Понеділок, 29.04.2024, 02.53.05

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 23 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
17.09.39

3 жовтня 2014 р. відбувся І матч ІІІ туру Чемпіонату. У цьому матчі зустрілись команди, що програли обидві попередні зустрічі. Тому гра була особливою для команд 10 та 11-Б класів. Адже це чудова можливість набрати очки у цьому Чемпіонаті. Незважаючи на серйозність гри, обидві команди показали відкритий футбол. Зосередившись на воротах супротивника, гравці почасту забували про власні. Цей факт додав роботи обом голкіперам. З першим небезпечним ударом у свої ворота не справився воротар "динамо" (11-Б) Олександр Малишев. Голкіпер "Манчестер Сіті" (10 клас) Олександр Пекач відбив всі удари у свої ворота, крім останнього наприкінці матчу. Та кількох запитань, що залишилось, вистачило для десятикласників, щоб знову забити. Дублем відзначився Олександр Ємець.  

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 1:2

М'ячі забили: Анатолій Кирилюк, 19 - Олександр Ємець, 2, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Віталій Козлюк, Дмитро Антошко, Ольга Бершеда, Тарас Щур, Анатолій Кирилюк.

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Андрій Бершеда, Тетяна Редька, Олександр Ємець, Юрій Чорнолоз.

ІІ матч туру між командами 6 та 8 класу відбувся 15 жовтня 2014 р. Шестикласники стали єдиною командою у Чемпіонаті, що не втратила жодного очка у попередніх турах. Але восьмикласники їх не злякались, дозволивши собі зібратись у неповному складі. Замість відсутніх гравців вони запросили у свою команду легіонерів, які ще ні разу не грали у попередніх чемпіонатах.За таку легковажність їх відразу хотіли покарати шестикласники. Але їхні 3 удари у ворота "Челсі" у І таймі успішно відбив Максим Хомич, який замінив відсутнього на матчі основного голкіпера команди. Гравці ж команди восьмикласників спромоглися лише на 2 удари у ворота "Динамо", один з яких був результативним. Також гравці "Челсі" відзначились грубою грою, за що заробили 2 жовті картки. Гравці ж "Динамо" продовжували атакувати. Таке їх старання в атакувальних діях було винагороджене наприкінці матчу, коли влучно пробила Ольга Хомич. За час, що залишився, гравці жодної з команд не зуміли відзначитись. Тому матч так і завершився нічиєю. 

Статистика гри:
"Динамо" (6 клас) - "Челсі" (8 клас) 1:1

М'ячі забили: Ольга Хомич, 19 - Оксана Авдієнко, 15

Жовті картки: Оксана Авдієнко, 14, Максим Хомич, 18
Удари у ворота: 5:2

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Денис Власюк, Олександра Закалюжна, Ольга Хомич (Анастасія Бражук).

Склад команди "Челсі": Максим Хомич (капітан команди), Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Вадим Семенюк, Богдан Пилипчук.

 18 жовтня 2014 р. відбувся матч між командами 5 та 11-А класів. Зустріч цих команд не обіцяла жодної інтриги. Адже старшокласники мали з легкістю розібратись з найменшими учасниками. Та не все сталось так, як очікувалось. З перших запитань п'ятикласники надали перевагу захисту власних воріт. А два удари у площину їхніх воріт успішно відбила голкіпер Ганна Зінчук. У ІІ таймі одинадцятикласники не полишали спроб відзначитись у воротах суперників. Особливо постарався у цьому матчі нападник Олександр Степанюк, який пробив у ворота 4 рази, але голкіпер новачків відбила всі його удари. П'ятикласники ж чекали своєї нагоди провести контратаку. Це їм вдалось наприкінці І та ІІ таймів. І якщо перший удар Ганна Охота нейтралізувала, то з другим не справилась. Одинадцятикласники з усіх сил кинулись відіграватись. Зі штрафного пробив Станіслав Чорнокрилюк. Але і цього разу Ганна Зінчук не схибила та вирвалась у лідери серед кращих голкіперів цьогорічного Чемпіонату. 

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Дніпро" (11-А клас) 1:0

М'ячі забили: Вікторія Бойчук, 20

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:5

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Любов Корнійчук, Богдан Гаєвський, Ірина Шашко, Ольга Стецюк, Юлія Поліщук, Вікторія Бойчук

Склад команди "Дніпро": Ганна Охота (капітан команди), Анастасія Степанюк, Діана Власюк, Станіслав Чорнокрилюк, Артем Остапчук, Олександр Степанюк..

22 жовтня 2014 р. відбувся заключний матч туру. Гра між командами 7 та 9 класів стала центральним матчем ІІІ туру. Обидві команди є претендентами на найвищі нагороди Чемпіонату. Тому очне протистояння мало вирішити питання чиї претензії є більш вагомими. Але серйозного протистояння не вийшло. З перших запитань ініціативою заволоділи семикласники. Вони ж час від часу і завдавали небезпечних ударів у ворота команди 9 класу, два з яких завершились голами. Слід відзначити, що голкіпер дев'ятикласників Олександр Возлюк відбив ще й пенальті, не дозволивши довести рахунок до розгромного. Впевнена гра голкіпера подарувала надію його команді, гравці якої кинулись атакувати. Але за час, що залишився вони змогли відквитати лише 1 гол. 

Статистика гри:
"Реал" (7 клас) - "Ліверпуль" (9 клас) 2:1

М'ячі забили: Марія Бражук, 5, 16 - Ольга Охота, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Марія Бражук, Віктор Бондарук.

Склад команди "Ліверпуль": Ольга Охота (капітан команди), Дмитро Хомич, Олена Яцюк, Віталій Броніч, Володимир Пекач, Олександр Возлюк, Микола Дем'янчук (Олександр Опанасюк)

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 614 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015