Понеділок, 29.04.2024, 15.31.48

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Липень » 7 » Фінал Кубка Панцюка
Фінал Кубка Панцюка
20.29.39

1 липня 2012 р. юніорська та дорослі команди нашого села взяли участь у фінальній частині кубка пам'яті Панцюка Сергія Йосиповича.

У матчах 1/2 фіналу серед юніорів команда с. Берездів поступилась команді з Крупця, а в іншому матчі футболісти з Манятина виявились сильнішими за улашанівських однолітків. У матчі за ІІІ місце берездівчани поступились футболістам з Улашанівки з рахунком 0:3. У фінальному поєдинку перемогу здобули футболісти з Крупця, перемігши супротивників з Манятину з рахунком 3:2.

У матчах 1/2 фіналу серед дорослих команд берездівчани програли господарям турніру, а команда Малого Скнита перемогла футболістів з Корця. У матчі за ІІІ місце наші футболісти вибороли перемогу у корчан, а у фінальному поєдинку сильнішими знову виявились господарі, які перемогли команду з Малого Скнита, здобувши вже вп'яте Кубок (з десяти можливих). Ну що ж, удома і рідні стіни допомагають. Але якщо згадати виступи команди зі Ставичан у різноманітних районних змаганнях, що проводяться по кілька разів на рік, то постає питання про те, щоб такому розкрученому змаганню забезпечувалось і об'єктивне суддівство, а не "самі собі проводимо, і судимо теж самі" (це я про те, що головним суддею турніру є один з організаторів директор Ставичанського НВК Корсун І. А.). І пишу не просто тому, що вболіваю за берездівчан, і не тому, що вже не один рік чую чимало критики щодо рівня суддівства. Просто в тих же районних змаганнях ставичанці не перемагали навіть у трьох за останні 10 років, і не вважаються взагалі за серйозну команду. А тут 5 з 10. Неув'язочка, однако...

Для любителів статистики подам переможців за всі роки:

Дорослі команди:

2003 р.: Берездів

2004 р.: Ставичани

2005 р.: Малий Скнит 

2006 р.: Ставичани 

2007 р.: Малий Скнит  

2008 р.: Ставичани 

2009 р.: Малий Скнит  

2010 р.: Малий Скнит  

2011 р.: Ставичани 

2012 р.: Ставичани 

Юніорські команди:

2007 р. : Ставичани

2008 р.: Ставичани

2009 р.: Хвощівка

2010 р.: Берездів

2011 р.: Хвощівка

2012 р.: Крупець

Сергій Опанасюк, керівник проекту "Birchen Miracle" 

Категорія: Наше село | Переглядів: 553 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
1 cacha  
-1
Якби команда Берездова дотримувалась Положення про турнір, то напевне в Вас не склалось таке враження,що самі граємо, самі судимо

2 berezdiv  
0
Вибачте, але я не про положення писав, а про об'єктивне суддівство. А берездівські команди захищати не збираюсь, якщо вони щось порушували. Це вже до головного судді питання: "Якщо команда Берездова порушувала регламент змагань, то чому її не було знято зі змагань? Адже ці питання вирішуються саме головним суддею, який має бути незалежним у судженнях щодо кожної команди та дотримуватись правил і Положення про турнір, у тому числі і до берездівських футболістів.

3 berezdiv  
0
Вчора зустрічався з Корсуном Іваном Анатолійовичем. Тому хочу написати спростування стосовно останніх двох речень у статті. Адже Іван Анатолійович привіз грамоти, що засвідчують те, що Ставичанська команда неодноразово була переможцем та призером змагань районного рівня зі змагань з різних видів спорту. А також - переможцем турніру обласного рівня з міні-футболу. Я ж, в міру своєї необізнаності, що такі змагання у нашому районі проводились, зарахував до їхнього активу лише дві перемоги районного рівня. Та все ж це не головне. А головне те, що мою критику було почуто і надалі турнір буде лише розвиватись. І надіюсь, що наступного року ми зможемо насолоджуватись справжніми футбольними баталіями, що будуть судити незацікавлені у підсумковому результаті судді.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015