П'ятниця, 10.05.2024, 07.51.19

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Грудень » 9 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІІІ тур)
20.58.10

22 листопада 2012 р. матчем між командами 8 та 9-Б класів мав розпочатись VІІІ тур чемпіонату. Але восьмикласники не змогли зібратись на гру хоча б у мінімальній кількості. Тому їхній команді було зараховано технічну поразку. 

Статистика гри:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Манчестер Юнайтед" (8 клас) 3:0 (т. п.)
Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Ягода Ольга, Охота Ганна, Опанасюк Богдан, Матвійчук Іван, Антошко Дмитро, Безсмертна Марія.

23 листопада 2012 р. відбувся ІІ матч туру. Цього дня п'ятикласників екзаменували гравці 10-А класу. З огляду на різні турнірні цілі та різницю у віці можна було б відразу сказати, що гра буде в одні ворота. Та з цим твердженням не погодились гравці команди 5 класу, які боролись за кожне запитання, і з усіх сил намагались перемогти. Та все ж і десятикласники не збирались втрачати очків. Тому, навіть забивши 2 м'ячі, вони продовжували атакувати ворота супротивника. Але отримали м'яч у власні ворота наприкінці матчу. Та на цьому запитанні поєдинок не завершився, а продовжувався до 25 запитання, побивши рекорд по кількості запитань, що були використані використаних запитань у цьому чемпіонаті (нагадаю, що абсолютний рекорд належить поєдинку чемпіонату 2011-2012 н. р. - 26 запитань у поєдинку між командами 8-А та 11-Б класів). Ще однією цікавою особливістю матчу був факт, що зустрілись команди, що ще не мали жовтих карток у цьому чемпіонаті. Але ця ситуація змінилась: кожна команда отримала у свій актив по жовтій картці, але залишились лідерами у номінації "Чесна гра". 

Статистика гри:
"Барселона" (10-А клас) - "Челсі" (5 клас) 2:1

М'ячі забили: Левчук Іванна, 6, Опанасюк Олександр, 11 - Тимчук Ганна, 21

Жовті картки: Захарчук Ярослав - Стрельцов Денис

Червоні картки: Гіжицька Марія

Удари у ворота: 1:3

Склад команди "Барселона" (10-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Корнійчук Валентина, Новицька Наталія, Задворна Віра, Левчук Іванна, Опанасюк Олександр, Самчук Олена.

Склад команди "Челсі" (5 клас): Бражук Марія (капітан команди), Стрєльцов Денис, Калашніков Володимир, Тимчук Ганна, Шашко Анастасія, Яцюк Анна, Гіжицька Катерина.

27 листопада 2012 р. у ІІІ матчі туру зустрілись команди 6 та 10-Б класів. Матч, що обіцяв бути насичений боротьбою за м'яч, з огляду на небезпідставні претензії команди 10-Б класу на призове місце чемпіонату та вже традиційно непростої команди 6 класу, яка вже відібрала очки у 7 та 11 класів, перетворився на гру в одні ворота. Гравці 6 класу, які до речі грали у неповному складі,  з легкістю розібрались зі своїми візаві, забивши у їхні ворота аж 7 м'ячів! Цим вони побили рекорд результативності всіх чемпіонатів. Ще один рекорд побили гравці 10-Б класу, які за гру не спромоглися жодного разу навіть вдарити у ворота шестикласників. 

Статистика гри:
"Інтер" (10-Б клас) - "Челсі" (6 клас) 0:7
М'ячі забили: Авдієнко Оксана, 4, 13, Стасюк Олександр (автогол), 8, Гіжицька Дарина (пенальті), 12, 19, Гаєвська Ангеліна, 16, Кондратьєва Олександра, 20
Жовті картки: Пінчуковська Юлія
Удари у ворота: 8:0
Склад команди "Інтер" (10-Б клас): Купріянець Ніна (капітан команди), Цимбалюк Марина, Пінчуковська Юлія, Пекач Вікторія, Бражук Альона, Стасюк Олександр, Кравчук Тамара.
Склад команди "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Авдієнко Оксана, Кондратьєва Олександра, Гіжицька Дарина, Долгерт Інна, Гаєвська Ангеліна, Андрушко Андрій.

Останній матч туру мали зіграти команди 9-А та 7 класів. Але гра, що малась відбутись 10 грудня 2012 р., так і не була зіграна через неявку команди 9-А класу, якій було зараховано технічну поразку.

Статистика гри:
"Ювентус" (7 клас) - "Барселона" (9-А клас) 3:0 (т. п.)
Склад команди "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Соколець Тетяна, Грицюк Юлія, Яцюк Олена, Возлюк Олександр, Охота Ольга. 

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 521 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015