Субота, 27.04.2024, 19.51.10

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Грудень » 11 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
19.21.27

Останній тур Чемпіонату розпочався 26 листопада 2015 р. Цього року інтригу у боротьбі за найвищі нагороди команди відклали на десерт. Адже лише команда 5 класу втратила шанси поборотись за медалі Чемпіонату ще до останнього туру. А у боротьбі за Чемпіонство - лише команди 5, 9 та 11 класів. Але й команда 5 класу вирішує важливе для себе завдання - бореться за 7 місце, що дозволяє зіграти  з дублем іншої команди у боротьбі за вихід у 1/4 фіналу Кубка. Остання ж команда Чемпіонату боротиметься за вихід у кубкові змагання у матчі з третьокласниками, які можуть вибити з розіграшу Кубку вже на першій стадії більш досвідчену команду. Тому кожен матч туру мав були цікавим та інтригуючим. У першому матчі зустрілись команди 6 та 9 класів. Не встигли команди як слід придивитись одна до іншої, як вже на другому запитанні несподівано точно пробив нападник 6 класу. Дев'ятикласники не розгубились після пропущеного гола і провела небезпечну атаку у відповідь, але голкіпер шестикласників Ганна Зінчук свої обов'язки знає добре. Далі увесь І тайм команди провели, у атаках, що завершувались точними ударами у ворота. Та голкіпери обох команд відбили кожен з них. У ІІ таймі ініціативою повністю заволоділи гравці "Дніпра". Вони не лише контролювали м'яч, а й завдали 3 небезпечні удари у ворота шестикласників. Та певно це був не їхній день. Точніше - день Ганни Зінчук, яка відбила кожен з ударів. Буде шкода якщо вона не потрапить до когорти кращих голкіперів цього сезону. Адже саме серед воротарів цього року найбільш жорстка боротьба за перемогу в індивідуальній першості. Гравці ж  шостого класу за ІІ тайм запам'ятались лише 2 жовтими картками. Але і цього було досить для мінімальної, а все ж перемоги, що скоротила число претендентів на І місце до трьох команд (команди 6, 7 та 8 класів). 

Статистика гри:
"Шахтар" (6 клас) - "Дніпро" (9 клас) 1:0

М'ячі забили: Дмитро Стасюк, 2

Жовті картки: Ольга Стецюк, 19, Дмитро Стасюк, 21
Удари у ворота: 3:5

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Володимир Роговський, Владислав Нікітін, Юлія Поліщук, Дмитро Стасюк, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук

Склад команди "Дніпро": Максим Хоміч (капітан команди), Інна Долгерт, Іван Власюк, Євген Кучерук, Оксана Авдієнко, Олександра Кондратьєва, Василь Середюк.

У ІІ матчі туру, що відбувся 2 грудня 2015 р., зустрілись претенденти на призові місця - команди 4 та 10 класів. По складу команд стало відразу зрозуміло, що супротивники налаштувались на гру серйозно. Одним мінусом стало лише те, що і в найвирішальнішій для себе грі десятикласники так і не змогли зібратись у повному складі. Саме відсутність одного нападника багато в чому вплинула на подальший підсумок гри. Тому, що четвертокласники вже з перших запитань розпочали серйозні атакувальні дії, не дозволяючи вдарити навіть у сторону власних воріт для своїх опонентів. Самі ж - вдарили тричі за І тайм у площину воріт "Севільї". Один з тих ударів виявився надзвичайно складним для голкіпера Олександра Возлюка. Тому ІІ тайм команди розпочинали за ігрової та гольової переваги "Динамо". Та все ж десятикласники спробували переломити хід гри та поступово цього досягли. Команди почергово забирали м'яч та проводили небезпечні атаки, але надійно на останньому рубежі грали обидва голкіпера. Але наприкінці матчу десятикласники прогавили небезпечну контратаку, що завершилась голом у виконанні нападника "Динамо" Максима Зінчука, який не лише поставив крапку у цьому протистоянні, але й відзначився дублем у цьому матчі.

 Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Севілья" (10 клас) 2:0

М'ячі забили: Максим Зінчук, 6, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 5:2

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Максим Зінчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Ксенія Стешенко, Денис Опанасюк.

Склад команди "Севілья": Олександр Возлюк (капітан команди), Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Віталій Броніч, Олена Яцюк, Іван Либик. 

