Понеділок, 13.05.2024, 19.09.20

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Грудень » 10 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІХ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІХ тур)
17.34.20

26 листопада 2012 р. розпочався ІХ, останній, тур цьогорічного чемпіонату. Тур стартував із зустрічі між командами 5 та 9-Б класів. Чемпіонат склався для цих команд по різному, але обидві збірні були рішуче налаштовані на боротьбу, незважаючи на різні турнірні завдання. Адже учні 9-Б класу є одними з головних претендентів на перемогу у чемпіонаті, а п'ятикласники здобули лише кілька залікових очок у попередніх матчах. Тому і гра вийшла невидовищною. Команди спромоглися лише на 3 гольові моменти за гру на двох. Боротьба точилась у центрі поля. А все вирішив один гол, який на 14 запитанні забив гравець 9-Б класу Антошко Дмитро, який ще й встиг отримати вилучення за 2 жовті картки.

Статистика гри:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Челсі" (5 клас) 1:0

М'ячі забили: Антошко Дмитро, 14
Жовті картки:  Антошко Дмитро ,  Антошко Дмитро

Червоні картки:  Антошко Дмитро
Удари у ворота: 2:1
Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Малишев Олександр (Опанасюк Богдан), Ягода Ольга, Охота Ганна, Степанюк Олександр, Матвійчук Іван, Антошко Дмитро. 

Склад команди "Челсі" (5 клас): Яцюк Анна (капітан команди), Бражук Марія, Тимчук Ганна, Шашко Анастасія, Гіжицька Катерина, Бондарчук Віктор, Корженко Віталій.

У ІІ матчі туру між командами 10-А та 6 класів, що відбувся 30 листопада 2012 р. вирішувалась доля призових місць. Адже обидві команди показали видовищну та результативну гру у чемпіонаті і небезпідставно вважаються одними з кращих у чемпіонаті. Та всі переможцями бути не можуть. Тому кожна команда грала лише задля перемоги. Та нічийний результат не задовольнив би жодну з них через те, що їхні суперники ще не зіграли свої останні матчі. Щодо самої гри, то слід відзначити, що команди грали у атакувальний футбол, швидко переходячи від захисту до атаки. Тому вже на другому запитанні небезпечний удар зі штрафного у виконанні Новицької Наталії завершився взяттям воріт. Але шестикласники довго не думали, і вже на четвертому запитанні гол у ворота супротивника забила Авдієнко Оксана. Далі команди створили ще по кілька небезпечних моментів, але справа до взяття воріт не дійшла через неточні удари або хорошу гру голкіперів команд. На початку ІІ тайму у воротах шестикласників відзначилась Панасюк Ольга, але через два запитанні м'яч у відповідь зі штрафного забила Кондратьєва Олександра. Далі команди не збавили темпів і продовжували свої атаки, в одній з яких ще раз відзначилась Авдієнко Оксана. Команда 10-А класу кинулась відіграватись, але не вистачило запитань задля досягнення хоча б нічийного результату. 

Статистика гри:
"Челсі" (6 клас) - "Барселона" (10-А клас) 3:2
М'ячі забили: Авдієнко Оксана, 4, 18, Кондратьєва Олександра, 13 - Новицька Наталія, 2, Панасюк Ольга, 11

Жовті картки: -

Удари у ворота: 4:3
Склад команди "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Авдієнко Оксана, Кондратьєва Олександра, Гіжицька Дарина, Долгерт Інна, Гаєвська Ангеліна, Петричук Ольга.

Склад команди "Барселона" (10-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Корнійчук Валентина, Новицька Наталія, Задворна Віра, Панасюк Ольга, Камінська Регіна, Опанасюк Олександр.

У ІІІ матчі туру, що відбувся 7 грудня 2012 р., вирішувалась доля чемпіонства. Адже в цей день зустрічались команди 11 та 9-А класів. Для одинадцятикласників для того, щоб стати чемпіоном необхідно було перемагати суперників, які теж не збирались дарувати їм перемогу. Ще одним цікавим фактом протистояння стало те, що зустрілись команди, що заробили на дві команди попереджень більше, ніж у всіх інших команд разом взятих у цьому чемпіонаті. Не став винятком і цей матч. Команди заробили 4 жовті картки за матч. Щодо самої гри, то вона вийшла видовищною, але одинадцятикласники не дозволили команді 9-А класу навіть створити натяк на інтригу, забивши 2 м'ячі вже до п'ятого запитання, та продовжуючи атакувати, незважаючи на те, що вже на четвертому запитанні через 2 жовті картки було вилучено Гриценюк Наталію. Та з роллю розігруючого чудово справилась Семенюк Аліна, і команда особливо не відчувала втрату. Дев'ятикласники прокинулись у середині другого тайму, відквитавши один м'яч, але вже на наступному запитанні відзначилась Стасюк Любов, яка забила вже всьоме у цьому чемпіонаті, ставши лідером серед бомбардирів. Все на що спромоглися учні 9-А класу - відквитати один м'яч на останньому запитанні. Тому після завершення поєдинку можна вже однозначно стверджувати, що чемпіон залишився незмінним і вже вшосте учні 11 класу виграють золоті медалі чемпіонату - абсолютний показник, що навряд чи яка команда зможе перевершити в майбутньому. Хіба що за кількістю золотих медалей...

Статистика гри:
ФК "Берездів" (11 клас) - "Барселона" (9-А клас) 3:2
М'ячі забили: Рибіцький Михайло, 2, Семенюк Аліна, 5, Стасюк Любов, 18  - Прокопченко Максим,  16, 21

Жовті картки: Гриценюк Наталія, Гіжицька Марія, Гриценюк Наталія, Стасюк Любов

Червоні картки: Гриценюк Наталія
Удари у ворота: 4:3
Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Стасюк Любов (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна, Гриценюк Наталія, Рибіцький Михайло, Лавренчук Марія, Авдієнко Світлана.   

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Гіжицька Марія, Цимбалюк Катерина, Новіцький Андрій, Беренда Максим, Прокопченко Максим, Ковальчук Вадим.

11 грудня 2012 р. мав відбутись останній матч чемпіонату між командами 10-Б та 8 класів. Поєдинок на місця призерів вже не мав впливу. Тому команда 10-Б класу вирішила проігнорувати поєдинок, заробивши технічну поразку. 

Статистика гри:
"Манчестер Юнайтед" (8 клас) - "Інтер" (10-Б клас) 3:0 (т. п.)
Склад команди "Манчестер Юнайтед" (8 клас): Пекач Олександр (капітан команди), Корнійчук Ольга, Дідушок Богдан, Гнесь Надія, Власюк Петро.

Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 563 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015