Субота, 04.05.2024, 11.24.58

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Березень » 12 » Фінал І кубку з інтелектуального футболу
Фінал І кубку з інтелектуального футболу
16.36.54

Фінал будь-якого змагання непередбачуваний та напружений. Тому що команди, які беруть у ньому участь, налаштовані після довгого шляху звісно лише на перемогу. Фіналісти ж І кубку відчували всі емоції вдвічі сильніше. Адже у фіналі зустрілися наймолодші та найстарші учасники. Ніхто й не думав про те, що хоч одна з цих команд здобуде призові місця. Але тим і кубкові змагання відрізняються від чемпіонату, що найважливішу роль грає налаштованість на конкретну гру, а не стабільна гра протягом всієї дистанції. У кубкових змаганнях ціна кожної помилки може вартувати команді результату. У цьому пересвідчились найсильніші команди минулого Чемпіонату, які не дійшли до фіналу. А у фінальній зустрічі, що відбулася 5 березня 2015 р., зіграли команди 3 та 11-Б класів. Дербі між командами "Динамо" розпочалось зі швидкої атаки третьокласників, яку завершив результативно форвард команди Олександр Опанасюк. Одинадцятикласники ще не встигли оговтатись, а вже через 2 запитання подвоїти рахунок могла Діана Герасимчук. Та цього разу голкіпер команди Ольга Ягода гав не ловила і відбила небезпечний удар. Лише після цього одинадцятикласники почали приходити до тями і перехопили ініціативу у грі, відповівши двома небезпечними ударами, один з яких завершився голом наприкінці І тайму у виконанні Тараса Щура. У ІІ таймі гравці команди 11 класу тричі завдавали небезпечних ударів, але два з них відбила голкіпер команди Анастасія Васильчук, а один - влучив у штангу. Гравці команди 3 класу всі сили зосередили на захисті воріт, розраховуючи на контратаки, які надійно нейтралізувалися захисниками одинадцятикласників. У додатковому таймі команда 11 класу ще двічі загрожувала воротам супротивників, але і цього разу голкіпер і штанга залишили їх без забитого м'яча. Витративши всі сили на матч гравці команди 11 класу зовсім блідо виступили у серії післяматчевих пенальті. Гравці їхньої команди лише двічі з 6 спроб пробили у площину воріт. Натомість третьокласники не змарнували жодної спроби. Голкіпери команди 3 класу справились з обома ударами. Спочатку - Анастасія Васильчук, а на останньому запитанні - Діана Герасимчук. Анастасія була змушена завершити гру та свою команду у меншості наприкінці матчу. Діана ж не підвела і впевнено стала у рамку воріт. Двічі одинадцятикласників врятувала штанга, тричі - голкіпер команди Ольга Ягода. З останнім ударом, який з легкістю виконала Дарина Лотоцька - вона не справилась та подарувала суперникам перемогу. Гідна зміна росте старшокласникам. З першої спроби перемогти у таких змаганнях вдавалось лише випускникам-2013, які виграли всі чемпіонати, учасниками яких були. 

Статистика матчу:

"Динамо" (11-Б клас) - "Динамо" (3 клас) 1:2 (1:1 - основний час, 0:1 - у серії післяматчевих пенальті)

М'ячі забили: Тарас Щур, 9 - Олександр Опанасюк, 2

Жовті картки:
Удари у ворота в основний час: 5:2

Удари у ворота в додатковий час: 2:0

Серія післяматчевих пенальті:

"Динамо" (11-Б клас) - "Динамо" (3 клас) 0:1

Динамо (11-Б клас) 1. - ; 2 - ; 3 - ; 4 - ; 5 - ; 6 -. 

Динамо (3 клас) 1. - ; 2 - ; 3 - ; 4 - ; 5 - ; 6 +.

Удари у серії післяматчевих пенальті: 2:6

Удари виконували:

1.

Олександр Степанюк - мимо воріт;

Олександр Опанасюк - попав у штангу.

2.

Іван Матвійчук - мимо воріт;

Максим Зінчук - відбив воротар.

3. 

Ольга Ягода - мимо воріт;

Анастасія Васильчук - попала у штангу.

4. 

Олександр Малишев - мимо воріт;

Діана Герасимчук - відбив воротар.

5. 

Марія Гіжицька - відбив воротар;

Євгенія Яцюк - відбив воротар.

6.

Катерина Цимбалюк - відбив воротар;

Дарина Лотоцька - забила гол.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Іван Матвійчук, Тарас Щур (Олександр Степанюк), Віталій Козлюк, Ольга Ягода, Катерина Цимбалюк.

Склад команди "Динамо" (3 клас): Олександр Опанасюк (капітан команди), Максим Зінчук, Євгенія Яцюк, Анастасія Васильчук, Діана Герасимчук, Ульяна Семенюк (Дарина Лотоцька), Анжела Кравчук (Володимир Безсмертний).

У матчі за ІІІ місце мали зустрітись команди 8 та 10 класів. Але матч переносився тричі, і, врешті-решт команді 10 класу було зараховано технічну поразку. А восьмикласники здобули другу бронзу за сезон.

Cтатистика матчу:

"Челсі" (8 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 3:0 (т. п.) 

М'ячі забили: 

Жовті картки: 
Удари у ворота:

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Дарина Гіжицька, Вадим Гонсеркевич, Оксана Авдієнко, Андрій Андрушко, Василь Середюк, Тетяна Григорук.

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 454 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015