менш приємним моментом для нас стало здобуття Гран-прі конкурсу нашими земляками, прес-центром з м. Кам'янця-Подільського. 

Особливою в цей день була і концертна програма і фотосесія з переможцями та організаторами конкурсу.

Наступного дня ми брали участь у насадженні Алеї переможців конкурсу,  

тренуваннях з протипожежної безпеки, 

Також під час конкурссу ми встигли відвідати багато цікавих місць м. Миколаїв під час піших екскурсій

та Миколаївський зоопарк, що є одним з кращих в Україні.

Більше фотографій з НКШГ Ви зможете переглянути за цим гіперпосиланням.

Наталія Гриценюк, юнкор проекту, учениця 10 класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 451 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015