Понеділок, 29.04.2024, 14.25.09

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 18 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
17.09.29

2 жовтня 2014 р. розпочався ІІ тур Чемпіонату. У І матчі туру зустрілись команди 5 та 8 класів. Новачки Чемпіонату врахували гіркий досвід І туру і зібрались на гру навіть з заміною. Натомість восьмикласники не зуміли налаштуватись серйозно на матч. Сама ж гра набула позиційної боротьби. Обидві команди насамперед приділили увагу захисту. А ті рідкі атаки, що завершувались ударами у ворота нейтралізували обоє воротарі Ганна Зінчук (5 клас) та Діана Рабченюк (8 клас). Тому матч так і завершився нульовою нічиєю.

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Челсі" (8 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Любов Корнійчук, Дарина Одольчук, Ірина Шашко, Ольга Стецюк, Юлія Поліщук, Артем Гандзюк (Вікторія Бойчук).

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Андрій Андрушко, Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Максим Хомич. 

У ІІ матчі ІІ туру, що відбувся 3 жовтня 2014 р., зустрілись команди 7 та 10 класів. Ці команди також по різному провели свої матчі у І турі. Тому і різними були висновки. З перших запитань ця різниця у ставленні до гри далась взнаки. Команда "Реал" (7 клас) грала від захисту, чекаючи нагоду провести контратаку. Гравці "Манчестер Сіті" без особливого поспіху розігрували м'яч, у центрі поля. Команди обмінялись небезпечними ударами лише наприкінці І тайму. Початок ІІ тайму змінив хід гри. Адже вже на одинадцятому запитанні відзначилась гравець "Реалу" Катерина Гіжицька. Десятикласники спробували відігратись, але команда 6 класу захищалась надійно. Крапку у зустрічі влучним ударом зі штрафного поставила Олександра Лотоцька, яка наприкінці матчу позбавила шансів команду "Манчестер Сіті" хоча б на нічию. 

Статистика гри:
"Реал" (7 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 2:0

М'ячі забили: Катерина Гіжицька, 11, Олександра Лотоцька, 19

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Владислав Бандура, Оксана Гуменюк

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Андрій Бершеда, Тетяна Редька, Олександр Ємець, Юрій Чорнолоз.

16 жовтня 2014 р. відбувся ІІІ матч туру. Матч між командами 6 та 11-Б класів був під загрозою зриву через небажання окремих учнів 11-Б класу брати участь у Чемпіонаті. Адже у попередньому вони так і не спромоглись зібратись хоча б на 1 матч. Так і в цьому без бою здали гру основним суперникам -  команді 11-А класу. Але все таки в останній момент було зібрано команду. Майбутні випускники навіть запросили 2 легіонери з 4 класу. Матч розпочався з атак команди шестикласників, гравці якої відзначаються ще з минулого Чемпіонату агресивними атакувальними діями, що нерідко призводять до позитивного результату. Так і цього разу вже на третьому запитанні у воротах одинадцятикласників розписалась Ольга Хомич. На цьому гравці "Динамо" (6 клас) не зупинились. І до завершення І тайму ще тричі били у ворота старшокласників. Але далі надійно грав голкіпер "Динамо" (11-Б клас) Іван Матвійчук, який справився з небезпечними ударами. одинадцятикласники оговтались лише у ІІ таймі та провели 3 атаки, що завершились ударами у ворота. Але надійно у цьому матчі зіграла Яна Пасечник та захист команди шестикласників. тому матч так і завершився за мінімальної переваги команди "Динамо" (6 клас).

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Динамо" (6 клас)  0:1

М'ячі забили: Ольга Хомич, 3

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:5

Склад команди "Динамо": Олександр Малишев (капітан команди), Марія Гіжицька, Дмитро Антошко, Ольга Ягода, Іван Матвійчук, Ілля Поведюк, Крістіна Бондарук, Ганна Хомич.

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Олександра Закалюжна, Денис Власюк, Ольга Хомич.

Заключний матч туру, що відбувся 17 жовтня 2014 р., отримав статус центральної гри туру. Адже у протистоянні зійшлися головні претенденти на цьогорічне золото Чемпіонату. Кожна з команд вже не раз була близькою до мети, але ще жодного разу не здобували найвищих нагород. Особливим цей Чемпіонат є для одинадцятикласників, які в останньому для них розіграші хочуть поповнити свою скарбничку ще й золотими медалями. Але завдання перед ними ускладнилось через втрату трьох гравців, що покинули нашу школу минулого літа. Особливо відчутною є втрата капітана команди та одного з кращих голкіперів чемпіонатів Катерини Пасечник. Тому одинадцятикласники були змушені підсилитись легіонерами. Інтриги протистоянню додав також той факт, що ці легіонери - учні дев'ятого класу, які минулого року грали за свою команду. Щодо самого матчу, то виділити гру одної з команд у цьому матчі важко. Адже ініціативою почергово володіли обидві команди, завдаючи небезпечних ударів у ворота супротивника. І лише у середині ІІ тайму команді "Ліверпуль" завдяки старанням Дмитра Хомича вдалось вийти вперед. Та одинадцятикласники не збирались здаватись. На останньому запитанні крапку у матчі поставив гравець "Дніпра" Олександр Степанюк.

 Статистика гри:
"Ліверпуль" (9 клас) - "Дніпро" (11-А клас) 1:1

М'ячі забили: Дмитро Хомич, 16 - Олександр Степанюк, 21

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Ліверпуль": Олександр Возлюк (капітан команди), Дмитро Хомич (Олександр Опанасюк), Олена Яцюк, Юлія Грицюк, Віталій Броніч, Володимир Пекач, Микола Дем'янчук, .

Склад команди "Дніпро": Ганна Охота (капітан команди), Максим Беренда, Анастасія Степанюк, Василь Власюк, Станіслав Чорнокрилюк, Богдана Задворна, Олександр Степанюк.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 544 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015