Понеділок, 29.04.2024, 21.25.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 8 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
22.23.50

22 січня 2014 р. розпочався ІV тур. У І матчі туру зустрілись команди 5 та 8 класів, кожна з яких вирішує різні турнірні задачі. Якщо восьмикласники борються за найвищі нагороди чемпіонату, то п'ятикласники кожної гри доводять, що вони гідні супротивники для будь-якої команди. А зайва самовпевненість їхніх суперників швидко карається забитими голами. Так і сталось цього разу. Нападник "Арсеналу" Денис Власюк відкрив рахунок у матчі вже на другому запитанні після передачі капітана команди Яни Пасечник. Гравці "Дніпра" відразу кинулись відіграватись, завдаючи небезпечних ударів у рамку воріт п'ятикласників. Але Назар Корнійчук з впевненістю відбив всі удари, розпочинаючи все нові атаки на ворота восьмикласників, які після пропущеного м'яча замінили воротаря. Ворота взялась захищати капітан команди Ольга Охота. Вона відмінно справилась із цим завданням, відбивши навіть пенальті наприкінці гри. Тому матч так і завершився мінімальною перемогою новачків чемпіонату.

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - "Арсенал" (5 клас) 0:1 

М'ячі забили: Денис Власюк, 2

Жовті картки:  

Удари у ворота: 4:4 



Склад команди "Дніпро" (8 клас): Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Анастасія Степанюк, Дмитро Хомич, Олена Яцюк, Віталій Броніч, Юлія Грицюк. 



Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Назар Корнійчук, Денис Власюк, Валерія Яцюк, Ганна Прокопченко, Станіслав Ковальчук.

27 січня 2014 р. був запланований матч між командами 11-А та 9 класу. Та дев'ятикласники знову не змогли зібрати команду, подарувавши суперникам перемогу. 

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Вест Хем" (9 клас) 3:0 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди), Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук, Наталія Новицька.

5 лютого 2014 р. мав відбутись матч між командами 10-А та 11-Б, що був перенесений у зв'язку з морозами. Та і цього разу матч не відбувся у зв'язку з неявкою на гру команди "Динамо", якій зараховано технічну поразку. Це дозволило "Зеніту" вийти на перше місце у чемпіонаті. 

Статистика гри:
"Зеніт" (10-А клас) - "Динамо" (11-Б клас) 3:0 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Ганна Охота, Максим Прокопченко, Юлія Зінчук. 

Заключний матч туру не обіцяв бути дуже принциповим. Команди 6 та 7 класів вирішували різні турнірні задачі. Єдиною очікуваною інтригою було протистояння голкіперів команд. Та не все так сталося, як гадалося. Семикласники, які до цього очолювали турнірну таблицю, підійшли до гри з дискваліфікованим нападником та відсутніми з різних причин двома гравцями основи. Через таку ситуацію вони були змушені запрошувати легіонера з 3 класу Остапчука Артема. Натомість шестикласники, яким втрачати вже було нічого, зібрались у оптимальному складі. Саме гравці "Реалу" першими розпочали атаку, яка вже на другому запитанні завершилась взяттям воріт "Барселони". Та на цьому шестикласники не зупинились, забивши у ворота супротивників ще один гол. Восьмикласники трохи оговтались після пропущених голів лише наприкінці І тайму, скоротивши відставання у рахунку. Гол на свій рахунок записав легіонер команди Артем Остапчук. У ІІ таймі команди продовжили грати у відкритий футбол. На гол гравця "Реалу" Марії Бражук відповів голом легіонер семикласників Артем Остапчук. А результативний удар Катерини Лук'яниці, яка теж відзначилась дублем у цьому матчі, був відразу відквитаний Олександрою Кондратьєвою. Щодо остаточного підсумку, то слід врахувати той факт, що у цьому матчі голкіпери обох команд, які до цієї гри відзначались надійністю, не відбили жодного удару. А сам матч став найрезультативнішим у чемпіонаті. 

Статистика гри:
"Реал" (6 клас) - "Барселона" (7 клас) 4:3
М'ячі забили: Катерина Лук'яниця, 2, 15, Іванна Гаєвська, 4, Марія Бражук, 11 - Артем Остапчук, 8, 13, Олександра Кондратьєва, 17.

Жовті картки: Діана Рабченюк, 9
Удари у ворота: 5:3 

Склад команди "Барселона" (7 клас): Діана Рабченюк (капітан команди), Оксана Авдієнко, Василь Середюк, Олександра Кондратьєва, Юлія Данильчук, Дарина Гіжицька, Артем Остапчук.

Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Марія Бражук, Іванна Гаєвська, Тетяна Хомич.    

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 599 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015