Понеділок, 06.05.2024, 06.11.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Лютий » 3 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VIІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VIІ тур)
17.30.03

22 січня 2015 р. після тривалої перерви розпочався останній тур Чемпіонату. У першому матчі туру зустрілись команди 5 та 10 класів, що вже відсіялись від боротьби за призові місця, але від цього гра не постраждала. Адже обидві команди були заряджені лише на перемогу задля того, щоб здобути якнайвищу підсумкову позицію у турнірній таблиці. Така боротьба пояснюється тим, що цього року після завершення Чемпіонату вперше відбудеться змагання "Кубок з інтелектуального футболу", де від підсумкового місця залежить з яким суперником команда зустрічатиметься у Кубку. Щодо самої гри, то більш активними в І таймі були десятикласники, які провели кілька небезпечних атак, одна з яких завершилась взяттям воріт команди "Шахтар". Але п'ятикласники не розгубились і вже наприкінці тайму зусиллями одного з кращих бомбардирів Чемпіонату Вікторії Бойчук зрівняли рахунок, а на початку ІІ тайму навіть вийшли вперед. Гравці "Манчестер Сіті" не розгубились і вже через 2 запитання десятикласник Богдан Дідушок зі штрафного зрівняв рахунок. Решту часу команди провели у рівній боротьбі і, обмінявшись небезпечними випадами, завершили матч бойовою нічиєю.

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 2:2

М'ячі забили: Вікторія Бойчук, 9, Олена Стаднюк, 11 - Віталій Пилипчук, 6, Богдан Дідушок, 13

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:3

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Олена Стаднюк, Володимир Роговський, Дарина Одольчук.

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Юрій Дьомін, Петро Нікітін, Віталій Пилипчук.

 На 23 січня 2015 р. був запланований матч між командами 7 та 11-А класів. Але він не відбувся через неявку одинадцятикласників, яким зарахована технічна поразка.

Статистика гри:
"Реал" (7 клас) - "Дніпро" (11-А клас) 3:0 (т. п.)

М'ячі забили: - 

Жовті картки: -
Удари у ворота: -

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Анастасія Шашко, Олександра Лотоцька, Віктор Бондарук, Віталій Опанасюк.

У ІІІ матчі туру, що відбувся 29 січня 2015 р. зійшлись у принциповому протистоянні команди 8 та 11-Б класів. Кожна з команд мала свої надзвичайно важливі турнірні завдання, вирішення яких відкладалось до останнього туру. Якщо для одинадцятикласників справою честі було виграти задля випередження у підсумковій таблиці одвічних суперників з паралельного класу, то восьмикласники вирішували долю золотих медалей Чемпіонату. Важко сказати, чиї завдання були більш важливими. Але пристрасті у гравців вирували з величезною силою. Як наслідок вже на першому запитанні арбітр зустрічі був змушений показати жовту картку. А результат вирішила сама гра, у якій з перших запитань тотальною перевагою заволоділи учні 8 класу, які за І тайм навіть не дозволили супротивнику бодай раз вдарити у ворота. Натомість самі тричі завдавали небезпечних ударів, які впевнено відбила голкіпер одинадцятикласників Ольга Ягода. У ІІ таймі учні 11-Б класу трохи оговтались та перевели гру у центр поля. Далі поступово одинадцятикласники наблизились до воріт суперників та навіть пробили у площину воріт. Арбітр зустрічі поспішив зарахувати взяття воріт, але після апеляції відмінив своє рішення. Але одинадцятикласники не зупинились на досягнутому, і коли вже гравці обох команд готувались до фінального свистка, гравець "Динамо" Катерина Цимбалюк влучно пробила у ворота, подарувавши своїй команді таку довгоочікувану перемогу.

Статистика гри:
"Челсі" (8 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 0:1

М'ячі забили: Катерина Цимбалюк, 21 

Жовті картки: Максим Хоміч, 20 - Дмитро Антошко, 1
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Дарина Гіжицька, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Максим Хоміч, Андрій Андрушко.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Дмитро Антошко, Ольга Ягода, Тарас Щур, Катерина Цимбалюк.

3 лютого 2015 р. відбувся останній матч туру та цьогорічного Чемпіонату. Також в останньому матчі вирішувалась доля золотих нагород. Команди 6 та 9 класів, які змагались за перемогу, вже забезпечили собі призові місця. Але яка команда не мріє про чемпіонство? Тим паче, що дві команди, які здобували перемоги у попередніх чемпіонатах вже стали випускниками школи. Тож якась із команд мала стати третьою командою, якій вдалось здобути титул чемпіона з інтелектуального футболу. Але, незважаючи на важливість матчу, команда 9 класу змогла зібрати на гру лише 5 гравців, що суттєво відобразилось на підсумковому результаті. Натомість шестикласники зуміли мобілізуватись незважаючи на теж досить складні обставини. Та про все по черзі. Першими гостру атаку вже на другому запитанні провели дев'ятикласники, що завершилась ударом Дмитра Хомича. Але капітан команди Яна Пасечник впевнено відбила цей удар. Шестикласники відповіли контратакою, що завершилась ударом Дениса Власюка. Та дев'ятикласників врятувала штанга. Гравці "Ліверпуля" відповіли атакою, що завершилась пенальті, яке і цього разу відбила голкіпер "Динамо". Така впевненість додала сил її команді, гравці якої наприкінці І тайму провели ще одну атаку. Але і цього разу суперників врятувала штанга. Початок ІІ тайму приніс для дев'ятикласників швидкий гол, який зумів забити Володимир Пекач. Та шестикласники не збирались відступати. І вже через одне питання зрівняли рахунок. М'яч зі штрафного забив Назар Корнійчук. Далі команди почали грати у більш обережний футбол. Лише наприкінці матчу перемогу для своєї команди міг подарувати Денис Власюк. Та його удар впевнено відбили Лариса Ніжнік. А матч так і завершився нічиєю, що дозволила шестикласникам здобути золото. Дев'ятикласники ж вибороли срібні медалі.     

 

Статистика гри:
"Динамо" (6 клас) - "Ліверпуль" (9 клас) 1:1

М'ячі забили: Назар Корнійчук, 13 - Володимир Пекач, 11

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Віталій Гриценюк, Назарій Корнійчук, Олександра Закалюжна, Денис Власюк, Ганна Прокопченко.

Склад команди "Ліверпуль": Лариса Ніжнік (капітан команди), Дмитро Хомич, Ольга Охота, Володимир Пекач, Анатолій Ніжнік.     

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 496 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015