Неділя, 28.04.2024, 16.16.54

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Листопад » 27 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
20.20.07

5 листопада 2015 р. розпочався VI тур Чемпіонату. У І матчі туру зустрілись команди 5 та 6 класів. Шестикласники через відсутність 2 гравців були змушені поповнити свої лави легіонерами з 3 та 5 класу. Натомість учні 5 класу знову грали без капітана - Діани Власюк. Тому підсумки гри не брався передбачити ніхто. Самі ж команди грали у відкритий футбол, надаючи перевагу атакувальним діям. Тому забитого м'яча довго чекати не довелось. Вже на 4 запитанні гравець "Барселони" Дар'я Корнатівська влучно пробила у ворота супротивників. Але з цим ударом відмінно впоралась голкіпер "Шахтаря" Ганна Зінчук, яка розпочала швидку контратаку, що завершилась ударом Любові Корнійчук на 6 запитанні. Голкіпер п'ятикласників Богдан Пилипчук, який виявився не готовим до такого розвитку подій, був змушений витягувати м'яч з сітки воріт. Та гравці його команди не розчарувались, і вже на 8 запитанні Дар'я Корнатівська відновила нічийний рахунок. У ІІ таймі команди продовжили почергово атакувати ворота супротивників, але голкіпери обох команд грали надійно до 21 запитання, коли несподівано влучно пробив гравець 6 класу Володимир Роговський, вирвавши такі необхідні для команди очки наприкінці матчу.   

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Шахтар" (6 клас) 1:2

М'ячі забили: Дар'я Корнатівська, 8 - Любов Корнійчук, 6, Володимир Роговський, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Барселона": Богдан Пилипчук (капітан команди), Богдан Козліков (Ілля Кузьмич), Крістіна Бондарук, Роман Семенюк, Анна Хомич, Дар'я Корнатівська, Аліна Опанасюк.

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Володимир Роговський, Владислав Нікітін, Світлана Корнійчук, Іван Нестеренко, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук

ІІ матч туру між командами 7 та 9 класів, що відбувся 10 листопада 2015 р., став центральним поєдинком у цьому турі. Якщо у передостанньому турі очки - на вагу золота, то очки, здобуті у претендента на чемпіонство - безцінні. Тому обидві команди з перших запитань кинулись вирішувати долю матчу. Після безрезультатної атаки дев'ятикласників рахунок у матчі відкрив легіонер семикласників Вадим Опанасюк. Де речі, це чи не перша гра, коли команда 7 класу була змушена запрошувати легіонерів до свого складу. Ще до кінця І тайму команда "Динамо" могла подвоїти перевагу. Та цього разу надійно зіграла Діана Рабченюк. ІІ тайм розпочався знову з атак команди 9 класу. Та контратака у відповідь призвела до штрафного, який результативно виконав Віталій Пекач. Це призвело до того, що команда "Дніпро" кинула усі сили, щоб відігратись. І це досить швидко вдалось Євгену Кучеруку, який зі штрафного скоротив відставання. На більше дев'ятикласників не вистачило. Натомість семикласник Віталій Пекач ще двічі міг уразити їхні ворота. Але свою команду не підвела Діана Рабченюк, яка успішно відбила і штрафний удар, і пенальті. 

Статистика гри:
"Динамо" (7 клас) - "Дніпро" (9 клас) 2:1

М'ячі забили: Вадим Опанасюк, 6, Віталій Пекач, 16 (ш) - Євгеній Кучерук, 18 (ш)

Жовті картки: -
Удари у ворота: 6:3

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Віталій Пекач, Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Максим Самчук (Владислав Броніч), Анастасія Бражук, Вадим Опанасюк.

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Андрій Андрушко, Іван Власюк, Євген Кучерук, Інна Долгерт, Василь Середюк, Максим Хоміч.

Найстарші та наймолодші учасники Чемпіонату зустрілись в очному протистоянні 20 листопада 2015 р. І хоча команда 11 класу найстаршою командою називаються лише умовно через те, що і цього разу у її складі набирались досвіду по 2 легіонери з 3 та 10 класів. Та до цього матчу саме вони були серед лідерів у турнірній таблиці. Але, незважаючи на це, нав'язати свою гру для четвертокласників команді 11 класу у І таймі не вдалось. Боротьба переважно точилась у центрі поля. Усе на що спромоглись старшокласники - один удар у ворота, який успішно відбила голкіпер "Динамо" Діана Герасимчук. У ІІ таймі обидві команди розпочали більш активні атакувальні дії, завдавши по 2 небезпечні удари у ворота супротивника. Але жоден з них не досягнув мети через те, що воротарі обох команд були у цій грі на висоті. Тому цікава та досить напружена боротьба завершилась нічиєю, що перед останнім туром не влаштовує жодну з команд.  

   Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: Богдан Дідушок, 16
Удари у ворота: 2:3

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Максим Зінчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук (Юрій Стецюк), Юлія Хоміч (Ксенія Стешенко), Віталій Тарабанчук (Денис Опанасюк).

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Богдан Дідушок (капітан команди), Олександр Пекач, Вадим Пилипчук, Анастасія Степанюк, Андрій Бершеда, Денис Дідушок, (Роман Ющук).

Останній матч туру між командами 8 та 10 класів було зіграно 27 листопада 2015 р. За відсутності капітана 8 класу Анни Яцюк, обов'язки капітана виконувала Олександра Лотоцька, під керівництвом якою команда вже на 2 запитанні забила гол (зі штрафного) зусиллями кращого бомбардира Чемпіонату (на даний момент) Катерини Лук'яниці.Далі команди у захисті не відседжувались і досить активно відпрацювували у нападі. Така активність жодній з команд не надавала дивідентів через надійну гру голкіперів обох команд. Та все ж на 21 запитанні гравці команди 10 класу були винагороджені за старання і зусиллями Анатолія Ніжніка зрівняли рахунок у матчі, чим перешкодили восьмикласникам практично оформити чемпіонство ще у цьому турі та подарували можливість іншим командам поборотись за золото. Але й десятикласникам така нічия не подарувала радості. Адже їхні шанси на золото стали ще примарнішими, ніж у їхніх опонентів.

 Статистика гри:
 "Реал" (8 клас) - "Севілья" (10 клас) 1:1

М'ячі забили: Катерина Лук'яниця, 2 (ш) - Анатолій Ніжнік, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Реал": Олександра Лотоцька (капітан команди), Марія Бражук, Ганна Тимчук, Катерина Гіжицька, Владислав Бандура, Тетяна Хомич, Катерина Лук'яниця.

Склад команди "Севілья": Олександр Возлюк (капітан команди), Дмитро Хомич, Валентин Прокопченко, Дмитро Кирилюк, Анатолій Ніжнік.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"


.

Категорія: Наш проект | Переглядів: 538 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015