Четвер, 02.05.2024, 08.11.43

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 18 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
19.46.47

27 листопада розпочався передостанній тур Чемпіонату. У І протистоянні зійшлись головні претенденти на чемпіонство та команда, якій цьогоріч тотально нещастить. Тому команди 6 та 10 класів вирішували діаметрально протилежні завдання. Та не дивлячись на те, що цілі були різними, команди віддали перевагу обороні власних воріт та завдали всього по удару у ворота супротивників у кожному таймі. Така гра в більшості випадків завершується нічиєю. Та цього разу помилка голкіпера десятикласників призвела до голу, на який старшокласники окрім грубої гри гідно відповісти так і не зуміли. Шестикласники ж продовжують впевнено крокувати до перемоги у Чемпіонаті. Слід також відзначити особистий вклад Дениса Власюка, який очолив список кращих бомбардирів, у перемогу команди

Статистика гри:
"Динамо" (6 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 1:0

М'ячі забили: Денис Власюк, 11

Жовті картки: Тетяна Туринська, 13, Богдан Дідушок, 14
Удари у ворота: 2:2

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Олександра Закалюжна, Денис Власюк, Ганна Прокопченко.

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Юрій Дьомін, Тетяна Редька, Світлана Кравчук, Тетяна Туринська (Максим Самковський), Іванна Прокопченко (Петро Нікітін).

У ІІ матчі туру, що відбувся 10 грудня 2014 р., зустрілись команди 5 та 9 класів. З огляду на турнірну таблицю це протистояння могло б стати головним у цьому турі. Та певно окремі п'ятикласники вже захворіли на "зіркову хворобу" та дозволили собі пропустити цей важливий для їхньої команди поєдинок. Тому капітан команди Ганна Зінчук була змушена доукомплектовувати команду за рахунок легіонерів з четвертого класу. Дев'ятикласники теж виступали не оптимальним складом, але їхні гравці основи були відсутні через поважні причини і на гру команди їхня відсутність суттєво не вплинула через довгу лаву запасних. Щодо самої гри, то як ви вже певно здогадались, вона проходила під диктовку команди 9 класу. Гравці "Ліверпуля" раз-по-раз марнували нагоди забити з гри та не реалізували пенальті. Та таке марнотратство було пов'язане не з вмінням та бажанням форвардів "Ліверпуля", а з самовідданою грою голкіпера команди "Шахтар" Ганни Зінчук, яка в тій грі 5 разів рятувала свою команду. П'ятокласники ж зуміли лише раз загрожувати воротам суперників. Матч так і завершився б у нічию, якби не точний удар зі штрафного Олени Яцюк наприкінці матчу, справитись з яким Ганна Зінчук не змогла. Цей удар залишив п'ятикласників поза боротьбою за чемпіонство та наблизив команду 9 класу до омріяної мети.

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Ліверпуль" (9 клас) 0:1

М'ячі забили: Олена Яцюк, 20

Жовті картки: -
Удари у ворота: 1:6

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Олена Стаднюк, Вікторія Новіцька, Аліна Поліщук..

Склад команди "Ліверпуль": Лариса Ніжнік (капітан команди), Дмитро Хомич, Олена Яцюк, Володимир Пекач, Юлія Грицюк, Олександра Мусіюк, Олександр Опанасюк.

ІІІ матч туру між командами 8 та 11-А класів був запланований на 17 грудня 2014 р. Але через вже другу поспіль неявку одинадцятикласників команді "Дніпро" зараховано технічну поразку, що викреслює їх з боротьби навіть за призове місце у Чемпіонаті.

Статистика гри:
"Челсі" (8 клас) - "Дніпро" (11-А клас) 3:0 (т. п.)

М'ячі забили: - 

Жовті картки: -
Удари у ворота: -

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Ангеліна Гаєвська, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Максим Хоміч, Андрій Андрушко.

Останній матч туру між командами 7 та 11-Б класів, що відбувся 18 грудня 2014 р., отримав статус центрального. Незважаючи на те, що команди досягли різних результатів протягом турнірної дистанції, боротьба між ними була досить запеклою. Зустріч взагалі могла не відбутись через зайнятість більшості гравців обох команд у підготовці до виступів на новорічні свята та підсумковими екзаменами у школі мистецтв. Та все ж всі гравці залишили свої справи та прийшли на матч, щоб допомогти своїй команді виграти такий важливий матч. І хоч одинадцятикласники і не претендують на призові місця як семикласники, але вони поставили перед собою мету обійти у турнірній таблиці команду 11-А класу. Тож сама гра була досить напруженою з огляду на ситуацію. Гравці грали на межі порушення, але арбітр матчу так і не показав жодному гравцю карток, а обмежувався усними попередженнями. Спочатку перевагою володіли семикласники, які завдали кілька небезпечних ударів у площину воріт команди "Динамо". Згодом ініціативу перехопили одинадцятикласники, впевненості яким додала воротар команди Ольга Ягода, яка нейтралізувала всі небезпечні моменти біля власних воріт. Але нападникам команди бракувало точності, а ті кілька ударів, які було завдано, успішно відбила воротар "Реалу" Анна Яцюк. Наприкінці матчу чудовим пасом партнера по команді не скористався одинадцятикласник Дмитро Антошко, який міг вирішити долю матчу. тому свисток арбітра зафіксував нічийний результат.

Статистика гри:
"Реал" (7 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук (Анастасія Шашко), Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Марія Бражук, Владислав Бандура.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Дмитро Антошко, Ольга Ягода, Іван Матвійчук, Юлія Ільчук, Катерина Цимбалюк.   

   

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 990 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015