Неділя, 28.04.2024, 08.01.30

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Лютий » 3 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
20.50.57

15 січня 2014 р. розпочався ІІІ тур чемпіонату. Тур розпочався з протистояння між командами 5 та 7 класів. У цьому матчі амбітні новачки чемпіонату зустрілись з непростим суперником. Але вони зовсім не злякались семикласників,кинувшись відразу на ворота суперників. Та небезпечний удар Назара Корнійчука відбила голкіпер "Барселони" Діана Рабченюк і розпочала контратаку своєї команди, яку довести до логічного завершення Максим Хоміч не зміг, влучивши у штангу воріт. Та фортуна все ж посміхнулась семикласникам. Тому що Анна Прокопченко розгубилась, отримавши м'яч, та забила гол у свої ворота. П'ятикласники кинулись відіграватись, відквитавши гол вже через 2 запитання. Та на цьому їхня впевненість і закінчилась. До кінця гри гравці "Арсеналу" не завдали більш жодного удару у ворота супротивників. Натомість семикласники не дрімали, завдаючи удар за ударом. Лише впевнена гра голкіпера Валерії Яцюк врятувала команду від розгрому. Та все ж наприкінці гри Ангеліна Гаєвська таки змогла вивести свою команду вперед.  П'ятикласники знову спробували провести атаку, але до удару у ворота справа знову так і не дійшла. А матч так і завершився перемогою "Барселони".

Статистика гри:
"Арсенал" (5 клас) - "Барселона" (7 клас) 0:1
М'ячі забили: Олександра Закалюжна, 8 - Ганна Прокопченко (а), 6 Ангеліна Гаєвська, 18

Жовті картки: Максим Хоміч, 19
Удари у ворота: 2:6 

Склад команди "Барселона" (7 клас): Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт,  Ангеліна  Гаєвська, Олександра Кондратьєва, Максим Хоміч, Дарина Гіжицька.

Склад команди "Арсенал" (5 клас): Яна Пасечник (капітан команди), Назар Корнійчук, Денис Власюк, Ганна Прокопченко, Валерія Яцюк, Олександра Закалюжна, Ольга Хоміч. 

У ІІ матчі туру зустрілись команди 6 і 8 класів. Протистояння, що відбулось 17 січня 2014 р., носило досить гострий характер через низку причин. Насамперед - це протистояння двох голкіперів команд, які потрапили до числа кращих за підсумками попереднього чемпіонату. Також цей матч мав визначити у якої з команд залишаться шанси на здобуття чемпіонства. Адже кожна з них вже встигла програти у попередніх матчах. Тому команди виставили на гру практично оптимальні склади. Першими небезпечного удару зі штрафного у ворота "Дніпра" завдали шестикласники. Але учні восьмого класу не розгубились, а перейшли у контрнаступ. А нападник команди Олександр Возлюк завдав небезпечного удару, відбити який голкіпер "Реалу" Анна Яцюк не змогла. Далі ініціативу повністю захопили гравці "Дніпра". Та Анна більш не помилялась, впевнено відбиваючи всі удари. Шестикласники спромоглись вдарити у площину воріт лише наприкінці матчу. Але і цього разу Лариса Ніжнік справилась з запитанням, відбивши небезпечний удар. Тому матч так і завершився мінімальною перемогою восьмикласників.

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - "Реал" (6 клас) 1:0 

М'ячі забили:  Олександр Возлюк, 6

Жовті картки:  Олександр Возлюк, 11

Удари у ворота: 4:2 



Склад команди "Дніпро" (8 клас): Лариса Ніжнік (капітан команди), Олександр Возлюк, Анастасія Степанюк, Дмитро Хомич, Олена Яцюк, Віталій Броніч, Юлія Грицюк. 

Склад команди "Реал" (6 клас): Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Анна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Іванна Гаєвська, Тетяна Хомич. 

23 січня 2014 р. був запланований ІІІ матч туру між командами 11-А та 10-Б класів. Але десятикласники знову не з'явились на гру та були дискваліфіковані до кінця чемпіонату через неявку на 3 матчі поспіль, а команді 11-А класу було зараховано технічну перемогу.

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки: 
Удари у ворота:  

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Наталія Новицька (капітан команди), Регіна Камінська, Ольга Панасюк, Віра Задворна, Валентина Корнійчук, Олена Самчук, Анатолій Горлюк.

3 лютого 2014 р. відбувся заключний матч туру між командами 9 та 10-А класів, що вже двічі переносився через несприятливі погодні умови. Незважаючи на те, що цього разу мороз не завадив прийти у школу більшості учнів, команди не змогли зібрати оптимальні склади. Тому результат гри не брався передбачити ніхто. На початку жодна з команд не змогла заволодіти ініціативою, втрачаючи м'яч у штрафному майданчику суперників. Але на шостому питанні нападник "Зеніту" Олександр Степанюк вдарив у ворота "Вест Хем", відкривши рахунок у матчі. Дев'ятикласники спробували відігратись, але Катерина Пасечник удар Віталія Пилипчука відбила, додавши впевненості своїй команді, гравці якої ще тричі до кінця гри били у ворота суперників. Не дрімав і голкіпер "Вест Хем" Олександр Пекач, який двічі врятував свою команду. Та на третій раз удар Василя Власюка таки досягнув цілі. Після забитого м'яча гравці "Зеніту" вирішили догравати гру, дозволивши суперникам пробити штрафний удар, що завершився взяттям воріт команди 10-А класу. Також слід відмітити той факт, що гравці команд заробили за матч 3 жовті картки - найбільше на даний момент у цьому чемпіонаті.  

Статистика гри:
"Вест Хем" (9 клас) - "Зеніт" (10-А клас) 1:2 

М'ячі забили: Богдан Дідушок, 20 - Олександр Степанюк, 6, Василь Власюк, 19

Жовті картки:  Богдан Дідушок, 6 - Катерина Пасечник, 6, Василь Власюк, 7 

Удари у ворота: 2:4 



Склад команди "Вест Хем" (9 клас): Олександр Пекач (капітан команди), Андрій Бершеда, Богдан Дідушок, Юрій Дьомін, Петро Нікітін, Віталій Пилипчук.



Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Катерина Пасечник (капітан команди), Станіслав Чорнокрилюк, Олександр Степанюк, Василь Власюк, Максим Прокопченко, Юлія Зінчук. 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 604 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015