Субота, 11.05.2024, 17.11.09

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Листопад » 20 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІV тур)
20.39.51

Матчем між командами 9-Б та 10-А класів 5 листопада 2012 р. стартував IV тур чемпіонату. Боротьба між цими командами щороку носить гострий характер. Не став винятком і цьогорічний матч. На перших ж питаннях команди обмінялись небезпечними, але безрезультатними атаками. Після нетривалої розвідки команди знову обмінялись, але цього разу вже голами. На початку ІІ тайму вперед вийшли гравці 10-А класу. Але й команда 9-Б класу не збиралась поступатись, відповівши суперникам тією ж монетою. Слід відзначити що дублем відзначились Матвійчук Іван (9-Б клас) та Панасюк Ольга (10-А клас). Далі команди не зупинялись на досягнутому, але команду 10-А класу підводила реалізація гольових моментів, а 9-Б клас не зміг відзначитись через надійну гру голкіпера 10-А класу Захарчука Ярослава. 

Статистика гри:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Барселона" (10-А клас) 2:2

М'ячі забили: Матвійчук Іван, 7, 16 - Панасюк Ольга, 9, 11
Жовті картки: Матвійчук Іван
Удари у ворота: 5:3

Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Ягода Ольга, Охота Ганна, Степанюк Олександр, Матвійчук Іван, Антошко Дмитро.

Склад команди "Барселона" (10-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Корнійчук Валентина, Новицька Наталія, Задворна Віра, Панасюк Ольга, Левчук Іванна, Рибіцький Володимир.

У ІІ матчі туру, що відбувся 6 листопада 2012 р., зустрілись команди 7 та 5 класів. Матч розпочався під акомпанемент атак учнів 7 класу. Результатом цього стало те, що вже на сьомому запитанні семикласники вели у рахунку з перевагою у 2 м'ячі. Але п'ятикласники не зламались і замінили голкіпера. Після цього рахунок міг збільшитись ще як мінімум у двічі, але новий голкіпер Яцюк Анна справилась з обов'язками відмінно, відбивши 3 небезпечні удари. 

Статистика гри:
"Ювентус" (7 клас) - "Челсі" (5 клас) 2:0
М'ячі забили: Охота Ольга, 3, Тимощук Іван ,7
Жовті картки: -
Удари у ворота: 5:1

Склад команди "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Степанюк Анастасія, Хоміч Дмитро, Яцюк Олена, Возлюк Олександр, Охота Ольга.

Склад команди "Челсі" (5 клас): Лотоцька Олександра (капітан команди), Бражук Марія, Купріянець Радіон, Тимчук Ганна (Шашко Анастасія), Лук'яниця Катерина, Яцюк Анна, Гіжицька Катерина.

7 листопада 2012 р.  ІІІ матч туру зіграли команди 6 та 11 класів. Команда 6 класу не змогла зібратись у повному складі. Тому запросила легіонера з 11 класу. Але й цей трансфер не дозволив шестикласникам зібрати повну команду. Команда 11 класу заволоділа повною ігровою перевагою вже з перших запитань, дозволивши пробити у свої ворота лише 1 раз за гру. Та, не зважаючи на сильний пресинг, шестикласники героїчно захищались, а голкіпер команди Рабченюк Діана відбила всі небезпечні удари опонентів. Серйозна заявка на перемогу серед кращих голкіперів чемпіонату. А матч так і завершився нічиєю. Одинадцятикласники так і не змогли перервати безвиграшну для себе серію матчів, міцно закріпившись на дні турнірної таблиці. 

Статистика гри:
ФК "Берездів" (11 клас) - "Челсі" (6 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: Рибачук Валентин
Удари у ворота: 4:2 

Склад команди "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Долгерт Інна, Кондратьєва Олександра, Гіжицька Дарина, Гаєвська Ангеліна, Гіжицький Павло (11 клас).

Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Рибіцький Михайло (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна, Гриценюк Наталія, Бінковський Юрій, Стасюк Любов, Матвійчук Віталій.

Останній матч туру відбувся між командами 9-А та 10-Б класів 20 листопада 2012 р. Команди показали яскраву гру, багату на небезпечні моменти та забиті голи. Також у матчі було нереалізоване пенальті та три жовті картки, дві з яких перетворились у червону для учениці 9-А класу Гіжицької Марії. Цим самим вона вирівняла кількість гравців у складах команд. Адже десятикласники прийшли на гру без одного гравця. Також наступну гру через дві жовті картки пропустить голкіпер 9-А класу Зінчук Юлія. Стосовно самої гри, то вона була дуже цікавою. Адже першими відзначились гравці 10-Б класу. Та дев`ятикласники з цим не змирились, і не просто зрівняли рахунок, а й вийшли вперед, та мали ще кілька чудових нагод вирішити долю поєдинку. Та, нереалізувавши своїх моментів, вони пропустили гол у відповідь у середині другого тайму. 

Статистика гри:
"Барселона" (9-А клас) - "Інтер" (10-Б клас) 2:2

М'ячі забили: Матвійчук Наталія, 5, Ковальчук Вадим, 8 - Пекач Вікторія, 4, 15

Жовті картки: Гіжицька Марія, Зінчук Юлія, Гіжицька Марія

Червоні картки: Гіжицька Марія

Удари у ворота: 4:3 

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Матвійчук Наталія, Зінчук Юлія, Власюк Василь, Гіжицька Марія, Цимбалюк Катерина, Ковальчук Вадим.

Склад команди "Інтер" (10-Б клас): Купріянець Ніна (капітан команди), Цимбалюк Марина, Пінчуковська Юлія, Пекач Вікторія, Бражук Альона, Кузьмич Лілія.

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 488 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015