Неділя, 28.04.2024, 09.07.52

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Листопад » 26 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
22.01.56

І матч туру між командами 4 та 8 класів відбувся 26 жовтня 2015 р. Гра була цікавою з погляду на зміну поколінь. Адже у основі команд вийшли по дві сестри. Незважаючи на те, що команди ще не зустрічались в очних поєдинках, гравці обох команд доволі активно розпочали атакувальні дії з початку матчу. Така активність увінчалась успіхом двох бомбардирів з обох команд Олександра Опанасюка та Катерини Лук'яниці, які конкурували за першість серед кращих голеадорів ще минулого сезону. Після пропущених голів команди відійшли у захист. Та вже з початком ІІ тайму четвертокласники знову провели гостру атаку. У відповідь восьмикласники завдали три точні удари у ворота. Та жоден з них не досяг мети через надійну гру обох воротарів Діани Герасимчук та Анни Яцюк, які теж були у списку кращих воротарів минулорічного сезону. А гра так і завершилась нічиєю. 

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Реал" (8 клас) 1:1

М'ячі забили: Олександр Опанасюк, 4 - Катерина Лук'яниця, 6

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк (Ульяна Семенюк), Максим Зінчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Дарина Лотоцька, Юлія Хоміч.

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Іванна Гаєвська, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Владислав Бандура, Віктор Бондарук, Катерина Лук'яниця.

Гра між командами 5 та 9 класів відбулась 11 листопада 2015 р. І хоч зустріч цих команд не була центральним поєдинком матчу, але вона такою стала (можливо і кращою у цьогорічному Чемпіонаті) за рівнем безкомпромісної боротьби, що точилась з першого до останнього запитання. Але про все по порядку. Матч розпочався зі швидкої атаки команди 5 класу, що увінчалась забитим голом в актив Дар'ї Корнатівської вже на 2 запитанні матчу. Допоки дев'ятикласники оговтувались, гравці "Барселони" мали нагоду подвоїти рахунок. Та цього разу зі своїми обов'язками чудово впоралась капітан "Дніпра" Діана Рабченюк. Далі боротьба у центрі поля призвела до першого у матчі гірчичника на 4 запитанні. Як виявилось згодом - це був лише початок. Адже гра у "Дніпра" "не клеїлась" у цьому матчі зовсім. До 20 запитання вони змогли провести лише одну вдалу атаку. Цим як могли користались п'ятикласники, які оформили дубль вже до середини ІІ тайму. Команда "Дніпро" ж на той момент могла похвалитись лише 3 жовтими картками. Далі нерви почали здавати у "Барселони". Гравці команди вже вирішили, що виграли матч і дозволяли собі віддавати м'яч супернику у найпростіших ситуаціях. Через спроби зібрати команду у своєрідний спосіб капітан п'ятикласників Богдан Пилипчук отримав 2 жовті картки, що призвели до вилучення на 19 запитанні. Поки гравці "Барселони" вирішували хто стане капітаном, ворота залишались порожніми. Цим скористались гравці команди 9 класу, які скоротили відставання. Та це не збило пиху з гравців "Барселони". Вони й надалі продовжили порушувати правила, що призвело ще до 2 жовтих карток і штрафного у вже доданому арбітром запитанні. Чудовий удар зі штрафного у виконанні Євгена Кучерука Дар'я Корнатівська парирувати не змогла. Матч несподівано навіть для команди "Дніпра" завершився нічиєю, а 8 жовтих і 1 червона картки, отримані гравцями під час матчу стануть антирекордом цьогорічного Чемпіонату. 

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Дніпро" (9 клас) 2:2

М'ячі забили: Дар'я Корнатівська, 2, 16 - Олександра Кондратьєва, 20, Євген Кучерук, 22 (ш)

Жовті картки: Євген Кучерук, 4, Андрій Андрушко, 8, Максим Хоміч, 15, Ілля Кузьмич, 16, Богдан Пилипчук, 16, 19, Діана Власюк, 21, Крістіна Бондарук, 22
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Барселона": Богдан Пилипчук, Діана Власюк (капітан команди), Крістіна Бондарук, Роман Семенюк, Ілля Кузьміч, Анна Хомич, Дар'я Корнатівська, .

