П'ятниця, 03.05.2024, 05.51.14

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 11 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
17.09.06

26 вересня 2014 р. розпочався вже восьмий за рахунком Чемпіонат з інтелектуального футболу між командами учнів 5-11 класів Берездівського НВК. У матчі-відкритті Чемпіонату зустрілись наймолодші учасники - команди п'ятого та шостого класів. На дебютну для себе гру п'ятикласники прийшли у неповному складі. За таку легковажність у підсумку вони і поплатились. Хоча початок гри не вказував на неприємності. Адже вже на п'ятому запитанні гравець команди "Шахтар" (5 клас) Ольга Стецюк відзначилась зі штрафного. А от атаки шестикласників у І таймі розбивались надійною грою голкіпера команди "Шахтар" Ганни Зінчук. Та все ж на початку ІІ тайму гравцю "Динамо" (6 клас) Денису Власюку таки посміхнулась удача і він зрівняв рахунок. Далі команди обмінялись гострими але безрезультатними атаками. наприкінці матчу гравець "Динамо" виконав небезпечний штрафний, відбити який Анна Зінчук не змогла. Гравці команди "Шахтар" кинулись відіграватись. Та цього разу надійно зіграла голкіпер шестикласників Яна Пасечник, яка впевнено відбила удар на останньому запитанні, принісши своїй команді першу у цьому сезоні перемогу.

Статистика гри:
"Шахтар" (5 клас) - "Динамо" (6 клас) 1:2

М'ячі забили: Ольга Стецюк, 5 - Денис Власюк, 11, Назарій Корнійчук, 18

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:5

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Любов Корнійчук, Дарина Одольчук, Ірина Шашко, Ольга Стецюк.

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Назарій Корнійчук, Віталій Пекач, Денис Власюк, Анастасія Бражук.

30 вересня 2014 р. відбулась ІІ гра І туру. Матчі між командами 7 та 8 класів завжди носили гострий характер. Тому і цього разу зустріч команд "Реал" (7 клас) та "Челсі" (8 клас) принесла чимало позиційної боротьби. Але знаковим у зустрічі став швидкий гол, який вже на другому запитанні забила восьмикласниця Оксана Авдієнко. Далі гравці "Челсі" грамотно оборонялись, проводячи контратаки. Один з таких контрвипадів завершився ще одним голом Оксани Авдієнко у ІІ таймі. Гравці ж "Реалу" не спромоглися завдати жодного удару у ворота супротивника до другого пропущеного м'яча. Лише наприкінці матчу семикласники провели дві атаки, одна з яких таки увінчалась забитим м'ячем. Та цього для забезпечення бодай нічийного рахунку не вистачило.

Статистика гри:
"Реал" (7 клас) - "Челсі" (8 клас) 1:2

М'ячі забили: Олександра Лотоцька, 20 - Оксана Авдієнко, 2, 16

Жовті картки: -
Удари у ворота: 2:3

Склад команди "Реал": Анна Яцюк (капітан команди), Катерина Лук'яниця, Ганна Тимчук, Олександра Лотоцька, Катерина Гіжицька, Віктор Бондарук, Марія Бражук.

Склад команди "Челсі": Діана Рабченюк (капітан команди), Ангеліна Гаєвська, Інна Долгерт, Юлія Данильчук, Олександра Кондратьєва, Оксана Авдієнко, Максим Хомич.

ІІІ матч туру був запланований на 6 жовтня 2014 р. Але дербі між одинадцятими класами не відбулось через неявку на матч команди 11-Б класу, якій було зараховано технічну поразку. 

 Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Динамо" (11-Б клас) 3:0 (т. п.)

М'ячі забили: -

Жовті картки: -
Удари у ворота: -

Склад команди "Дніпро": Ганна Охота (капітан команди), Максим Беренда, Анастасія Степанюк, Тетяна Соколець, Олександр Степанюк.

10 жовтня 2014 р. відбувся заключний матч туру. Матч між командами 9 та 10 класів отримав статус центральної гри І туру. Адже обидві команди не виконали поставлені перед собою цілі у попередньому сезоні. І незважаючи на те, що ці цілі були різними, кожна команда прагнула реабілітуватись за минулі невдачі вже у І турі. Про напругу у протистоянні свідчить той факт, що саме у цьому матчі було зароблено першу у цьогорічному Чемпіонаті жовту картку. Щодо самої гри, то перевагою не володіла жодна команда. Удари у площину воріт нейтралізували голкіпери команд Олександр Возлюк (9 клас) та Олександр Пекач (10 клас). Давалась взнаки відсутність одного гравця у команді "Ліверпуль" (9 клас). Але вже на доданому запитанні гравець "Ліверпуль" Валентин Прокопченко завдав небезпечного удару зі штрафного, справитись з яким голкіпер "Манчестер Сіті" не зміг, подарувавши суперникам перемогу.

Статистика гри:
"Ліверпуль" (9 клас) - "Манчестер Сіті" (10 клас) 1:0

М'ячі забили: Валентин Прокопченко, 22 

Жовті картки: Богдан Дідушок, 16
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Ліверпуль": Ольга Охота (капітан команди), Олександр Возлюк, Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Юлія Грицюк, Валентин Прокопченко.

Склад команди "Манчестер Сіті": Олександр Пекач (капітан команди), Богдан Дідушок, Олександр Ємець, Юрій Чорнолоз, Петро Власюк, Олександр Гуменюк, Іван Склярук.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 591 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015