Четвер, 02.05.2024, 18.38.49

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Грудень » 16 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
22.26.54

10 грудня 2013 р. розпочався VІІ чемпіонат з інтелектуального футболу. У матчі-відкритті чемпіонату зустрілись наймолодші учасники - команди 5 та 6 класів. Цікавою особливістю став той факт, що обидві команди не змогли зібратись у повному складі. Сам матч видався видовищним та непередбачуваним. Першого удару завдали п'ятикласники вже на четвертому запитанні. Голкіпер команди 6 класу з ударом не справилась, дозволивши супротивникам відкрити рахунок забитим голам. Перший м'яч записала у свій актив Закалюжна Олександра. Але на цьому вона не зупинилась, і вже на сьомому запитанні подвоїла рахунок у матчі, вивівши знову вперед свою команду. Адже на шостому запитанні рахунок зрівняла зі штрафного удару Лотоцька Олександра. Команди на цьому не зменшили оберти, продовжуючи гостро атакувати ворота супротивників. На десятому запитанні пенальті пробила учениця шостого класу Бражук Марія. Але м'яч влучив у штангу (бонусне запитання). Через 5 запитань пенальті пробила п'ятикласниця Закалюжна Олександра. Але цього разу Яцюк Анна відповіла на запитання, відбивши небезпечний удар. Та наступний удар зі штрафного у виконанні Пасечник Яни голкіпер шостого класу парирувати не змогла. Шестикласники кинулись відігравати пропущений м'яч. Але знову удар Бражук Марії зупинила штанга. А матч так і завершився впевненою перемогою новачків чемпіонату.

Статистика гри:
"Арсенал" (5 клас) - "Реал" (6 клас) 3:1

М'ячі забили: Закалюжна Олександра 5, 7, Пасечник Яна, 19 - Лотоцька Олександра, 6
Жовті картки: 

Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Арсенал" (5 клас): Пасечник Яна (капітан команди), Корнійчук Назар, Власюк Денис, Хоміч Ольга, Яцюк Валерія, Закалюжна Олександра.

Склад команди "Реал" (6 клас): Яцюк Анна (капітан команди), Лук'яниця Катерина, Тимчук Ганна, Лотоцька Олександра, Гіжицька Катерина, Бражук Марія.

11 грудня 2013 р. був запланований матч між командами 10-А та 10-Б класів. Але в останній момент учні 10-Б класу відмовились від участі у грі, подарувавши паралельному класу технічну перемогу з рахунком 3:0.

Статистика гри:
"Зеніт" (10-А клас) - 10-Б клас 3:0 (т. п.)
М'ячі забили: 
Жовті картки: 
Удари у ворота: 

Склад команди "Зеніт" (10-А клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Кравчук Вадим, Ковальчук Вадим, Чорнокрилюк Станіслав, Степанюк Олександр,  Власюк Василь, Прокопченко Максим. 

12 грудня 2013 р. відбувся центральний матч туру. У ІІІ матчі туру зустрілись майбутні випускники, протистояння яких завжди відзначається запеклою боротьбою. А якщо врахувати той факт, що це останній чемпіонат з інтелектуального футболу в стінах рідної школи, то стає зрозумілим прагнення команд здобути золото цьогорічних змагань. Тому боротьба з першого запитання точилась переважно у центрі поля. Але перший удар зі штрафного у виконанні гравця команди "Дніпро" (11-А клас) Задворної Віри завершився взяттям воріт. Далі команди надавали перевагу захисним діям, ведучи позиційну боротьбу. Лише на початку ІІ тайму гравець команди "Динамо" (11-Б клас) Пінчуковська Юлія завдала небезпечного удару у ворота суперників, відбити який голкіпер "Дніпра" не зміг. Виправити ситуацію спробувала учениця 11-А класу Левчук Іванна, яка після передачі від Задворної Віри завдала небезпечного удару, який голкіперу відбивати не довелось через те, що м'яч потрапив у штангу. Але гравці 11-Б класу не скористались допомогою фортуни, втративши м'яч. Таку нагоду не змогла змарнувати Левчук Іванна, яка завдала ще одного удару, справитись з яким голкіпер "Дніпра" Бражук Альона не змогла. Після забитого м'яча гравці "Динамо" зосередились на захисних діях, віддавши ініціативу суперникам. Але з таким розвитком подій незгідною була Пінчуковська Юлія, яка завдала небезпечного удару наприкінці матчу. Слід відмітити, що воротарі обох команд цього дня не відзначались надійністю. Не стали винятком і дії Захарчука Ярослава, який не зміг справитись зі своїм запитанням, дозволивши "Динамо" зрівняти рахунок. А підсумковий результат засвідчив лише той факт, що обидві команди серйозно налаштовані на подальшу боротьбу у чемпіонаті.