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Андрій Андрушко, Євген Кучерук, Іван Власюк, Олександра Кондратьєва, Максим Хоміч.

ІІІ матч туру відбувся 12 листопада 2015 р. Центральний поєдинок туру між претендентами на найвищі нагороди Чемпіонату відбувся між командами 6 та 11 класів. Незважаючи на важливість матчу, обидві команди досить несерйозно поставились до поєдинку. Одинадцятикласники заледве зібрали 5 необхідних для матчу гравців, 3 з яких були легіонерами (навіть взяли до свого складу першокласника Дмитра Іщука). А шестикласники заявили на гру далеко не найсильніший свій склад. Відсутність командної дисципліни та суперечки серед гравців призвели до того, що команда взагалі могла не вийти на поле. Сам матч виявився не менш драматичним за своїм сценарієм та результатом. Вже на 2 запитанні гравці "Манчестер Юнайтед" відкрили рахунок у протистоянні. Наприкінці матчу нагоду подвоїти рахунок мала захисник Ірина Шашко, яка зрізала м'яч у власні ворота. Але долю Олени Стаднюк їй повторити не довелось через те, що надійно зіграла Ганна Зінчук. На початку ІІ тайму рахунок зрівняла Любов Корнійчук. Після пропущеного голу команду одинадцятикласників покинуло відразу 2 легіонерів і вони змушені були догравати матч утрьох. Але це не вплинуло на якість гри одинадцятикласників. Скориставшись з самовпевненої поведінки шестикласників, Олександр Пекач з пенальті оформив дубль у цьому матчі, вивівши свою команду вперед. До завершення матчу команди ще обмінялись гострими ударами, що не принесли змін на табло через надійну гру воротарів обох команд.

Статистика гри:
"Шахтар" (6 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 1:2

М'ячі забили: Любов Корнійчук, 11 - Олександр Пекач, 2, 15 (п.)

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Ірина Шашко, Владислав Нікітін, Дарина Одольчук, Дмитро Стасюк, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук.

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Богдан Дідушок (капітан команди), Олександр Пекач, Вадим Пилипчук, Анастасія Степанюк, Дмитро Іщук

Останній матч туру відбувся 19 листопада 2015 р. у поєдинку між командами 7 та 10 класу фаворитами вважались семикласники. Тим паче, що команда 10 класу на гру прийшла знову у меншості. Та десятикласники серйозно поставились до гри і вивчили гру суперників. Тому з початку поєдинку вони заблокували усі підступи до своїх воріт, дозволивши супернику завдати лише одного удару за І тайм. Самі ж жодного разу не завершили атаку ударом у площину воріт супротивників. У ІІ таймі нічого кардинально не змінилось. Основна боротьба точилась у центрі поля. Але у середині ІІ тайму у одній з нечисленних контратак нападник "Севільї" Лариса Ніжнік зуміла завдати єдиного за усю гру удару у ворота "Динамо", який завершився переможним голом. Адже як не намагались змінити результат семикласники, усі їхні атаки зійшли нанівець через надійну гру голкіпера 10 класу Олександра Возлюка, який вийшов у рейтингу кращих воротарів на 1 місце у Чемпіонаті та подарував можливість для своєї команди на продовження боротьби за найвищі нагороди. 

Статистика гри:
 "Динамо" (7 клас) - "Севілья" (10 клас) 0:1

М'ячі забили: Лариса Ніжнік, 16

Жовті картки: Віталій Ягода, 11
Удари у ворота: 3:1

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Дмитро Стецюк, Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Валерія Яцюк, Денис Власюк, Віталій Гриценюк.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Віталій Броніч, Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Олена Яцюк, Віталій Ягода.

  . 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 425 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015