Неділя, 28.04.2024, 16.10.22

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Листопад » 25 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
20.31.58

Екватор Чемпіонату команди перетнули 21 жовтня 2015 р., коли було зіграно І матч ІV туру. Гра між командами 6 та 8 класів вважалась центральним матчем туру через те, що обидві команди в числі цьогорічних головних претендентів на золоті нагороди. І хоча теоретично шансів на медалі найвищого гатунку не втратила після ІІІ турів ще жодна команда, але практично ведеться боротьба між командами 6-9 класів за головні нагороди, і вряд чи у цю боротьбу зможе втрутитись якась інша команда. Цікавим був матч і з огляду на те, що обидві команди в силу обставин були змушені зіграти без своїх капітанів. Тому і сама гра видалась напруженою. Увесь І тайм та початок ІІ домінували восьмикласники, які спромоглись на кілька небезпечних ударів. Але шестикласники вистояли і перехопили ініціативу у ІІ таймі, завдавши кілька небезпечних ударів у відповідь. За іронією долі розв'язка у матчі настала на 21 запитанні. Але цього разу пропускати гол на останньому запитанні довелось вже восьмикласникам, які у ІІ турі таким чином вирвали перемогу у команди 11 класу. 

Статистика гри:
 "Шахтар" (6 клас) - "Реал" (8 клас) 1:0

М'ячі забили: Ольга Стецюк, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:3

Склад команди "Шахтар": Олена Стаднюк (капітан команди), Володимир Роговський, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Дарина Одольчук, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук.

Склад команди "Реал": Олександра Лотоцька (капітан команди), Ганна Тимчук, Віталій Корженко, Марія Бражук, Віктор Бондарук, Владислав Бандура, Катерина Лук'яниця.

Матч між командами 7 та 11 класу було зіграно 23 жовтня 2015 р. Одинадцятикласники за традицією виставили на матч пів команди легіонерів. Але і в цьому випадку зібрати повної команди не змогли. Семикласники ж  допомоги легіонерів не потребують. Тому виставили команду з заміною у повній комплектації. Тому залишалось лише здогадуватись скільки голів заб'ють у цьому матчі гравці "Динамо". Та не так сталось як гадалось. І хоч з перших хвилин ініціативою заволоділи семикласники та першими завдали небезпечного удару у ворота, але після швидкої контратаки у відповідь їм довелось знову розпочинати гру з центру воріт. За "Манчестер Юнайтед" відзначився легіонер з 3 класу Денис Дідушок. Такий розвиток подій дещо змінив гру і обидві команди віддали перевагу грі від захисту, ведучи позиційну боротьбу у центрі поля. Така боротьба принесла 3 жовті картки для одинадцятикласників, але вивела з рівноваги семикласників, які у ІІ таймі дозволили супротивникам тричі завдати точні удари у ворота. один з цих ударів призвів до того, що наприкінці матчу команда "Динамо" пропустила ще один гол від легіонера манхуніанців Анастасії Степанюк. 

Статистика гри:
"Динамо" (7 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 0:2

М'ячі забили: Денис Дідушок, 6, Анастасія Степанюк, 20 (ш)

Жовті картки: Тетяна Туринська, 13, Богдан Дідушок, 18, Анастасія Степанюк, 20
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Ганна Прокопченко (Анастасія Бражук), Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Валерія Яцюк, Денис Власюк, Віталій Гриценюк (Дмитро Стецюк).

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Богдан Дідушок (капітан команди), Віталій Пилипчук, Анастасія Степанюк, Тетяна Туринська, Роман Ющук, Денис Дідушок.

Проте, як виявилось згодом, одинадцятикласники заграли за свою команду легіонера, який вже виступав за іншу команду у поточному Чемпіонаті. Тому своїм правом на апеляцію стосовно підсумків матчу скористались семикласники, які окрім даного факту були незадоволені досить лояльним суддівством стосовно грубих порушень команди 11 класу. Тому, враховуючи справедливість поданої апеляції та дотримуючись правил і регламенту змагань, суддею було прийняте рішення про зарахування команді 11 класу технічної поразки з рахунком 0:3.  

ІІІ матч туру було зіграно 3 листопада 2015 р. Черговими екзаменаторами команди 5 класу мали стати десятикласники. Гра розпочалась досить жваво. Вже до середини І тайму команди обмінялись небезпечними випадами. Десятикласники спробували знову пробити у ворота наприкінці І тайму. Але і цього разу капітан команди "Барселона" Богдан Пилипчук, який став у рамку через відсутність основного голкіпера, справився відмінно. У ІІ таймі ініціативу повністю забрали у свої руки новачки, які завдали 2 небезпечні удари та пробили пенальті. Та жоден з них не досягнув бажаного результату через надійну гру голкіпера 10 класу Олександра Возлюка. 

Статистика гри:
 "Барселона" (5 клас) - "Севілья" (10 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Барселона": Богдан Пилипчук (капітан команди), Роман Семенюк (Аліна Опанасюк), Крістіна Бондарук, Артем Остапчук, Дар'я Корнатівська, Анна Хомич, Богдан Козліков.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Віталій Броніч, Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Іван Либик, Анатолій Ніжнік.

Останній матч туру між командами 4 та 9 класів переносився декілька разів. Та 25 листопада 2015 р. було призначено остаточну дату і команда 9 класу, гравці якої переносили гру через відсутність капітана, була змушена дати бій без свого незмінного голкіпера Діани Рабченюк та дискваліфікованого форварда Максима Хоміча.Незважаючи на це саме гравці "Дніпра" першими завдали удару у ворота четвертокласників. Але й гравці "Динамо" не забарились з відповіддю, провівши гостру та швидку контратаку у відповідь. Вже через декілька ходів така комбінація повторилась. Потім двічі гостро атакували дев'ятикласники. Та ворота надійно захищала Діана Герасимчук, яка з такою грою вже зазіхає на звання кращого голкіпера вже у першому для неї Чемпіонаті. Четвертокласники з відповіддю не забарились і під кінець матчу провели на останніх запитаннях матчу вже втретє ту ж саму комбінацію Герасимчук-Опанасюк-Яцюк, що завершилась ударом у ворота команди 9 класу, з яким цього разу Іван Власюк впоратись не зміг. 

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Дніпро" (9 клас) 1:0

М'ячі забили: Євгенія Яцюк, 20

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Максим Зінчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Ульяна Семенюк, Юрій Стецюк.

Склад команди "Дніпро": Іван Власюк (капітан команди), Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Євген Кучерук, Валентина Хомич, Олександра Кондратьєва, Василь Середюк.

   Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 489 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015