ІІІ матч туру відбувся 4 грудня 2015 р. Сам результат гри передбачити було просто неможливо. По-перше - команда 11 класу, складена переважно з легіонерів різних класів, може програти навіть останній команді Чемпіонату, а виграти з легкістю - навіть у минулорічних чемпіонів. Та й ніхто не думав, що одинадцятикласники, не вигравши до цього часу жодного серйозного інтелектуального змагання за роки навчання у школі, досягнуть таких результатів у такому непростому за підбором гравців та тривалістю Чемпіонаті. По-друге - обидві команди підійшли до матчу без своїх капітанів Богданів Дідушка та Пилипчука. які разом з нападником п'ятокласників Крістіною Бондарук відбували дискваліфікацію за червоні картки. Тому І тайм команди відіграли без гострих моментів, зосередившись на позиційній боротьбі у центрі поля. лише удар зі штрафного у середині тайму перевірив пильність Анни Хомич, яка спробувала себе у амплуа голкіпера у цьому матчі. Така ж гра продовжувалась до середини ІІ тайму, коли несподівано гостро пробила нападник одинадцятикласників Світлана Кравчук, відкривши рахунок у матчі. От тоді і п'ятикласники прокинулись, зрозумівши що вже нічого втрачати. І вже через запитання зрівняти рахунок могла одна з кращих бомбардирів Чемпіонату Дар'я Корнатівська. та цього разу надійно зіграв Вадим Пилипчук. Одинадцятикласники не забарились з відповіддю, але гострий удар Петра Нікітіна парирувала Анна Хомич. Вона ж розпочала ще одну атаку своєї команди. що знову завершилась ударом Дар'ї Корнатівської на 20 запитанні, з ударом якої цього разу Вадим Пилипчук справитись не зміг. Розчаруванню гравців "Манчестер Юнайтед" не було меж. Вони вже вирішили, що програли. Далі події розвивались у кращих традиціях американських фільмів на спортивну тематику. Після невдалого розіграшу у центрі поля одинадцятикласники отримали шанс вдарити зі штрафного. Але подарунком не скористалась Валентина Маслєнікова, яка невдало пробила штрафного. М'яч потрапив до захисника "Барселони" Максима Ющука, який не зміг вибити його подалі зі свого карного майданчика, втративши м'яч у підсумку. Чудовим шансом скористалась Світлана Кравчук, яка не залишила шансів для голкіпера, оформивши дубль для себе, а для команди 11 класу - перемогу у складному двобої. І знову емоції в гравців обох команд лились через край. Одинадцятикласники перевернули всі норми та правила у історії інтелектуального футболу. застосувавши неймовірну до цього часу стратегію гри за допомогою легіонерів та втіливши в життя ще більш дивовижну тактику гри, основа якої - відсутнісь чіткої стратегії та постійного складу гравців команди, що мінявся від гри до гри щонайменше на 50%. Звісно не слід списувати з рахунку і удачу, яка супроводжувала одинадцятикласників майже у кожному матчі.

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 1:2

М'ячі забили: Дар'я Корнатівська, 20 - Світлана Кравчук, 14, 22

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Барселона": Анна Хомич (капітан команди), Ілля Кузьмич, Роман Семенюк, Максим Ющук, Дар'я Корнатівська, Марія Гриценюк, Ольга Гречун..

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Петро Нікітін (капітан команди), Андрій Бершеда, Вадим Пилипчук, Олександр Ємець, Олександр Гуменюк, Валентина Маслєнікова, Світлана Кравчук.

Не менш напруженим і драматичним став і останній матч туру, де обом командам просто необхідно було перемагати супротивника. Адже ця перемога - це золоті медалі Чемпіонату. А у випадку нічиєї восьмикласники взагалі могли залишитись без медалей. Матч між командами 7 та 8 класів відбувся 11 грудня 2015 р. Команди не стали відкладати вирішення справ на потім і вже з перших запитань обмінялись небезпечними ударами у площину воріт. Але такий обмін ні до чого не призвів. Такі ж візити люб'язності команди повторили ще двічі у ІІ таймі, але знову - без успіху. Якщо команду 7 класу рятувала їхній надійний голкіпер - Яна Пасечник, то восьмикласників - штанги, у які потрапляли усі 3 рази семикласники. Взагалі усі бонуси у цій грі дістались восьмикласникам, що неабияк дратувало гравців "Динамо". Натомість гравці "Реалу" на 21 запитанні провели чергову атаку, що завершилась голом у виконанні Владислава Бандури, який приніс своїй команді золоті медалі Чемпіонату. Семикласники ж зупинились за крок від повторення минулорічної звитяги, здобувши цього разу бронзу.

Статистика гри:
"Динамо" (7 клас) - "Реал" (8 клас) 0:1

М'ячі забили: Владислав Бандура, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Анна Прокопченко (Дмитро Стецюк), Святослав Ковальчук (Віталій Гриценюк), Валерія Яцюк, Денис Власюк.

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Марія Бражук, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Владислав Бандура, Віктор Бондарук, Анастасія Шашко.

   Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 497 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015