Неділя, 28.04.2024, 11.47.02

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Листопад » 13 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
08.42.18

21 вересня 2015 р. розпочався ІІІ тур Чемпіонату. У першому матчі зіграли команди 5 та 8 класів. П'ятикласникам дістався досить грізний суперник. Це команда 8 класу продемонструвала вже на перших запитаннях матчу, забивши 2 голи у ворота "Барселони". Але п'ятикласники не знітились і ще до завершення І тайму зусиллями своїх кращих гравців зуміли відновити рівновагу. Але це був напевно не їхній день. І всі подальші їхні старання зводились нанівець. А клас "Реалу" таки дався взнаки наприкінці ІІ тайму, коли восьмикласники забили ще 2 голи, вирвавши у новачків перемогу у матчі.  

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Реал" (8 клас) 2:4

М'ячі забили: Дар'я Корнатовська, 5 (ш), Богдан Пилипчук, 10 - Катерина Лук'яниця, 2, Віталій Корженко, 4, Володимир Калашніков, 16, Катерина Лук'яниця, 21. 

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Барселона": Анна Хомич (капітан команди), Роман Семенюк (Ілля Кузьмич), Крістіна Бондарук, Вікторія Новіцька (Максим Ющук), Артем Остапчук, Дар'я Корнатовська, Богдан Пилипчук.

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Іванна Гаєвська, Віталій Корженко, Олександра Лотоцька, Анастасія Шашко (Володимир Калашніков), Владислав Бандура, Катерина Лук'яниця.

16 жовтня 2015 р. було зіграно ІІ матч туру. Команди 4 та 7 класів чекали цього матчу ще з минулого сезону, коли у Кубку в основний час переможця так і не було визначено. Особливо хотіли розставити всі крапки над "і" семикласники, які тоді у післяматчевій лотереї поступились новачкам. Тому гра виявилась видовищною. Гравці обох команд намагались будь-що забити гол і завдали по 4 удари у площину воріт супротивників. Рахунок міг бути яким завгодно, але лише не нульовим. Звісно, коли ворота обох команд захищають не найкращі голкіпери минулорічних змагань Діана Герасимчук та Яна Пасечник, які з легкістю впорались з усіма ударами. Тому виявлення сильнішого "Динамо" в основний час знову відкладено на невизначений термін.

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Динамо" (7 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Дарина Лотоцька, Анжела Кравчук, Ульяна Семенюк, Діана Герасимчук, Вікторія Савчук.

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Ольга Хоміч, Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Валерія Яцюк, Анастасія Бражук, Віталій Гриценюк.

У ІІІ матчі туру 22 жовтня 2015 р. зіграли команди 6 та 10 класів. Десятикласники, хоч і у меншості, але є досить серйозною командою для будь-якого супротивника. З перших запитань вони повністю взяли контроль над м'ячем у свої руки. І хоч самі й не забили, але посприяли тому, що вже на 4 запитанні м'яч від захисника команди 6 класу Олени Стаднюк влетів у ворота власної команди. Такий розвиток подій не сподобався Юлії Поліщук, яка вже на 6 запитанні зрівняла рахунок влучним ударом зі штрафного. Десятикласники з відповіддю теж не забарились. Вже на 8 запитанні у воротах "Шахтаря" розписався Дмитро Хомич. Далі гра перейшла у більш спокійне русло. Але у середині ІІ тайму у єдиній за другу половину гри атаці зуміла відзначитись шестикласниця Ольга Стецюк. Гравці "Севільї" спробували відновити перевагу, але всі їхні зусилля розбивались об надійну гру голкіпера та захисників команди 6 класу.  

Статистика гри:
 "Шахтар" (6 клас) - "Севілья" (10 клас) 1:1

М'ячі забили: Юлія Поліщук, 6 (ш), Ольга Стецюк, 14 - Олена Стаднюк, 4 (а), Дмитро Хомич, 8

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:4

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Олена Стаднюк, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Юлія Поліщук, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Віталій Броніч, Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Олена Яцюк.

13 листопада 2015 р. нарешті відбувся останній матч туру, що неодноразово переносився через різні причини. Команди 9 та 11 класів зустрічались неодноразово впродовж попередніх сезонів. І якщо команда 9 класу продемонструвала свою зібраність та дисциплінованість, прийшовши на матч у повному перевіреному іграми складі, то одинадцятикласники знову усіх розвеселили своїм складом, де за команду грав лише 1 учень 11 класу, а решту склали легіонери з 3, 7 та 10 класів. Така тактика їм вже приносила користь. Та цього разу їхні супротивники заволоділи ініціативою і увесь матч атакували ворота одинадцятикласників, завдавши 6 ударів у площину воріт. Лише надійна гра голкіпера команди Вадима Пилипчука врятувала команду від розгрому, але не від поразки. Адже на 19 запитанні він не зумів справитись з черговим ударом, пропустивши гол. Одинадцятикласники тричі за гру проводили небезпечні контратаки. Та надійна гра Діани Рабченюк не дала змоги здобути бодай очко у цьому поєдинку. Вже вдруге команда 11 класу втрачає очки наприкінці матчу, що можуть коштувати їй призових місць Чемпіонату. 

Статистика гри:
"Дніпро" (9 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 1:0

М'ячі забили: Василь Середюк, 19

Жовті картки: Максим Хоміч, 6, Вадим Пилипчук, 10
Удари у ворота: 3:6

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Андрій Андрушко, Євген Кучерук, Іван Власюк, Василь Середюк, Максим Хоміч.

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Олександр Пекач (капітан команди), Денис Дідушок, Вадим Пилипчук, Дмитро Шевчук, Назар Купріянець, Богдан Власюк.

  

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 500 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015