П'ятниця, 03.05.2024, 07.34.26

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 5 » Допомога захисникам
Допомога захисникам
15.14.52

Наше село є лише невеличкою крапкою на карті України. Але саме з таких частинок і складається Батьківщина. Наша країна переживає надзвичайно важкі часи, коли вкрай важливим є єдність частинок, що утворюють цілісну і неділиму Україну. Кожен громадянин нашої держави є її частинкою, незважаючи на те, якою мовою говорить чи ким за національністю були його діди-прадіди. Всі справжні патріоти нашої великої держави мають поступитись власними інтересами та переконаннями заради єднання навколо єдиної мети. Саме таке прагнення кожного особисто робить вклад в єдину справу - збереження цілісності та незалежності України. І не важливо що саме робить кожна людина у цій величній справі - головне, щоб кожен робив свій вклад зі щирими помислами за майбутнє Батьківщини. Всі ці справи капля за каплею об'єднаються у великий потік, що змете на своєму шляху всі перешкоди. 

Жителі нашого села теж є невеличкою частинкою цього потоку, вони допомагають боронитись нашій країні хто як може. Хтось бере участь у бойових діях в зоні АТО, інші ж передають нашим захисникам кошти, продукти, теплі речі. Хтось дбає про поранених, а хтось про те, щоб увіковічнити пам'ять загиблих за гідність та незалежність. Поступово цей рух стає все більш організованим та сильнішим. Громадські активісти об'єднують навколо себе усіх небайдужих жителів нашого населеного пункту. Хаотичність у діях поступається все чіткішій організації та координації дій. 5 жовтня 2014 р. стало знаковим в історії Берездівщини. Вперше жителі нашого села зібрали адресну допомогу для однієї з військових частин, що боронить цілісність України на сході нашої держави. Такі необхідні для наших захисників продукти харчування та теплі речі були зібрані за ініціативи активних громадських діячів нашого села Віктора Руденко та Івана Гаєвського, які разом з Володимиром Пригорчуком відвезуть допомогу у місце дислокації військової частини. Кожен житель Берездова та навколишніх сіл, який долучився до волонтерської акції, бажає їм якнайшвидше дістатись до місця призначення та допомогти воїнам-захисникам, серед яких є чимало наших земляків. Багато хто особисто побажав їм щасливої дороги. Особливим серед цих побажань були напутнє слово та молитва настоятеля храму Петра Яцюка, який освятив машину перед довгою та небезпечною дорогою.  

Саме завдяки таким активним та свідомим людям наша Батьківщина вистояла перед страшною загрозою окупації ворожою армією. І, впевнений, що завдяки волонтерському рухові, що кожного дня стає все міцнішим та патріотизмові громадян нашої держави ми відстоїмо свою незалежність. 

Сергій Опанасюк, керівник проекту. 

 

Категорія: Наше село | Переглядів: 459 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 berezdiv  
0
Наші волонтери вже повернулись з Лисичанська. Вони відвезли допомогу учасникам АТО на передову.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015