Неділя, 28.04.2024, 23.10.40

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Грудень » 26 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІ тур)
18.59.36

18 грудня 2013 р. розпочався ІІ тур чемпіонату. У І матчі зустрілись команди 7 та 11-Б класів, протистояння яких цікаве тим, що семикласники обіграли своїх опонентів з розгромним рахунком. Тому одинадцятикласники, сповнені рішучості до реваншу, розпочали активно матч. Спочатку така активність виразилась лише у порушенні правил гри, що призвело до того, що капітан "Динамо" Пінчуковська Юлія заробила жовту картку вже на першому запитанні. Далі активність Юлії призвела до небезпечного штрафного, який відбила голкіпер команди "Барселона" Рабченюк Діана. Далі ініціативу у вирішенні справи взяла на себе Бражук Альона, яка забила гол наприкінці першого тайму. Ще одну нагоду відзначитись у воротах команди 7 класу Альона змарнувала. Семикласники ж ніяк не могли завершити свої атаки ударом у ворота. Але за першої ж нагоди, яка з'явилась на останньому запитанні у матчі, гравець "Барселони" Кондратьєва Олександра пробила бонусний штрафний удар, справитись з яким голкіпер одинадцятикласників Купріянець Ніна не змогла, подарувавши семикласникам нічию.

Статистика гри:
"Динамо" (11-Б клас) - "Барселона" (7 клас) 1:1
М'ячі забили: Бражук Альона, 9 - Кондратьєва Олександра, 20

Жовті картки: Пінчуковська Юлія, 1 - Андрушко Андрій, 9

Удари у ворота: 3:1 

 Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Пінчуковська Юлія (капітан команди), Бражук Альона, Стасюк Олександр, Пекач Вікторія, Купріянець Ніна, Цимбалюк Марина, Кузьмич Лілія. 

Склад команди "Барселона" (7 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Долгерт Інна, Гаєвська Ангеліна, Кондратьєва Олександра, Авдієнко Оксана, Андрушко Андрій, Хоміч Максим.

20 грудня 2013 р. була запланована зустріч між командами 8 та 9 класів. Але в зв'язку з тим, що дев'ятикласники не з'явились на гру, команді 8 класу було зараховано технічну перемогу з рахунком 3:0. 

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - 9 клас 3:0 (т. п.)

М'ячі забили: 

Жовті картки: 

Удари у ворота:  

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Возлюк Олександр (капітан команди),  Степанюк Анастасія, Яцюк Олена, Хомич Дмитро, Ніжнік Лариса.

23 грудня 2013 р. відбувся ІІІ матч ІІ туру чемпіонату між командами 5 та 10-А класів. Це протистояння мало визначити чи випадковою була перемога новачків чемпіонату в попередньому турі. Тому вже з перших запитань десятикласники взялися за справу, не бажаючи повторити долю шестикласників. Вже на другому запитанні зі штрафного Охота Ганна завдала влучного удару у ворота супротивника, відкривши рахунок у матчі. Далі успіх команди продовжив Степанюк Олександр, з ударом якого не зміг справитись голкіпер команди "Арсенал" Корнійчук Назар. Після пропущених м'ячів п'ятикласники дещо справились з хвилюваннями та розпочали загрожувати воротам "Зеніту", голкіпер якого з впевненістю відбивав небезпечні удари. Напевно і цьогоріч Пасечник Катерина боротиметься за звання кращого голкіпера чемпіонату. Впевнено у другому таймі відіграв і Корнійчук Назар, не дозволивши десятикласникам збільшити свою перевагу. Тому матч так і завершився з рахунком 2:0 на користь "Зеніту".

Статистика гри:
"Зеніт" (10-А клас) - "Арсенал" (5 клас) 2:0 
М'ячі забили:  Охота Ганна, 2, Степанюк Олександр, 6
Жовті картки:
Удари у ворота:  4:2

Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Кравчук Вадим, Охота Ганна, Чорнокрилюк Станіслав, Степанюк Олександр, Власюк Василь, Прокопченко Максим. 

 Склад команди "Арсенал" (5 клас): Пасечник Яна (капітан команди), Корнійчук Назар, Власюк Денис, Прокопченко Ганна, Яцюк Валерія, Закалюжна Олександра. 

25 грудня 2013 р. був запланований останній матч туру між командами 6 та 10-Б класу. Та цього разу команда 10-Б знову не змогла зібратись на матч. Тому шестикласникам було зараховано автоматичну перемогу з рахунком 3:0.

Статистика гри:
10-Б клас - "Реал" (6 клас) 0:3 (т. п.)
М'ячі забили:
Жовті картки: 
Удари у ворота: 

 

Склад команди "Реал" (6 клас): Яцюк Анна (капітан команди), Лук'яниця Катерина, Тимчук Ганна, Лотоцька Олександра, Гіжицька Катерина, Бражук Марія.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 548 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015