Неділя, 05.05.2024, 13.43.01

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 27 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІ тур)
22.57.55

11 лютого 2014 р. розпочався VІІ тур чемпіонату. У І матчі туру зустрілися команди 5 та 11-А класів. Ця зустріч мала стати справжнім іспитом для новачків чемпіонату. Тому що учні 11-А класу виграли всі інтелектуальні змагання, що проводились у нашій школі в цьому навчальному році. Та п'ятикласники вже теж сформували боєздатну команду, продемонструвавши свою силу у минулих турах. Тому першого удару у ворота супротивників завдали саме вони. Голкіпер "Дніпра" Ярослав Захарчук справився з ударом та розпочав атаку своєї команди, що завершилась ударом у ворота "Арсеналу". Але удар Наталії Новицької прийшовся на поперечину воріт. Іванна Левчук кинулась добивати м'яч у ворота. Та Назар Корнійчук справився з її ударом і розпочав контратаку, яку знову завершив Денис Власюк. Але і цього разу голкіпер "Дніпра" зіграв відмінно. У ІІ таймі одинадцятикласники кинули всі сили на ворота суперників, не даючи змоги п'ятикласникам навіть довести м'яч до своїх воріт. Але Назар Корнійчук відбив і небезпечні удари, і пенальті наприкінці матчу. Тому матч так і завершився нічиєю, що ще більше загострила ситуацію вгорі турнірної таблиці.

Статистика гри:

"Дніпро" (11-А клас) - "Арсенал" (5 клас) 0:0 
М'ячі забили: 
Жовті картки: 
Удари у ворота: 5:2 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди), Олександр Опанасюк (Ігор Панасюк, 18), Ольга Панасюк (Віталій Либик, 18), Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук, Наталія Новицька.

Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Назар Корнійчук, Денис Власюк, Валерія Яцюк, Ганна Прокопченко, Анастасія Бражук.

Матч між командами 8 та 11-Б класів, що був запланований на 19 лютого 2014 р., не відбувся через відсутність одинадцятикласників, яких було дискваліфіковано через третю поспіль неявку на гру. 

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 3:0 (т. п.)
М'ячі забили: 
Жовті картки: 
Удари у ворота:

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Вадим Пилипчук, Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Юлія Грицюк, Олександр Опанасюк. 

Матч між командами учнів 9 та 10-Б класів, запланований на 22 лютого 2014 р. не відбувся через дискваліфікацію десятикласників. 

Статистика гри:
"Вест Хем" (9 клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили: 
Жовті картки: 
Удари у ворота:

Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Олександр Пекач (капітан команди), Максим Ющук, Владислав Нікітін, Володимир Роговський, Іван Нестеренко. 

27 лютого 2014 р. відбувся останній матч туру між командами 6 та 10-А класів. Ця зустріч стала також останньою зіграною грою у чемпіонаті. Така ситуація склалась тому, що її було перенесено, а інші поєдинки VІІІ та ІХ турів не відбулись через дискваліфікацію команд 10-Б та 11-Б класів. Від результату цієї зустрічі залежала доля золотих медалей чемпіонату, володарями яких все ще мали шанс заволодіти відразу 3 команди. Крім учасників поєдинку, чекали на посмішку фортуни і одинадцятикласники. Матч розпочали гравці команди 6 класу. Але до удару у ворота справа не дійшла. Штрафний удар у відповідь теж не досяг бажаного успіху. Наступна атака десятикласників завершилась ударом Станіслава Чорнокрилюка. Але цього разу м'яч влучив у поперечину. Але на цьому атака "Зеніту" не завершилась. Помилка гравця "Реалу" призвела до пенальті, яке виконав Станіслав Чорнокрилюк. Голкіпер шестикласників Анна Яцюк відбила пенальті, подарувавши надію команді. Наприкінці І тайму Катерина Лук'яниця нарешті вдарила у ворота супротивників, перевіривши на міцність штангу. У ІІ таймі ініціативою заволоділи шестикласники. Але удар Віктора Бондарука впевнено відбила Катерина Пасечник. Десятикласники перехопили ініціативу, раз-по-раз атакуючи ворота суперників. Але Анна Яцюк знову відбила небезпечний удар. Та нападники "Зеніту" не зупинились, Олександр Степанюк завдав ще одного удару на останньому питанні матчу, відбити який Анна Яцюк не змогла. І в той момент, коли всі присутні на матчі вважали, що перемога в кишені "Зеніту", Олександра Лотоцька зі штрафного зрівняла рахунок. Через неправильні відповіді гравців обох команд, що можливо були тактичним розрахунком, матч все не завершувався. Катерина Лук'яниця вже на п'ятому доданому питанні вивела свою команду вперед. Емоції десятикласників змінились на абсолютно протилежні. Та гравець команди Ганна Охота, зібравшись з останніми силами, впевнено пробила зі штрафного та зрівняла рахунок у матчі. Гравець "Реалу" Олександра Лотоцька відповіла на восьме додаткове питання (№29), завершивши цю напружену гру, що побила рекорд за тривалістю матчу у чемпіонатах з інтелектуального футболу. Такий результат не влаштував повною мірою обидві команди, але був бажаним для учнів 11-А класу, які вперше вибороли золоті медалі чемпіонату.

Статистика гри:
"Реал" (6 клас) - "Зеніт" (10-А клас) 2:2 

М'ячі забили: Олександра Лотоцька, 23, Катерина Лук'яниця, 26 -  Олександр Степанюк, 21, Ганна Охота, 28

Жовті картки: Вадим Кравчук, 12
Удари у ворота: 4:5 

Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Віктор Бондарук, Іванна Гаєвська. 

Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Вадим Кравчук, Ганна Охота, Максим Прокопченко, Василь Власюк.

Анастасія Степанюк, юнкор проекту, учениця 8 класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 786 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015