Субота, 27.04.2024, 20.38.07

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Жовтень » 26 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
09.40.38

18 вересня 2015 р. було зіграно перший матч ІІ туру. Цього разу на полі зійшлися команди 4 та 6 класів. Новачки Чемпіонату з різних причин не змогли належним чином підготуватись до гри, прийшовши на матч у неповному складі та з легіонером з 3 класу Романом Ющуком. Натомість шестикласники зібрались на гру серйозно. Вони ж і захопили ініціативу у матчі з перших запитань і не дозволяли навіть вдарити у рамку воріт до кінця матчу, завдавши суперникам два удари вже у І таймі, один з яких був результативним. Наприкінці І тайму голом зі штрафного відзначилась Юлія Поліщук. У ІІ таймі шестикласники продовжували впевнено тримати м'яч та завдали небезпечного удару, який відбила голкіпер "Динамо" Євгенія Яцюк. Вона ж і розпочала контратаку у відповідь, що завершилась єдиним ударом за всю гру у виконанні третьокласників. Але з цим ударом несподівано не справилась Ганна Зінчук, дозволивши суперникам зрівняти рахунок. Після такої несподіванки шестикласники  взялись за справу ще завзятіше. Але і пенальті, і два удари на останніх запитаннях успішно відбили голкіпер третьокласників та штанга воріт. А матч знову завершився нічиєю.

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Шахтар" (6 клас) 1:1

М'ячі забили: Ульяна Семенюк, 17 - Юлія Поліщук, 9 (ш)

Жовті картки: -
Удари у ворота: 1:6

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Дарина Лотоцька, Юлія Хоміч, Ульяна Семенюк, Роман Ющук.

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Олена Стаднюк, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук.

  У ІІ матчі туру 12 жовтня 2015 р. зустрілись команди 8 та 11 класів. Майбутні випускники поставились до матчу зовсім несерйозно. Команда одинадцятикласників не лише зібралась на матч у неповному складі, а й була укомплектована на 50% легіонерами. Тому з перших запитань ініціативою на полі заволоділи восьмикласники, а команда 11 класу за всю гру спромоглась лише на 2 контратаки. особливо завзято в цій грі намагалась поповнити лік забитим м'ячам Катерина Лук'яниця. Яка за гру 4 рази влучно пробивала у ворота. Але до останнього запитання м'яч вперто не хотів залітати у ворота команди "Манчестер Юнайтед". І вже коли команди готувались до завершення гри, прикру помилку допустив капітан 11-класників Богдан Дідушок, пропустивши нескладний удар.

Статистика гри:
 "Реал" (8 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 1:0

М'ячі забили: Катерина Лук'яниця, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Іванна Гаєвська (Віталій Корженко), Олександра Лотоцька, Віктор Бондарук, Анастасія Шашко Катерина Гіжицька, Катерина Лук'яниця.

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Богдан Дідушок (капітан команди), Юрій Дьомін, Петро Нікітін, Вадим Пилипчук, Дмитро Ковальчук, Денис Дідушок.

ІІІ гру туру було зіграно 23 жовтня 2015 р. Зустріч команд 5 та 7 класів була цікава своєю непередбачуваністю. Адже до цього часу ці команди ще не грали між собою. Події на полі виправдали усі сподівання. Незважаючи на те, що вже на 2 запитанні семикласники зусиллями Дениса Власюка відкрили рахунок у матчі, команда 5 класу не відступила і активно працювала у нападі. За таку активність гравці "Барселони" поплатились тим, що ще до завершення І тайму були змушені знову розпочинати гру з центра поля. Але і це не зупинило п'ятикласників і наприкінці ІІ тайму один з кращих бомбардирів юніорського Чемпіонату скоротив різницю пропущених м'ячів. Та все ж, не зважаючи на старання, більше забити гравці команди 5 класу не змогли, поступившись більш відомим супротивникам лише у підсумковому рахунку.

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Динамо" (7 клас) 1:2

М'ячі забили: Богдан Пилипчук, 17 - Денис Власюк, 2, Валерія Яцюк, 9

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Барселона": Діана Власюк (капітан команди), Крістіна Бондарук, Артем Остапчук, Ілля Кузьміч, Анна Хомич, Дар'я Корнатовська, Богдан Пилипчук.

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Ганна Прокопченко (Анастасія Бражук), Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Валерія Яцюк, Денис Власюк, Віталій Гриценюк (Дмитро Стецюк)

Останній матч туру відбувся 26 жовтня 2015 р. Протистояння між командами 9 та 10 класів завжди носило гострий характер. Не стала винятком і дана зустріч. Першими ініціативу захопили десятикласники і практично диктували умови гри увесь І тайм. Наслідком таких активних дій стало пенальті, яке успішно реалізувала Лариса Ніжнік наприкінці тайму. Початок ІІ тайму приніс зміни. Вже на 11 запитанні Максим Хоміч зрівняв рахунок. Окрилені таким успіхом дев'ятикласники повністю домінували на полі у другій половині. Та їхні супротивники вдало захищались. Тому у підсумку так і залишився нічийний результат.

Статистика гри:
"Дніпро" (9 клас) - "Севілья" (10 клас) 1:1

М'ячі забили: Максим Хоміч, 11 - Лариса Ніжнік, 9 (п)

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:2

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Ангеліна Гаєвська, Дарина Гіжицька, Євген Кучерук, Оксана Авдієнко, Василь Середюк, Максим Хоміч.

Склад команди "Севілья": Лариса Ніжнік (капітан команди), Віталій Броніч, Дмитро Хомич, Олександр Возлюк, Олена Яцюк.

   .

   

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 488 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015