Субота, 11.05.2024, 23.56.28

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Листопад » 28 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (VІ тур)
19.10.28

19 листопада 2012 р. розпочались матчі VI туру чемпіонату. У І матчі туру зустрілись команди, що за результатами попередніх турів претендують на найвищі нагороди чемпіонату, команди 9-Б та 7 класів. Гра була напруженою з великою кількістю штрафних ударів, двома пенальті та жовтими картками. Головним фактором, що вплинув на підсумковий результат, стала відсутність одного гравця у складі команди 7 класу. Тому з перших запитань ініціативу у грі захопили гравці 9-Б класу, і, незважаючи на на спроби семикласників контратакувати, вони до кінця гри впевнено тримали гру під контролем, перемігши суперників з рахунком 3:1. Інтрига у чемпіонаті посилюється. Адже після цього матчу відразу 5 команд ще мають шанси здобути чемпіонство! Також слід відзначити впевнену гру у цьому матчі голкіпера дев`ятикласників Пасечник Катерини, яка відбила пенальті під час матчу і залишається одним з головних претендентів на перемогу серед голкіперів, перемігши в очному двобої голкіпера 7 класу Ніжник Ларису. 

Статистика гри:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Ювентус" (7 клас) 3:1

М'ячі забили: Матвійчук Іван, 2, Степанюк Олександр, 7 (п.), Охота Ганна, 16 - Тимощук Іван, 14
Жовті картки: Пасечник Катерина - Хомич Дмитро

Удари у ворота: 5:3

Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Ягода Ольга, Охота Ганна, Степанюк Олександр, Матвійчук Іван, Безсмертна Марія, Малишев Олександр. 

Склад команди "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Хоміч Дмитро, Соколець Тетяна, Возлюк Олександр, Охота Ольга.

Та все ж центральним матчем туру став поєдинок між командами десятих класів, що очолюють на даний момент рейтинг школи з інтелектуальних змагань.Матч відбувся 20 листопада 2012 р. Щодо самої гри, то видовищною вона не вийшла. Тому що обидві команди зосередились на грі у центрі полі, лиш зрідка атакуючи ворота супротивника. Вирішальним у грі став той факт, що вже на другій хвилині відзначились гравці 10-А класу. Тому далі вони надавали перевагу грі від оборони. Гравці ж 10-Б класу не могли завдати вирішального удару, забивши лише у середині другого тайму з пенальті. Далі гра кардинально не змінилась. Тому нічийний результат у цій ситуації виглядає більш, ніж логічно. 

Статистика гри:
"Барселона" (10-А клас) - "Інтер" (10-Б клас) 1:1
М'ячі забили: Левчук Іванна, 2 - Левчук Клара, 15 (п.)
Жовті картки: -
Удари у ворота: 1:3 

Склад команди "Барселона" (10-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Корнійчук Валентина (Семенюк Вадим),  Новицька Наталія, Задворна Віра, Панасюк Ольга (Панасюк Ігор), Левчук Іванна, Опанасюк Олександр (Самчук Олена).

Склад команди "Інтер" (10-Б клас): Купріянець Ніна (капітан команди), Цимбалюк Марина, Пінчуковська Юлія, Пекач Вікторія, Бражук Альона, Кузьмич Лілія, Левчук Клара.

27 листопада 2012 р. відбувся ІІІ матч туру. У грі зійшлись команди 8 та 9-А класів. Зустріч була особлива тим, що команда 8 класу змогла виставити на зустріч лише 4 гравці, а у команді 9-А класу матч пропускали відразу двоє гравці через дискваліфікацію. Щодо самої зустрічі, то вона була цікавою на небезпечні моменти. Адже обидві команди грали у атакувальний футбол, не зважаючи на захист власних воріт. Хоча тон грі звичайно задавали гравці 9-А класу, які переважали суперників у кількості, але і восьмикласники не збирались так просто здаватись, гостро контратакуючи у відповідь.Першими відзначились гравці 9-А класу, скориставшись кількісною перевагою. Далі після атаки команди 8 класу м'яч від дев'ятикласника Кравчука Вадима потрапив у штангу (бонусне запитання) і повернувся знову до нього. Вадим, віддаючи пас своєму голкіперу знову завдав удару у свої ворота, відбити який голкіпер команди не зміг. Але Матвійчук Наталія швидко виправила становище, забивши другий гол у ворота восьмикласників. Та вже через одне запитання право на пробиття штрафного удару отримали учні 8 класу, плеймейкер яких точно пробив у ворота, зрівнявши рахунок у матчі.

Статистика гри:
"Манчестер Юнайтед" (8 клас) - "Барселона" (9-А клас) 2:2
М'ячі забили: Кравчук Вадим (автогол), 16, Дідушок Богдан, 20 - Матвійчук Наталія, 9, 19
Жовті картки: Власюк Василь
Удари у ворота: 5:2
Склад команди "Манчестер Юнайтед" (8 клас): Пекач Олександр (капітан команди), Корнійчук Ольга, Дідушок Богдан, Гнесь Надія.

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Матвійчук Наталія, Кравчук Вадим, Власюк Василь, Беренда Максим, Прокопченко Максим, Ковальчук Вадим.

29 листопада 2012 р. відбулась остання гра туру. У матчі зустрілись найстарші та наймолодші учасники чемпіонату, команди 5 та 11 класу. Гра виявилась нелегкою для обох команд. Адже ворота захищали надійні голкіпери, які борються за звання кращого у чемпіонаті. Та й боротьба у центрі поля точилась за кожне запитання. Тому вирішальним став удар Стасюк Любові наприкінці матчу, відбити який Яцюк Анна не змогла. П'ятикласники ще могли звести матч до нічиєї. Але надійно зіграв голкіпер 11 класу Рибачук Валентин, який відбив удар на останньому запитанні, здобувши таку потрібну перемогу для своєї команди.

Статистика гри:
ФК "Берездів" (11 клас) - "Челсі" (5 клас) 1:0

М'ячі забили: Стасюк Любов, 16
Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:2 

Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Стасюк Любов (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна, Гриценюк Наталія, Рибіцький Михайло, Гриценюк Ольга, Авдієнко Світлана.

Склад команди "Челсі" (5 клас): Яцюк Анна (капітан команди), Бражук Марія, Гаєвська Іванна, Шашко Анастасія, Гіжицька Катерина, Бандура Владислав, Опанасюк Віталій. 

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 664 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Nyroslav  
-1
Якісь слабенькі результати)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015