Неділя, 05.05.2024, 21.32.02

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 28 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІХ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІХ тур)
20.04.22

Останній тур чемпіонату розпочався з гри між командами 7 та 10-А класу, що відбулася 20 лютого 2014 р. Так склалось у цьогорічному чемпіонаті, що визначення переможця та призерів чемпіонату вирішується в останніх іграх, учасники яких будь що прагнули перемогти. Десятикласники були одними з головних претендентів на чемпіонство, а семикласники - боролись за потрапляння у число призерів. Тому гравці обох команд не стали відкладати справу, розпочавши активні дії вже з початку матчу. Гру розпочала учениця 7 класу Олександра Кондратьєва. Боротьба у центрі поля завершилась штрафним ударом у бік "Барселони", який успішно виконала Ганна Охота. Голкіпер семикласників Діана Рабченюк відбити удар не змогла, дозволивши суперникам  забити гол. Наступна атака "Зеніту" не була завершена через успішні дії оборонців "Барселони". Та десятикласник Станіслав Чорнокрилюк перехопив м'яч та пробив у ворота. Але цього разу семикласників врятувала штанга. Далі ініціативу перехопили гравці "Барселони", які завдали удар у відповідь. Та голкіпер "Зеніту" Катерина Пасечник з ударом справилась. Гравці "Зеніту" могли ще раз відзначитись наприкінці І тайму. Прицільного удару у ворота семикласників завдав Максим Прокопченко. Та штанга знову врятувала "Барселону". ІІ тайм розпочався з атаки команди 7 класу, що завершилася ударом у виконанні Василя Середюка. Цього разу Катерина Пасечник не змогла врятувати свою команду. Далі гра перемістилась в центр поля. Наприкінці матчу команди обмінялись небезпечними ударами у ворота. Але голкіпери обох команд з ними справились. Гравці "Барселони" виглядали у матчі більш переконливо. Але гра завершилась з нічийним рахунком, залишивши вирішення долі чемпіонства для останніх поєдинків. 

Статистика гри:
"Зеніт" (10-А клас) - "Барселона" (7 клас) 1:1 

М'ячі забили: Ганна Охота, 2 - Василь Середюк, 13

Жовті картки: Андрій Левчук, 14 
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Ганна Охота, Максим Прокопченко, Юлія Зінчук, Андрій Левчук.

Склад команди "Барселона" (7 клас): Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Андрій Андрушко, Ангеліна Гаєвська, Олександра Кондратьєва, Василь Середюк, Вадим Гонцеркевич.

26 лютого 2014 р. відбувся вирішальний матч для команд 8 та 11-А класів. Обидві команди показували стабільну гру впродовж всього чемпіонату гідну золотих медалей. Та переможець може бути лише один. Тому ця гра була особливою. Від її результату залежав підсумковий результат кількамісячної боротьби. Кожен гравець, який брав участь у матчі це розумів. Тому дії обох команд були вкрай обережними, а командна тактика - спрямована перш за все на захист власних воріт. Але перша небезпечна атака одинадцятикласників завершилась ударом у ворота Наталії Новицької, що призвів до голу. Це була єдина атака "Дніпра" одинадцятикласників за весь матч, що завершилась ударом у ворота. Та цей факт не завадив їм виграти поєдинок. Адже небезпечну атаку у відповідь нейтралізував голкіпер команди 11-А класу Ярослав Захарчук, а всі інші - захисники команди. Ще один небезпечний момент виник у другій половині ІІ тайму. Знову вдарила у ворота гравець "Дніпра" команди 8 класу Лариса Ніжнік. Та і цього разу Ярослав Захарчук врятував свою команду, додавши впевненості у діях для гравців своєї команди, які змогли втримати переможний рахунок. З огляду на результат матчу, доля золотих медалей вирішуватиметься у останньому матчі VII туру, який раніше було перенесено через погодні умови.

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Дніпро" (8 клас) 1:0 
М'ячі забили: Наталія Новицька, 4
Жовті картки: Олена Яцюк, 17
Удари у ворота: 1:2 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Ярослав Захарчук (капітан команди), Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Іванна Левчук, Наталія Новицька.

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Вадим Пилипчук, Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Олена Яцюк (Олександр Опанасюк), Анастасія Степанюк. 

28 лютого 2014 р. була запланована гра між командами 5 та 10-Б класів. Матч не відбувся через дискваліфікацію десятикласників. 

Статистика гри:
"Арсенал" (5 клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Денис Власюк, Валерія Яцюк, Ганна Прокопченко, Станіслав Ковальчук, Олександра Закалюжна. 

Також цього дня мав відбутись матч між командами 9 та 11-Б класів. Але через дискваліфікацію команди 11-Б класу зустріч не відбулась.

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Вест Хем" (9 клас) 0:3 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки:
Удари у ворота:

Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Максим Самковський, Владислав Нікітін, Володимир Роговський, Іван Нестеренко, Юлія Поліщук. 

Анастасія Степанюк, учениця 8 класу, юнкор проекту

Категорія: Наш проект | Переглядів: 601 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015