Четвер, 02.05.2024, 11.17.43

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 4 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
19.46.23

У І матчі туру, що відбувся 27 листопада 2014 р., змагались команди 6 та 11-А класів. З перших запитань ініціативою у грі заволоділи шестикласники. Вони гостро атакувала та завдавали небезпечні удари у ворота одинадцятикласників, які лише двічі за матч зуміли під час контратаки створити небезпеку біля воріт "Динамо". Але результат цієї гри не залежав від успішних атакувальних дій однієї з команд. Тому що просто блискуче матч відіграли голкіпери обох команд Яна Пасечник (6 клас) та Ганна Охота (11-А клас), які відбили усі удари. Тому гра так і завершилась нічиєю.  

Статистика гри:
"Динамо" (6 клас) - "Дніпро" (11-А клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Олександра Закалюжна, Денис Власюк, Ганна Прокопченко.

Склад команди "Дніпро": Ганна Охота (капітан команди), Максим Беренда, Тетяна Соколець, Василь Власюк, Станіслав Чорнокрилюк, Вадим Кравчук, Олександр Степанюк.

Команди 9 та 11-Б класів зійшлись у протистоянні 28 листопада 2014 р. ІІ матч туру видався видовищним. Адже гравці обох команд намагались будь-що перемогти у цьому протистоянні. Гравці були націлені лише на ворота супротивників, часто забуваючи про власні ворота. особливо постарались дев'ятикласники, які зуміли шість разів пробити у ворота. Але цього разу не найкращу оборону Чемпіонату очолювала голкіпер Ольга Ягода, яка чотири рази відбила м'яч Ще двічі нападники "Ліверпуля" влучили у перекладину. Зі свого боку теж міцно останній рубіж тримав голкіпер команди 9 класу Олександр Возлюк, який теж не дозволив відзначитись суперникам. Тому видовищне та напружене протистояння завершилось нульовою нічиєю, що стала такою довгоочікованою для одинадцятикласників, яким у майже кожній грі не вистачало зовсім трішки фарту, а цього разу щастило за всі попередні матчі. Дев'ятикласники ж втратили такі цінні для себе два очки, що потім можуть стати вирішальними у боротьбі за золоті нагороди. 

Статистика гри:
"Ліверпуль" (9 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 6:3

Склад команди "Ліверпуль": Ольга Охота (капітан команди), Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Олена Яцюк, Юлія Грицюк, Лариса Ніжнік, Вадим Пилипчук.

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Дмитро Антошко, Ольга Ягода, Іван Матвійчук, Лілія Левчук.   

У ІІІ матчі туру, що відбувся 3 грудня 2014 р., зустрілись команди 8 та 10 класів. З перших запитань ініціативою заволоділи десятикласники. Але їхні старання були даремними. Натомість вже на п'ятому запитанні відкрив рахунок забитим м'ячам у матчі та турі загалом форвард "Челсі" Максим Хоміч. Далі боротьба точилась в центрі поля. Команди лиш зрідка обмінювались гострими атаками. Протистояння загострилось лиш наприкінці матчу. На небезпечний удар все того ж Максима Хоміча, десятикласники моментально відповіли контратакою, що завершилась голом, який забив легіонер команди Владислав Кравчук. Здавалось би обидві команди примирились з нічиєю. Та іншої думки була восьмикласниця Олександра Кондратьєва, яка на доданому запитанні гостро пробила зі штрафного та змінила рахунок у матчі на користь своєї команди.

Статистика гри:
"Челсі" (8 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 2:1

М'ячі забили: Максим Хоміч, 5, Олександра Кондратьєва, 22 - Владислав Кравчук, 20 

Жовті картки: Богдан Дідушок, 5
Удари у ворота: 5:3

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Максим Хоміч, Анна Агєєва..

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Петро Власюк, Олександр Гуменюк, Юрій Дьомін, Роман Семенюк, Владислав Кравчук. 

Останній матч, що відбувся у цей же день, став центральним поєдинком туру. Адже протистояння команд 5 та 7 класів мало перевірити на міць новачків, які від туру до туру доводять свої аргументи про бажання досягти найвищих вершин у Чемпіонаті, та врешті розставити всі крапки у грі семикласників, які досить невпевнено пройшли більшу половину турнірної дистанції. Тому обидві команди не стали довго вивчати гру супротивника та кинулись вирішувати поставлені перед ними завдання. Першими з цим завданням справились п'ятикласники, форвард яких Вікторія Бойчук записала у свій актив вже четвертий м'яч та очолила список кращих бомбардирів. Семикласники з відповіддю не забарились. Вже через два запитання Марія Бражук зрівняла рахунок у матчі. Далі команди діяли більш обережно. Чи то через страх пропустити атаку суперника, чи рахунок влаштовував обидві команди, але за півтора тайми, що залишились, команди спромоглись лише на один безрезультатний удар у ворота. Тому матч так і завершився нічиєю.

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Реал" (7 клас) 1:1

М'ячі забили: Вікторія Бойчук, 6  - Марія Бражук, 8

Жовті картки: Юлія Поліщук, 20
Удари у ворота: 2:2

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Любов Корнійчук, Дарина Одольчук, Олена Стаднюк, Ольга Стецюк, Юлія Поліщук, Вікторія Бойчук

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Марія Бражук, Владислав Бандура.

        .

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 716 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015