Понеділок, 06.05.2024, 11.04.24

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 23 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
23.46.30

І матч VІ туру між командами 7 та 9 класів, що був запланований на 10 лютого 2014 р., не відбувся у зв'язку з неявкою на матч команди 7 класу, якій було зараховано технічну поразку. 

Статистика гри:
"Барселона" (7 клас) - "Вест Хем" (9 клас) 0:3 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Олександр Пекач (капітан команди), Андрій Бершеда, Богдан Дідушок, Юрій Дьомін, Петро Нікітін, Петро Власюк, Максим Самковський.

ІІ матч туру між командами 8 та 10-А класів отримав статус центральної гри туру. Зустрічі цих команд щороку відзначаються принциповою боротьбою. Адже ці команди є претендентами на найвищі нагороди чемпіонату. Тому, матч, що відбувся 13 лютого 2014 р., був справжньою битвою інтелектів. Особливістю гри став той факт, що за команду 8 класу було задіяно легіонера з 2 класу Олександра Опанасюка, який став наймолодшим гравцем чемпіонату на даний момент. Щодо самої гри, то першими перевірили на знання голкіпера противників гравці "Дніпра" вже на початку матчу. Та Катерина Пасечник впоралась із завданням, розпочавши контратаку на ворота восьмикласників. Двічі з гри та двічі з пенальті били у ворота гравці "Зеніту", але новий голкіпер "Дніпра" Вадим Пилипчук відмінно справився з завданнями, додавши впевненості у своїх силах одноклубникам. А далі спрацювало старе футбольне правило про те, що стається тоді, коли не забиваєш гол супернику. Юлія Грицюк відзначилась забитим голом у воротах десятикласників зі штрафного у середині ІІ тайму. Та гравці "Зеніту" не полишали спроб відзначитись у воротах "Дніпра". Але лише одна з їхніх атак завершилась ударом у ворота на останньому запитанні матчу, який з успіхом відбив Вадим Пилипчук. тому матч так і завершився мінімальною перемогою восьмикласників за тотальної переваги десятикласників. 

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - "Зеніт" (10-А клас) 1:0 

М'ячі забили: Юлія Грицюк, 15
Жовті картки:
Удари у ворота: 2:5 

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Вадим Пилипчук, Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Юлія Грицюк, Олександр Опанасюк. 



Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Вадим Кравчук, Ганна Охота, Максим Прокопченко, Максим Беренда.

18 лютого 2014 р. відбувся ІІІ матч туру. У протистоянні зійшлись команди 11-А та 6 класів. Команди цих класів - представники протилежних стилів гри за командною тактикою. У команді "Дніпро" стабільний склад команди, що змінюється лише через відсутність учня у школі, та довга лава запасних гравців, які готові зіграти за команду в будь-який момент. У команді "Реал" постійно на одній позиції грають лише 3 гравці, а велика кількість заграних під час чемпіонату гравців пояснюється несталим складом гравців основи. Але й така тактика приносить шестикласникам успіх. Цього разу вони запросили до свого складу "легіонера" з 2 класу Дарину Лотоцьку. Матч видався складним. Обидві команди акцентували увагу на боротьбі у центрі поля. Та все ж поодинокі атаки таки досягали своєї цілі. Удар нападника "Дніпра" Наталії Новицької досягнув цілі у середині І тайму. Небезпечний удар у відповідь у виконанні Віктора Бондарука був відбитий голкіпером одинадцятикласників Ярославом Захарчуком, який втрутився у боротьбу за звання кращого голкіпера чемпіонату. Наприкінці І тайму настала черга проявити свої вміння і для Анни Яцюк, яка в цьому матчі більш не допускала помилок, відбивши з впевненістю удар Наталії Новицької. У середині ІІ тайму активізувались шестикласники, після удару у ворота яких, одинадцятикласники були змушені розпочинати гру з центру поля. удар зі штрафного у відповідь не приніс бажаних для команди "Дніпра" результатів. А наприкінці матчу вони могли й пропустити ще один гол. Але і цього разу голкіпер "Дніпра" зіграв надійно. Тому матч так і завершився нічиєю. 

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Реал" (6 клас) 1:1 

М'ячі забили: Наталія Новицька, 6 - Віктор Бондарук, 16

Жовті картки: Ольга Панасюк, 15 
Удари у ворота: 3:3 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди), Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук, Наталія Новицька.

Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Віктор Бондарук, Дарина Лотоцька. 

Заключний матч туру між командами 11-Б та 10-Б класів, запланований на 21 лютого 2014 р., не відбувся через дискваліфікацію десятикласників.

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)

М'ячі забили:
Жовті картки: 
Удари у ворота: 
Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Юлія Пінчуковська (капітан команди), Альона Бражук, Олександр Стасюк, Вікторія Пекач, Ніна Купріянець, Марина Цимбалюк, Лілія Кузьмич. 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 687 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015