Неділя, 12.05.2024, 03.30.03

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Листопад » 30 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
19.32.01

22 листопада 2012 р. матчем між командами 10-Б та 5 класів розпочався VІІІ тур чемпіонату. Учні 10-Б класу налаштувались на легку гру з новачками чемпіонату, і з перших запитань заволоділи ініціативою на полі. Але новачки показали свій характер і безкомпромісну гру, і незважаючи на те, що грали у меншості, і те, що першими пропустили гол, змогли відповісти голом. Далі десятикласники продовжували наполегливо атакувати і змогли відзначитись ще одним голом у ворота суперників, продовжуючи контролювати перебіг подій на полі. Та п'ятикласники таки змогли створити сенсацію наприкінці поєдинку, забивши гол зі штрафного удару. І на цьому вони не зупинились, продовжуючи атакувати ворота десятикласників, але на ще один гол просто не вистачило запитань. Тому матч закінчився бойовою нічиєю.

Статистика гри:
"Інтер" (10-Б клас) - "Челсі" (5 клас) 2:2
М'ячі забили: Пінчуковська Юлія, 6, Кравчук Тамара, 15 - Лук'яниця Катерина, 9, Бражук Марія, 19
Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Інтер" (10-Б клас): Пекач Вікторія (капітан команди), Цимбалюк Марина, Пінчуковська Юлія, Чижаківський Іван, Кравчук Тамара, Бражук Альона, Кузьмич Лілія.
Склад команди "Челсі" (5 клас): Бражук Марія (капітан команди), Тимчук Ганна, Лук'яниця Катерина, Яцюк Анна, Гаєвська Іванна, Гіжицька Катерина.

28 листопада 2012 р. у ІІ матчі туру зустрілись команди 9-А та 6 класів. Команди по різному налаштувались на гру, що не могло не відіграти свою роль на результат поєдинку. І хоча гра була майже рівною за кількістю небезпечних ударів та володінням м'ячем, на її результат вплинула невпевнена гра голкіпера дев'ятикласників Зінчук Юлії, яка не лише не спромоглася відбити жодного удару, а й залишила свою команду у меншості через дві жовті картки, які заробила у грі. Натомість її візаві Рабченюк Діана відбила обидва удари у ворота, покращивши вже і без того сильний рейтинг у суперечці на звання кращого голкіпера.

 Статистика гри:
"Челсі" (6 клас) - "Барселона" (9-А клас) 3:0
М'ячі забили: Авдієнко Оксана, 9, 13, Петричук Ольга, 20
Жовті картки: Зінчук Юлія, Матвійчук Наталія, Зінчук Юлія

Червоні картки: Зінчук Юлія
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Авдієнко Оксана, Кондратьєва Олександра, Григорук Тетяна, Долгерт Інна, Гаєвська Ангеліна, Петричук Ольга.

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Матвійчук Наталія, Кравчук Вадим, Власюк Василь, Беренда Максим, Прокопченко Максим, Ковальчук Вадим.

29 листопада 2012 р. відбувся центральний матч туру, гра між лідерами чемпіонату - командами 7 та 11 класів. Протистояння цих команд має вже дворічну історію, що повна драматичних моментів та запеклої боротьби за чемпіонство. Не став винятком і цей рік. Команди довго не стали боротись у центрі поля і ринули в атаку. І перший небезпечний момент біля воріт одинадцятикласників вже на 2 запитанні завершився результативно для одного з кращих бомбардирів чемпіонату Тимощука Івана. Але і кращий бомбардир минулорічного чемпіонату Стасюк Любов не стала відкладати справу і вже на четвертому запитанні змогла розписатись у воротах супротивника. Далі команди стали діяти більш обережно, ведучи боротьбу у центрі поля. У середині другого тайму команда 7 класу зробила тактичну заміну голкіпера Ніжнік Лариси на Пилипчука Вадима, що у підсумку відіграла вирішальну роль у грі. Адже перший же удар у ворота завершився голом для семикласників. Натомість голкіпер команди 11 класу з ударом у відповідь справився, додавши впевненості для своєї команди, яка продовжувала атакувати ворота супротивника. Але, захопившись атакою, одинадцятикласники пропустили контратаку, що завершилась взяттям воріт на 19 запитанні. Та гравці команди 11 класу не здались і продовжили свої атаки, після однієї з яких м'яч забила на останньому запитанні основного часу Стасюк Любов. Та гра на цьому не закінчилась, і нагоди забити ще голи мали обидві команди. Адже використали для завершення гри 5 додаткових запитань, повторивши рекорд тривалості гри. Та більш цього дня відзначитись не судилось жодній з команд. Тому гра так і завершилась з рахунком 3:2 на користь одинадцятикласників.

Статистика гри:
ФК "Берездів" (11 клас) - "Ювентус" (7 клас) 3:2
М'ячі забили: Стасюк Любов, 4, 21, Семенюк Аліна, 15 - Тимощук Іван, 2, Охота Ольга, 19
Жовті картки: Возлюк Олександр
Удари у ворота: 4:3
Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Стасюк Любов (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна, Гриценюк Наталія, Рибіцький Михайло, Гриценюк Ольга, Чорнолоз Юлія.

Склад команди "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Пилипчук Вадим, Яцюк Олена, Возлюк Олександр, Охота Ольга. 

30 листопада 2012 р. відбувся останній матч туру, в якому зустрілись команди 10-А та 8 класів. Команда 8 класу знову не змогла зібратись у повному складі, і тому, не зважаючи на впевнену гру плеймейкера команди Дідушка Богдана, який завдав кілька небезпечних ударів у ворота суперників, відбити які зумів голкіпер команди Захарчук Ярослав, команда 8 класу виглядала невпевнено на фоні впевненої гри десятикласників, які напевно просто не хотіли доводити рахунок до розгромного і впевнено виграли цю зустріч.

 Статистика гри:
"Манчестер Юнайтеді" (8 клас) - "Барселона" (10-А клас) 0:3
М'ячі забили: Задворна Віра, 2, 8, Опанасюк Олександр, 16
Жовті картки: Захарчук Ярослав

Удари у ворота: 4:3
Склад команди "Манчестер Юнайтед" (8 клас): Пекач Олександр (капітан команди), Корнійчук Ольга, Туринська Тетяна, Гнесь Надія, Дідушок Богдан.
Склад команди "Барселона" (10-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Корнійчук Валентина, Новицька Наталія, Задворна Віра, Панасюк Ольга, Камінська Регіна, Опанасюк Олександр.

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 645 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015