Понеділок, 29.04.2024, 04.05.29

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 31 » Через 70 років після визволення від окупантів...
Через 70 років після визволення від окупантів...
10.37.00

28 жовтня 2014 р. в актовій залі нашої школи відбувся захід для учнів 9-11 класів приурочений 70-й річниці визволення території України від німецько-фашистських загарбників. Відзначали цю дату без гучних святкувань, все пройшло тихо та спокійно. Захід розпочався з вальсу учнів 11-А класу Василя Власюка та Юлії Зінчук, який перервало оголошення диктора про початок війни. Потім на сцену вийшли ведучі з 11-Б класу Олександр Малишев та Ганна Мазур, які повідомили присутнім деякі факти, що стосувалися визволення України від нацистів. Їхні розповіді доповнив уривок з документального фільму, що залишився у серцях глядачів та музичний кліп про війну. Найбільш зворушливим моментом виховної години був виступ учениці 9 класу Юлії Грицюк, яка зачитала лист дівчинки-підлітка до батька з німецької каторги. У листі йшлося про нелюдські умови та жорстокі катування примусово вивезеної на роботу до Німеччини дівчинки, яка вже не надіялась повернутись додому живою. Все те, що було написано у листі, розчулило учнів, а легкий голос Юлі лише додавав жалю. Кульмінацією заходу став виступ старшокласників із закликом пам'ятати подвиг наших предків, цінувати та берегти пам'ять про них. В кінці виступу до старшокласників приєднались зі свічками у руках учні 4 класу, а всі присутні у пам'ять про загиблих завмерли у хвилині мовчання. Після завершення заходу до учнів виступили гості свята заступник голови Славутської РДА Броніч Р. В. та сільський голова Васьківський В. В. 

Лариса Ніжнік, учениця 9 класу, юнкор проекту

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 419 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015