Субота, 11.05.2024, 12.12.57

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Листопад » 6 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (ІІІ тур)
21.53.27

5 жовтня 2012 р. розпочався ІІІ тур чемпіонату. У І матчі туру зустрілись команди 11 та 8 класів. Матч видався несподіваним та цікавим, незважаючи на недооцінку суперників та грубу гру зі сторони одинадцятикласників, які вже точно не стануть переможцями у номінації "Чесна гра". Та й відразу 6 гравців їхньої команди потрапили під загрозу пропуску наступної гри у разі повторної жовтої картки. Гравці ж команди 8 класу після того, як оговтались від перших атак суперників, двічі гостро відповіли. Один з ударів досяг мети і команда 8 класу повела у рахунку. Одинадцятикласники почали відіграватись, але захисні редути суперників подолати було не так легко. Та все ж голеадор команди 11 класу таки сказав своє останнє слово на останньому запитанні матчу. Восьмикласники на додаткових запитаннях ще двічі могли вдарити у ворота суперників, але не скористались нагодами. 

Статистика гри:

"Манчестер Юнайтед" (8 клас) - ФК "Берездів" (11 клас) 1:1

Жовті картки: Семенюк Аліна, Рибіцький Михайло, Лавренчук Марія
Удари по воротах: 2:3

М'ячі забили: Шклярук Юлія, 15 - Стасюк Любов, 24
Склад команди "Манчестер Юнайтед" (8 клас): Пекач Олександр (капітан команди), Корнійчук Ольга, Кравчук Світлана, Туринська Тетяна, Гнесь Надія, Маслєнікова Валентина, Шклярук Юлія


Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Рибачук Валентин (капітан команди), Семенюк Аліна, Рибіцький Михайло, Бінковський Юрій, Лавренчук Марія, Стасюк Любов, Матвійчук Віталій.


22 жовтня 2012 р. відбувся ІІ матч ІІІ туру чемпіонату. У матчі зустрілись команди 9-Б та 10-Б класів. Першими відзначились вже на 4 питанні гравці команди 9-Б класу. Але десятикласники не зважали на такий розвиток подій і вперто продовжували атакувати ворота суперників, завдавши 4 точні удари, 2 з яких досягли своєї мети. 

Статистика гри:

"Зеніт" (9-Б клас) - "Інтер" (10-Б клас) 1:2

Жовті картки: -

Удари по воротах: 3:4

М'ячі забили: Матвійчук Іван, 4 - Купріянець Ніна, 14, Кравчук Тамара, 17
Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Ільчук Юлія, Ягода Ольга, Охота Ганна, Безсмертна Марія, Степанюк Олександр, Матвійчук Іван.


Склад команди "Інтер" (10-Б клас): Купріянець Ніна (капітан команди), Цимбалюк Марина, Пінчуковська Юлія, Кравчук Тамара, Бражук Альона, Кузьмич Лілія, Стасюк Олександр.


У ІІІ матчі туру, 24 жовтня 2012 р., зустрілись команди 6 та 7 класів. Поєдинок цих команд завжди носив принциповий характер. Не став виключенням  і цей матч. Незважаючи на те, що ініціативу відразу захопили учні 7 класу, відзначитись вони змогли лише наприкінці першого тайму. У ІІ таймі гра набула більш спокійного характеру і все йшло до мінімальної перемоги семикласників. Та з цим розвитком подій незгідний був учень 6 класу Хомич Максим, який наприкінці матчу зрівняв рахунок. Далі - більше. На наступному, передостанньому, запитанні матчу семикласниця Яцюк Олена зі штрафного удару знову виводить свою команду вперед. А вже на першому додатковому запитанні учениця 6 класу Кондратьєва Олександра знову зрівнює рахунок. Та матч на цьому не завершився, і на четвертому додатковому запитанні чудову нагоду знову вийти вперед мали учні 7 класу, які завдали небезпечного удару. Але цього разу чудову гру показала голкіпер 6 класу, яка справилась зі своїм запитанням. Взагалі, якби не прекрасна гра обох голкіперів, то рахунок у матчі міг би бути набагато більшим. А гра так і завершилась нічиєю. 

Статистика гри:

"Челсі" (6 клас) - "Ювентус" (7 клас) 2:2

Жовті картки: Рабченюк Діана - Хомич Дмитро

Удари по воротах: 4:4

М'ячі забили: Хомич Максим, 19, Кондратьєва Олександра, 22 - 
Возлюк Олександр, 9, Яцюк Олена, 20

Склад команди "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Хоміч Максим, Авдієнко Оксана, Кондратьєва Олександра, Гіжицька Дарина, Андрушко Андрій, Гаєвська Ангеліна.


Склад команди "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Степанюк Анастасія, Хоміч Дмитро, Яцюк Олена, Возлюк Олександр, Соколець Тетяна.


Матчем між командами 9-А та 5 класів, що відбувся 6 листопада 2012 р., завершився ІІІ тур чемпіонату. Новачки вже ознайомились з правилами і тонкощами гри в інтелектуальний футбол. Тому для учнів 9-А класу матч легким не виявися. Хоча спочатку гри все складалось якнайкраще. Дев'ятикласники проводили атаку за атакою та відзначились з пенальті на сьомому запитанні. Але в ІІ таймі п'ятикласники зуміли зібратись та забили гол у відповідь. Не очікуючи такого розвитку подій учні 9-А класу почали фолити і заробили 2 жовті картки та ще 1 гол з пенальті. Здавалось що матч так і завершиться. Але нападник 9-А класу з цим категорично не погоджувалась, забивши гол наприкінці матчу. Команди ще по разу гостро атакували, але цього разу ударам забракло точності. 

Статистика гри:
"Барселона" (9-А клас) - "Челсі" (5 клас) 2:2
М'ячі забили: Матвійчук Наталія, 7 (пенальті), 19 - Гіжицька Катерина, 11, Гаєвська Іванна, 17 (пенальті)
Жовті картки: Зінчук Юлія, Матвійчук Наталія
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Матвійчук Наталія, Зінчук Юлія, Власюк Василь, Гіжицька Марія, Цимбалюк Катерина, Прокопченко Максим.
Склад команди "Челсі" (5 клас): Лотоцька Олександра (капітан команди), Бражук Марія, Тимчук Ганна, Гаєвська Іванна, Лук'яниця Катерина, Яцюк Анна, Гіжицька Катерина.



Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 593 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015