Понеділок, 29.04.2024, 21.14.22

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Січень » 21 » Фестиваль колядок та щедрівок у початковій школі
Фестиваль колядок та щедрівок у початковій школі
20.40.04

Щороку після новорічних свят учні нашої школи традиційно демонструють всі свої таланти. Цього року першими учасниками фестивалю колядок та щедрівок стали учні 1-4 класів Берездівського НВК.  

І недарма. Адже саме найменші учасники були найактивнішими під час новорічних свят. Вони колядували, щедрували та посипали для своєї родини та жителів села. Тому майже у кожного з них було цікаве привітання, яке так хотілось заспівати чи розповісти. Найоригінальніші привітання підготувала учениця 2 класу Валентина Рабченюк, яка заспівала цікаві сучасні колядку та щедрівку. Також другокласники вітали всіх з новорічними святами різними віршованими та пісенними привітаннями. А коли заспівали "Нова радість стала...", то їм підспівував весь зал. Цікавими та веселими, жвавими та дотепними як завжди були третьокласники, які ніби на одному диханні розіграли сценку про Козу, де були жарти і пісні, побажання, імпровізовані музичні інструменти та навіть кільце ковбаси, яким лікували бідолашну козу. З цією роллю чудово справилась Ульяна Семенюк. Четвертокласники також розіграли сценку про козу, головну роль у якій зіграла Анна Хомич. Але виступи двох класів були зовсім несхожими та оригінальними. Однаковими хіба що були чудова акторська гра та незрівнянні народні костюми усіх учасників з 3 та 4 класів. Окрім того, четвертокласники досить оригінально посипали, бажаючи всього найкращого своїм вчителям та всім гостям свята. 

Після всього побаченого залишається лише бажати всім учасникам, щоб вони й надалі радували всіх своїми незрівнянними талантами.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 497 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015