Неділя, 05.05.2024, 15.54.20

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 28 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІІ тур)
01.03.06

17 лютого 2014 р. розпочався передостанній тур чемпіонату. У І матчі VІІІ туру зустрілись команди 7 та 11-А класів. Матчі за участю цих команд часто потрапляють до центральних ігор турів. Тому їхня зустріч однозначно отримала статус вирішальної гри туру. Команди ж не підвели та показали видовищну гру та запеклу боротьбу. З самого початку матчу команди не стали відсиджуватись в обороні і почали активні атакувальні дії. Першими у ворота супротивників зуміли влучно пробити гравці "Барселони". Атака у відповідь від "Дніпра" теж завершилась забитим голом. Семикласники ж не розгубились та забили ще один гол у відповідь зі штрафного. після цього гра у "відкритий футбол" закінчилась через те, що гравці "Барселони" почали більше уваги приділяти захисту власних воріт. Всі старання одинадцятикласників розбивались міцними захисними редутами гравців "Барселони", які вже на початку ІІ тайму залишились у меншості у зв'язку з недисциплінованою поведінкою Максима Хоміча, який покинув поле через другу жовту картку. особливо активували свої дії гравці "Дніпра" наприкінці матчу, надіючись хоч зрівняти рахунок. Але удар Валентинии Корнійчук припав на штангу воріт. Натомість вже на першому додатковому питанні нагода зрівняти рахунок з пенальті трапилась Іванні Левчук. яка пробила невпевнено. Але знову не йшла гра у Діани Рабченюк, яка не змогла парирувати удар. І тут трапилось неймовірне. Гравець "Барселони" Інна Долгерт не змогла відповісти на питання, подарувавши Вірі Задворній нагоду пробити зі штрафного, якою вона скористалась сповна, забивши вирішальний гол. Четверте додаткове питання мало вирішити чи матимуть нагоду семикласники відквитатии пропущений гол. Та Віра знову зіграла просто відмінно, відібравши м'яч у центрі поля. А матч так і завершився несподіваною перемогою "Дніпра", яку гравці команди вирвали у доданий час. 

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Барселона" (7 клас) 3:2 

М'ячі забили: Олександр Опанасюк, 5, Іванна Левчук, 21 (п), Віра Задворна, 23 - Дарина Гіжицька, 3, Інна Долгерт, 7
Жовті картки:  Максим Хомич, 7, 13 

Червоні картки: Максим Хомич, 13
Удари у ворота: 4:2 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди), Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук, Олександр Опанасюк.

Склад команди "Барселона" (7 клас): Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Андрій Андрушко (Ангеліна Гаєвська), Олександра Кондратьєва, Максим Хоміч, Оксана Авдієнко, Дарина Гіжицька.

ІІ матч туру за участю команд 5 та 9 класів відбувся 24 лютого 2014 р. Команди грали останню гру у чемпіонаті. Тому що у заключному турі вони мали зустрічатись з командами, яких вже дискваліфіковано. Даний факт надавав поєдинку особливої ваги. Дев'ятикласники і цього разу продовжили практику залучення до команди великої кількості легіонерів. Учні 3 та 4 класів знову склали основу команди "Вест Хем". Гра була напруженою, нападники обох команд неодноразово завдавали точних ударів у ворота супротивників. Але голкіпери обох команд Олександр Пекач та Яна Пасечник в цей день відіграли просто чудово, відбивши всі удари. Тому матч завершився нічиєю. 

Статистика гри:
"Вест Хем" (9 клас) - "Арсенал" (5 клас) 0:0 
М'ячі забили: 
Жовті картки:  
Удари у ворота: 4:4 

Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Максим Самковський, Владислав Нікітін, Володимир Роговський, Іван Нестеренко, Юлія Поліщук. 

Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Денис Власюк, Валерія Яцюк, Ганна Прокопченко, Станіслав Ковальчук, Олександра Закалюжна. 

Матч між командами 6 та 11-Б класів, запланований на 26 лютого 2014 р. не відбувся у зв'язку з дискваліфікацією одинадцятикласників.

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Реал" (6 клас) 0:3 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Віктор Бондарук, Дарина Лотоцька. 

Також не відбувся 27 лютого 2014 р. останній матч туру між командами 8 та 10-Б класів у зв'язку з дискваліфікацією десятикласників.

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Вадим Пилипчук, Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Олена Яцюк (Олександр Опанасюк), Анастасія Степанюк. 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle" 

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 718 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015