Субота, 27.04.2024, 19.30.20

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 11 » Чемпіонат з інтелектуального футболу серед юніорів (ІІ коло)
Чемпіонат з інтелектуального футболу серед юніорів (ІІ коло)
15.05.03

27 листопада 2014 р. розпочалися матчі ІІ кола Чемпіонату серед юніорів.

У І матчі зустрілись команди 2 та 4 класів. Тон у цій грі як годиться задавали четвертокласники, але більше небезпечних моментів все ж завдали учні 2 класу. Першими забивали теж більш досвідчені гравці, але і новачки не пасли задніх та швидко зрівнювали рахунок. окрім того гравці обох команд ще й заробили чимало зауважень, чотири з яких перетворились у жовті картки. А гра так і завершилась бойовою нічиєю.   

Статистика гри:
"Реал" (4 клас) - "Шахтар" (2 клас) 2:2

М'ячі забили: Богдан Пилипчук, 2, 15 - Віра Маслєнікова, 10, 17

Жовті картки: Анна Хомич, 17, Богдан Пилипчук, 17, Марія Гриценюк, 18 - Назар Купріянець, 18
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Реал": Діана Власюк (капітан команди), Вікторія Новіцька, Анна Хомич, Богдан Пилипчук, Ілля Кузьміч, Крістіна Бондарук, Марія Гриценюк.

Склад команди "Шахтар" (2 клас): Дмитро Стаднюк (капітан команди), Назар Купріянець (Артем Опанасюк), Віктор Ткачук, Олександр Гриценюк, Артем Зінчук, Роман Ющук, Віра Маслєнікова.

 У ІІ матчі, що відбувся 9 грудня 2014 р., зустрілись команди 2 та 3 класів. З перших запитань ініціативою на полі заволоділи третьокласники. Та відкрити рахунок у матчі їм вдалось лише з третьої спроби, після того як другу жовту картку, що призвела до вилучення заробив другокласник Артем Опанасюк. Попередні два удари успішно нейтралізував голкіпер другокласників Назар Купріянець. Але на цьому учні третього класу не зупинились, і вже на початку ІІ тайму дубль у свій актив записав третьокласник Олександр Опанасюк, який очолив список кращих бомбардирів Чемпіонату. Лише після другого пропущеного м'яча гравець другого класу Вікторія Савчук змогла пробити зі штрафного у площину воріт команди супротивників. Та голкіпер "Динамо" Анастасія Васильчук з легкістю відбила удар. Натомість Анжела Кравчук довела рахунок до розгромного. гол престижу наприкінці матчу таки змогла забити Вікторія Савчук, яка знову гостро пробила зі штрафного.

 Статистика гри:
"Динамо" (3 клас) - "Шахтар" (2 клас) 3:1

М'ячі забили: Олександр Опанасюк, 8, 11, Анжела Кравчук, 17 - Вікторія Савчук, 19

Жовті картки: Артем Опанасюк, 7, 8

Червоні картки: Артем Опанасюк, 8
Удари у ворота: 5:2

Склад команди "Динамо" (3 клас): Олександр Опанасюк (капітан команди), Діана Герасимчук, Максим Зінчук, Євгенія Яцюк, Дарина Лотоцька, Анастасія Васильчук, Анжела Кравчук

Склад команди "Шахтар" (2 клас): Вікторія Савчук (капітан команди), Анастасія Ніжнік, Денис Дідушок, Назар Купріянець, Роман Ющук, Валентина Рабченюк, Артем Опанасюк.

Заключний матч Чемпіонату, що відбувся 11 грудня 2014 р., став вирішальним. Адже протистояння 3 та 4 класів мало підвести підсумки у всьому Чемпіонаті. від результату цієї зустрічі залежала доля золотих нагород. Більш серйозно на це протистояння налаштувались четвертокласники, гравець яких (Богдан Пилипчук) завдав результативного удару вже на четвертому запитанні. Третьокласники теж не забарились з відповіддю: влучно пробив у ворота Олександр Опанасюк. Та голкіпер "Реалу" Діана Власюк відбила цей удар. Богдан Пилипчук з відповіддю не забарився і наприкінці І тайму відзначився дублем. Після цього четвертокласники вже вирішили що можна святкувати перемогу і втратили пильність. Цим скористався третьокласник Максим Зінчук, який відзначився у воротах суперників на початку ІІ тайму. Четвертокласники на гол відповіли штрафним ударом у виконанні Анни Хомич, що успішно відбила Євгенія Яцюк, яка замінила у рамці воріт Діану Герасимчук, у якої в цей день відверто не йшла гра. Гравці "Динамо" продовжили свої наступальні дії, а "Реал" успішно оборонявся. Та на останньому запитанні матчу захист четвертокласників не справився з черговою атакою суперників, подарувавши можливість Олександру Опанасюку вдарити по воротам. Такою люб'язністю суперників Олександр скористався сповна та зрівняв рахунок у матчі. Четвертокласники кинули всі свої сили на останній штурм воріт суперників. Але марно. Захист "Динамо" на чолі з голкіпером нейтралізував всю небезпеку, довівши матч до потрібного їм результату. 

Статистика гри:
"Динамо" (3 клас) - "Реал" (4 клас) 2:2

М'ячі забили: Максим Зінчук, 12, Олександр Опанасюк, 21- Богдан Пилипчук, 4, 10 

Жовті картки: Марія Гриценюк, 10
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Динамо" (3 клас): Олександр Опанасюк (капітан команди), Діана Герасимчук (Євгенія Яцюк), Максим Зінчук, Дарина Лотоцька (Володимир Безсмертний), Анастасія Васильчук (Юлія Хоміч), Ульяна Семенюк, Анжела Кравчук

Склад команди "Реал": Діана Власюк (капітан команди), Богдан Козліков, Вікторія Новіцька, Марія Гриценюк, Анна Хомич, Богдан Пилипчук, Крістіна Бондарук

   

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 671 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015