Статистика гри:
"Дніпро" (11-А клас) - "Динамо" (11-Б клас) 2:2
М'ячі забили: Задворна Віра, 2, Левчук Іванна, 16 - Пінчуковська Юлія, 13, 20
Жовті картки: Кравчук Тамара, 4
Удари у ворота: 3:2 

Склад команди "Дніпро" (11-А клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Камінська Регіна, Панасюк Ольга, Задворна Віра, Новицька Наталія, Левчук Іванна, Опанасюк Олександр.

Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Пінчуковська Юлія (капітан команди), Бражук Альона, Кравчук Тамара, Пекач Вікторія, Купріянець Ніна, Цимбалюк Марина, Кузьмич Лілія.

16 грудня 2013 р. відбувся заключний матч І туру. У принциповому матчі зустрілись бронзові призери минулорічного чемпіонату. І не лише цей факт вносив інтригу у протистояння. На даний момент 7 та 8 класи борються за ІІ місце у інтелектуальному рейтингу класів Берездівського НВК. Тому команди, не відкладаючи вирішення важливих питань, розпочали гру на зустрічних курсах. Перший удар на четвертому запитанні гравця команди "Барселона" (7 клас) Андрушка Андрія призвів до взяття воріт команди "Дніпро" (8 клас). Та вже через 2 запитання учениця 8 класу Ніжнік Лариса зрівняла рахунок. Далі ініціативу перехопили семикласники. Найбільше постарався Хоміч Максим, який завдав 3 удари у ворота супротивників, один з яких голкіпер команди 8 класу Возлюк Олександр відбити не зміг. Восьмикласники теж не збирались здаватись, атакуючи ворота команди 7 класу. Але у цьому матчі традиційно надійно відіграла голкіпер команди 7 класу Рабченюк Діана, яка розпочинала атаки своєї команди. І ця впевненість передалась однокласникам, реалізувати яку змогла Авдієнко Оксана, яка забила гол на останньому запитанні. Але на цьому матч не завершився. Восьмикласники, не зважаючи на рахунок, не здавались. І їхні спроби увінчались успіхом на третьому додатковому запитанні. У воротах супротивників відзначилась Охота Ольга зі штрафного удару. 

Статистика гри:
"Дніпро" (8 клас) - "Барселона" (7 клас) 2:3
М'ячі забили:  Ніжнік Лариса, 6, Охота Ольга, 24 - Андрушко Андрій, 4, Хоміч Максим, 9, Авдієнко Оксана, 21

Жовті картки:  Андрушко Андрій, 14, Хоміч Максим, 16

Удари у ворота: 4:5 

Склад команди "Дніпро" (8 клас): Охота Ольга (капітан команди), Возлюк Олександр, Степанюк Анастасія, Ягода Віталій, Хомич Дмитро, Ніжнік Лариса.

Склад команди "Барселона" (7 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Долгерт Інна, Гіжицька Дарина, Кондратьєва Олександра, Авдієнко Оксана, Андрушко Андрій, Хоміч Максим.  

Прес-служба проекту "Birchen Miracle" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 739 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015