Неділя, 05.05.2024, 15.33.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 21 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (V тур)
22.59.31

6 лютого 2014 р. відбувся І матч V туру між командами 10-А та 11-А класів. Гра цих принципових суперників отримала статус центрального матчу туру. Адже коли, як не на екваторі чемпіонату вирішувати турнірні задачі. Тим паче, що суперники претендують на найвищі місця у підсумку. Тому гравці "Дніпра", які отримали можливість розпочати гру, відразу кинули всі сили на ворота суперників. І недарма. Тому що вже на другому запитанні Валентина Корнійчук забила гол, а гравці "Зеніту" були змушені розводити м'яч. Далі боротьба за м'яч з перемінним успіхом була зосереджена у центрі поля. Та до удару у ворота справа дійшла лише наприкінці І тайму. Але удар гравця команди 10-А класу Олександра Степанюка відбила штанга. Тому у ІІ таймі справу у свої руки взяв його одноклубник Максим Прокопченко, який пробив зі штрафного удару, зрівнявши рахунок у матчі. З таким розвитком подій була незгідна Віра Задворна, яка теж пробила зі штрафного. Та голкіпер "Зеніту" Катерина Пасечник з цим ударом справилась. Далі команди обмінялись кількома гострими атаками, та вдарити у ворота зміг лише десятикласник Станіслав Чорнокрилюк на останньому запитанні. Але і голкіпер одинадцятикласників Ярослав Захарчук підтвердив звання капітана, врятувавши свою команду на останньому запитанні.  

 Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Зеніт" (10-А клас) 1:1 

М'ячі забили: Валентина Корнійчук, 2 - Максим Прокопченко, 13
Жовті картки:  
Удари у ворота: 2:3 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди),  Наталія Новицька, Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук.


Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Богдана Задворна, Ганна Охота, Максим Прокопченко, Юлія Зінчук. 

ІІ матч туру між командами 5 та 11-Б класів, що був запланований на 12.02.2014 р. не відбувся у зв'язку з неявкою на гру команди 11-Б класу, якій було зараховано технічну поразку.

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Арсенал" (5 клас) 0:3 (т. п.)
М'ячі забили: 
Жовті картки: 
Удари у ворота:


Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Назар Корнійчук, Денис Власюк, Валерія Яцюк, Ганна Прокопченко, Анастасія Бражук.

ІІІ матч туру між командами 7 та 10-Б класів, що був запланований на 19 лютого 2014 р. не відбувся через дискваліфікацію десятикласників.

Статистика гри:
"Барселона" (7 клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили: 
Жовті картки:  
Удари у ворота: 
Склад команди "Барселона" (7 клас): Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Андрій Андрушко, Ангеліна Гаєвська, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Дарина Гіжицька.

21 лютого 2014 р. відбувся заключний матч туру, в якому змагались команди 6 та 9 класів. Особливістю матчу став той факт, що за команду 9 класу грав лише один дев'ятикласник. Решту гравців команди склали легіонери з 3-4 класів. Першими небезпечного удару завдали шестикласників. Та Богдан Дідушок з ним справився. Далі ініціативу перехопила команда "Вест Хем", новачки якої гри не зіпсували, завдавши небезпечний удар у відповідь. Голкіпер "Реалу" з ударом справилась, але вже через кілька хвилин Анна Яцюк не змогла відбити пенальті у виконанні Івана Нестеренко з 3 класу. З відповіддю шестикласники не забарились. Вже наступне питання принесло зміни у рахунку. Гол у свій актив записала Катерина Гіжицька. У другому таймі відзначилась Катерина Лук'яниця. Всі спроби гравців "Вест Хему" хоча б зрівняти рахунок у матчі не увінчались успіхом через надійну гру Анни Яцюк.

Статистика гри:
"Вест Хем" (9 клас) - "Реал" (6 клас) 1:2 
М'ячі забили: Іван Нестеренко, 7 (п.) - Катерина Гіжицька, 8, Катерина Лук'яниця, 13

Жовті картки: Богдан Дідушок, 1, Дарина Лотоцька, 16 
Удари у ворота: 5:3 

Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Богдан Дідушок (капітан команди), Максим Ющук, Владислав Нікітін, Володимир Роговський, Іван Нестеренко.



Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Віктор Бондарук, Дарина Лотоцька.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 594 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015