Неділя, 28.04.2024, 01.22.34

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Жовтень » 16 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
13.04.18

11 вересня 2015 р. розпочався ІХ чемпіонат з інтелектуального футболу серед команд учнів Берездівського НВК. У матчі-відкритті зіграли наймолодші учасники -  команди 4 та 5 класів, які знайомі ще з минулорічної молодшої ліги. Тому, відклавши вбік люб'язності та хороші манери, гравці обох команд кинулись здобувати перемогу для своєї команди. Після недовгих баталій у центрі поля ініціативу в атакувальних діях захопили гравці команди "Барселона" (5 клас). Але з ударом Богдана Козлікова на 4 запитанні відмінно справилась голкіпер "Динамо" (4 клас) Діана Герасимчук. Але Богдан не здався і вже на  7 запитанні повторив удар, відкривши рахунок забитим голам у матчі та Чемпіонаті. Після забитого м'яча гра набула позиційного характеру і лише на 13 запитанні нападник "Барселони" Богдан Пилипчук завдав удару у ворота, який парирувала голкіпер третьокласників. Гравці  ж "Динамо" провели атаку у відповідь, яка завершилась голом у виконанні Анжели Кравчук. В свою чергу у відповідь на забитий м'яч гравець команди 5 класу Анна Хомич пробила влучно зі штрафного, вивівши знову свою команду вперед наприкінці матчу. Але з таким рахунком і третьокласники миритись не хотіли, а Євгенія Яцюк теж ударом зі штрафного відновила рівновагу вже у доданий час. Так матч і завершився бойовою нічиєю, незважаючи на спроби обох команд виграти цей поєдинок. .  

Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Барселона" (5 клас) 2:2

М'ячі забили: Анжела Кравчук, 17, Євгенія Яцюк, 24 (ш) - Богдан Козліков, 7 (ш), Анна Хомич, 19 (ш)

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:6

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Максим Зінчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Дарина Лотоцька, Володимир Безсмертний.

Склад команди "Барселона": Діана Власюк (капітан команди), Богдан Козліков (Ілля Кузьмич), Крістіна Бондарук, Вікторія Новіцька, Анна Хомич, Дар'я Корнатовська, Богдан Пилипчук.

У ІІ матчі І туру, що відбувся у цей же день, зустрілись команди 6 та 7 класів. Ця зустріч вирізняється битвою капітанів команд, які потрапляли до списку кращих у попередніх Чемпіонатах. Першими нагоду відзначитись у воротах суперників мав гравець команди "Динамо" (7 клас) вже на 3 запитанні. Але з цим ударом впоралась Ганна Зінчук, голкіпер команди "Шахтар" (6 клас), яка розпочала атаку своєї команди, що завершилась ударом у виконанні Вікторії Бойчук. Та  й цей удар не досяг цілі, потрапивши у штангу. Далі гравці команди 6 класу ще двічі безуспішно намагались забити гол. Але тут вже свою майстерність показала Яна Пасечник, голкіпер семикласників,  а гра так і завершилась нульовою нічиєю. 

Статистика гри:
"Шахтар" (6 клас) - "Динамо" (7 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:2

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Владислав Нікітін, Вікторія Бойчук, Олена Стаднюк, Ольга Стецюк, Любов Корнійчук.

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Ганна Прокопченко, Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Валерія Яцюк, Денис Власюк, Віталій Гриценюк.

Матч між командами 8 та 9 класів, що відбувся 18 вересня 2015 р. мав визначити кращу команду у протистоянні, що триває вже четвертий рік. Серед гравців обох команд - кращі голкіпери та бомбардири попередніх чемпіонатів. Обидві команди лише за крок зупинялись у боротьбі за чемпіонство. Тому гравці "Реалу" та "Дніпра" з усіх сил намагались виграти, проводячи небезпечні атаки до воріт супротивників. Атаки змінювались контратаками, удари - ударами у відповідь. Та жоден з них не досягнув мети. Майже половину всіх ударів відбили штанги та поперечки воріт, з іншими чудово справились голкіпери команд Анна Яцюк (8 клас) та Діана Рабченюк (9 клас). А вже третя поспіль гра Чемпіонату знову завершилась нічиєю.    

Статистика гри:
"Реал" (8 клас) - "Дніпро" (9 клас) 0:0

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Іванна Гаєвська, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Марія Бражук, Віктор Бондарук, Катерина Лук'яниця.

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Ангеліна Гаєвська, Андрій Андрушко, Євген Кучерук, Оксана Авдієнко, Василь Середюк, Максим Хоміч.

Останній матч туру між командами 10 та 11 класів переносився кілька разів і врешті-решт так і не був зіграний. Через неявку на гру 16 жовтня 2015 р. команді 10 класу було зараховано технічну поразку.

Статистика гри:
"Севілья" (10 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 0:3 (т. п.)

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: -

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Богдан Дідушок (капітан команди), Олександр Пекач, Андрій Бершеда, Петро Власюк, Денис Дідушок.

   

 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 480 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015