Неділя, 28.04.2024, 14.50.27

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 2 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
09.37.42

14 листопада 2014 р. після нетривалої перерви розпочався IV тур Чемпіонату. У першому матчі туру зустрілись команди 5 та 11-Б класів. Дві команди підійшли до гри з абсолютно протилежними результатами. Незважаючи на це, представники обох команд поставились до матчу легковажно, вважаючи що з легкістю переможуть супротивників. Особливо відзначились одинадцятикласники, які вирішили, що переможуть навіть без захисників. Ця недооцінка позначилась на грі обох команд, які грали у відкритий футбол, надаючи перевагу атакувальним діям. У такій ситуації результат гри залежав від якості атакувальних дій та гри воротарів обох команд. У підсумку більш активними були все таки нападники, які завдали за гру 9 результативних ударів у площину воріт. Гра ж голкіперів бажала б бути кращою. Але у цій дуелі в підсумку перемогли учениця 5 класу Ганна Зінчук, яка відбила більше ударів, ніж її візаві Іван Матвійчук, у якого цього дня гра відверто не йшла. Тому одинадцятикласники в надзвичайно цікавій грі у підсумку та вже вчетверте поспіль у цьому сезоні знову програли, а п'ятикласники ще впевненіше заявили, що вони у дебютному для себе сезоні претендують на призові місця.     

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Динамо" (11-Б клас) 3:2

М'ячі забили: Вікторія Бойчук, 2, 11, Ольга Стецюк, 6 - Олександр Малишев, 4, Богдан Опанасюк, 17

Жовті картки: Любов Корнійчук, 11, Ольга Стецюк, 13
Удари у ворота: 4:5
Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Любов Корнійчук, Дарина Одольчук, Ірина Шашко, Ольга Стецюк, Юлія Поліщук, Вікторія Бойчук (Владислав Нікітін).

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Дмитро Антошко, Іван Матвійчук, Ілля Поведюк, Богдан Опанасюк.

ІІ гра туру між командами 6 та 7 класів, що відбулась 19 листопада 2014 р., отримала статус головного матчу туру. І недарма. Адже ці суперники довели своєю грою у попередніх турах, що гідні золотих нагород Чемпіонату. Не стала винятком і ця гра. Гравці обох команд будь-що прагнули перемогти. Така наполегливість та бажання забити гол призвели до того, що вже до четвертого запитання команди обмінялись результативними ударами у ворота. Після такого феєричного початку матчу, команди стали більше приділяти уваги захисту власних воріт, обмінюючись небезпечними ударами у ворота. особливо постарались восьмикласники, які протягом матчу 7 разів били у ворота шестикласників. та досягли бажаної мети лише двічі. Всі інші небезпечні удари відбила воротар "Динамо" Яна Пасечник.  лише у доданий час команди знову кинули всі сили на штурм воріт суперників та обмінялись голами. Дубль на свій рахунок записали шестикласник Денис Власюк та семикласник Віктор Бондарук. Звісно значну роль у підсумковому рахунку зіграв той факт, що команда "Динамо" прийшла на гру не у повному складі. Але підсумок матчу став відзеркаленням гри, що показали команди під час матчу.

Статистика гри:
"Динамо" (6 клас) - "Реал" (7 клас) 2:2

М'ячі забили: Денис Власюк, 2, 24 - Віктор Бондарук, 4, 22

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:7

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Ганна Прокопченко, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Денис Власюк, Олександра Закалюжна. 

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Марія Бражук, Віктор Бондарук.

ІІІ гра туру відбулась 26 листопада 2014 р. Протистояння команд 8 та 9 класів теж завжди цікаве та непередбачуване. Та цього разу не пішла гра у голкіперів обох команд. Вони не відбили за гру жодного удару. Тому команди були змушені головну увагу зосередити на захисті. Здавалося б, що головною інтригою у матчі стане протистояння двох нападників Максима Хоміча та Дмитра Хомича, які відзначились дублями за свої команди. Та все ж у їхнє протистояння втрутилась Ольга Охота (9 клас), яка теж записала у свій актив гол. А Дмитро, хоч і не відзначився трьома голами. але забив свій другий у цьому матчі м'яч на останньому запитанні та приніс своїй команді таку необхідну для подальшої боротьби за чемпіонство перемогу. 

Статистика гри:
"Челсі" (8 клас) - "Ліверпуль" (9 клас) 2:3

М'ячі забили: Максим Хоміч, 6, 18 - Дмитро Хомич, 8, 21, Ольга Охота, 13

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:3

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Максим Хомич, Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Анна Агєєва.

Склад команди "Ліверпуль": Ольга Охота (капітан команди), Дмитро Хомич, Олена Яцюк, Віталій Броніч, Лариса Ніжнік, Юлія Грицюк, Олександр Возлюк

Останній матч туру, що було заплановано на 2 грудня 2014 р., між командами 10 та 11-А класів не відбувся через неявку на гру одинадцятикласників, яким було зараховано технічну поразку.

 Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 0:3 (т. п.)

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: -

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Петро Власюк, Петро Нікітін, Юрій Дьомін, Вадим Гонсеркевич.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 566 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015