Субота, 11.05.2024, 11.32.03

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Жовтень » 15 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
20.43.49

8 вересня 2012 р. розпочався новий чемпіонат з інтелектуального футболу англійською мовою між учнями 5-11 класів Берездівського НВК. Чемпіонат проводиться уже вшосте і цьогоріч, напевно, знайдуться команди, що спробують порушити традиції, встановлені учнями 11 класу, які не дозволяли іншим командам ще жодного разу виграти золото чемпіонату. Тому від І матчу у І турі, зустрічі між командами 11 та 10-Б класів, всі чекали інтриги, і гравці обох команд її подарували. Першими захисні редути суперника вирішили перевірити гравці ФК "Берездів" (11 клас). І вже на другому запитанні Авдієнко Світлана пробила по воротах суперників. Голкіпер команди "Барселона" (10-А клас) Новицька Наталія не змогла відповісти на запитання, і гравці її команди були змушені продовжувати гру з центру поля. Оговтавшись після пропущеного м'яча, десятикласники всіма силами приступили до активних дій у нападі і через кілька запитань вже мали нагоду відзначитись. Опанасюк Олександр пробив пенальті, але добре зіграв голкіпер ФК "Берездів" Рибачук Валентин. У другому таймі гравці "Барселони" продовжили свої атакувальні дії, завдавши 2 удари по воротах супротивників, але тих двічі врятувала штанга. Та й відсиджуватись у захисті одинадцятикласники теж не збирались, влаштовуючи контратаки, одна з яких завершилась ударом по воротах супротивників. Та цього разу Новицька Наталія зіграла відмінно і не дозволила м'ячу залетіти у ворота. Далі гравці "Барселони" продовжили свої атаки, що з кожним разом ставали все небезпечнішими. Гравці 11 класу не обмежились лише інтелектуальними діями, а й дозволяли собі психологічний тиск на суперника. За що Белінський Анатолій та Яремчук Світлана були покарані жовтими картками. А наприкінці матчу Панасюк Ігор, який вийшов на заміну Опанасюку Олександру черговий раз завдав удару по воротах суперників, відбити який Рибачук Валентин не зміг. Тому 1:1 у підсумку. 

Статистика гри:

ФК "Берездів" (11 клас) - "Барселона" (10-А клас) 1:1

Жовті картки: Белінський Анатолій, Яремчук Світлана

Удари по воротах: 2:4

М'ячі забили: Авдієнко Світлана, 2 - Панасюк Ігор, 19

Склад команди ФК "Берездів" (11 клас): Рибачук Валентин (капітан команди), Семенюк Аліна, Бакієва Світлана, Яремчук Світлана, Белінський Анатолій, Авдієнко Світлана, Матвійчук Віталій


Склад команди  "Барселона" (10-А клас): Новицька Наталія (капітан команди), Панасюк Ольга, Корнійчук Валентина, Захарчук Ярослав, Задворна Віра, Опанасюк Олександр (Панасюк Ігор), Левчук Іванна.


5 жовтня 2012 р. відбувся ІІ матч І туру. У цьому матчі зустрілись друзі та принципові суперники, команди учнів 9-А та 9-Б класів. Тому і матч виявися теж таким: багатим на небезпечні моменти та забиті м'ячі. Першими розпочали свої атаки учні 9-Б класу, які на сьомому запитанні таки відкрили рахунок зі штрафного удару. Відзначився Степанюк Олександр. Команда 9-А класу відразу провела заміну і вже на восьмому, з першого виходу до м'яча, Беренда Максим ударом зі штрафного зрівняв рахунок. Далі команда 9-А класу закріпила успіх, забивши ще один м'яч на одинадцятому запитанні. Та учні 9-Б класу не змирились з такою ситуацією і продовжували шукати щастя біля воріт суперників. І таки досягнули свого, забивши м'яч наприкінці зустрічі. А матч продовжився у більш спокійному руслі. Адже жодна з команд не ризикувала і всі дограли матч у спокійному руслі. 

Статистика гри:

"Зеніт" (9-Б клас) - "Барселона" (9-А клас) 2:2

Жовті картки: -

Удари по воротах: 4:4

М'ячі забили: Степанюк Олександр, 7, Матвійчук Іван, 16 - Беренда Максим, 8, Русальчук Алла, 11

Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Ільчук Юлія, Задворна Богдана, Охота Ганна, Безсмертна Марія, Степанюк Олександр, Опанасюк Богдан (Матвійчук Іван).


Склад команди  "Барселона" (9-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Власюк Василь, Гіжицька Марія, Цимбалюк Катерина, Гнесь Ганна, Козлюк Віталій (Беренда Максим), Щур Тарас.


8 жовтня 2012 р. учні 7 та 8 класів зіграли ІІІ матч І туру. Як годиться по старшинству команда 8 класу розпочала матч з безперервних атак, завдавши 2 небезпечні удари вже на перших запитаннях. Та голкіпер 7 класу справився з цими ударами, додавши впевненості всій команді, що не збиралась захищатись весь матч та раз по раз відповідала стрімкими контратаками, не даючи суперникам відпочинку. А нападники команди 7 класу взагалі були на висоті. Пробиваючи кожного разу лише по воротах, вони таки досягли свого на 14 запитанні, після якого повністю заволоділи ситуацією на полі та забили ще 2 м'ячі. Учні 8 класу змогли лише відповісти голом престижу на останньому запитанні.

Статистика гри:

"Манчестер Юнайтед" (8 клас) - "Ювентус" (7 клас) 1:3

Жовті картки: Кравчук Світлана

Удари по воротах: 3:5

М'ячі забили: Охота Ольга, 14, Тимощук Іван, 16, Тимощук Іван, 19 - Шклярук Юлія, 21

Склад команди "Манчестер Юнайтед" (8 клас): Кравчук Світлана (капітан команди), Корнійчук Ольга, Туринська Тетяна, Гнесь Надія, Маслєнікова Валентина, Шклярук Юлія, Дьомін Юрій.

Склад команди  "Ювентус" (7 клас): Тимощук Іван (капітан команди), Ніжнік Лариса, Степанюк Анастасія, Хоміч Дмитро, Яцюк Олена, Возлюк Олександр, Охота Ольга.

15 жовтня 2012 р. відбувся останній матч туру між командами 5 та 6 класів. Особливістю матчу став той факт, що обидві команди зібрались на гру у неповному складі. Тому перевага була на стороні тієї команди, що була у більшості. А отже 5 шестикласників проти 3 п'ятикласників грали при повній територіальній та ігровій перевазі. А ще чудова гра голкіпера 6 класу Рабченюк Діани доповнила і без того тотальну перевагу, що реалізувалась у 3 "сухих" м'ячі.  

 Статистика гри:

"Челсі" (5 клас) - "Челсі" (6 клас) 0:3

Жовті картки: Хоміч Максим

Удари по воротах: 2:5

М'ячі забили: Гіжицька Дарина, 3, Хоміч Максим, 9, Хоміч Максим, 17

Склад команди "Челсі" (5 клас): Лотоцька Олександра (капітан команди), Бражук Марія, Гіжицька Катерина.


Склад команди  "Челсі" (6 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Хоміч Максим, Авдієнко Оксана, Кондратьєва Олександра, Гіжицька Дарина.


Катерина Пасечник, юнкор проекту, учениця 9-Б класу


Категорія: Наш проект | Переглядів: 956 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015