Четвер, 02.05.2024, 16.58.35

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Лютий » 7 » Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (V тур)
Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (V тур)
21.14.05

19 січня 2012 р. розпочались матчі V туру чемпіонату. У І матчі V туру різні завдання вирішували команди 5 та 10 класів. Перші міцно "засіли" на дні турнірної таблиці. Другі - вирішували питання першого місця у чемпіонаті. Тому гра вийшла нервовою та напруженою. п'ятикласники, незважаючи на те, що вони новачки в інтелектуальних іграх, і на цей раз показали себе принциповою командою, що змагається лише за перемогу. І хоча вже на ІІІ запитанні учні 5 класу пропустили гол у свої ворота - вони не "розклеїлись" і боролись за кожне запитання. Та й  учні 10 класу особливо не переживали, дозволяючи суперникам атакувати. За що і поплатились, отримавши гол у свої ворота в одній з таких атак. Далі учні 10 класу перехопили ініціативу і завдали кілька небезпечних ударів по воротах суперників, один з яких завершився взяттям воріт. Гол зі штрафного забив Белінський Анатолій і відразу був вилучений з поля за другу жовту картку. Тому до завершення гри учні 10 класу залишились у меншості та просто догравали гру, захищаючи власні ворота.  
Статистика матчу:
"Арсенал" (10 клас) - "Челсі" (5 клас)
Рабченюк Діана (ж. к.), Белінський Анатолій (ж. к. + ж. к. = ч. к.)
Рибачук Валентин           Середюк Василь
Белінський Анатолій (ш.)
                               2:1
Склад команди "Арсенал" (10 клас): Рибіцький Михайло (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна , Стасюк Любов, Белінський Анатолій, Матвійчук Віталій, Гриценюк Наталія.
Склад команди "Челсі" (5 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Кондратьєва Олександра, Авдієнко Катерина, Хомич Максим, Середюк Василь, Григорук Тетяна, Андрушко Андрій
Також 19 січня 2012 р. відбувся ІІ матч V туру між командами 8-А та 9-А класів. Цей поєдинок мав особливий контекст. Адже зустрілись дві "Барселони", які мали вирішити в очному поєдинку, хто з них сильніший. І першими це завдання почали вирішувати гравці 9-А класу. Але, забивши гол, зарано повірили у свою перемогу - грали необережно та неорганізовано. Тому і були спочатку покарані одним м'ячем у ворота, а під завісу матчу отримали і другий м'яч. Не можна сказати, що учні 9-А класу не грали зовсім, але це, швидше всього, були прояви індивідуальної майстерності окремих учнів. А учні 8-А класу чітко і виважено провели гру, за що і були винагороджені перемогою. Важливу роль у матчі відіграла і впевнена гра голкіпера 8-А класу Зінчук Юлії, яка нарешті знайшла свою гру, і відбила 3 з 4 ударів по воротах. 
Статистика матчу:
"Барселона" (9-А клас) - "Барселона" (8-А клас)
Камінська Регіна, Гуменюк Світлана, Щур Тарас (ж. к.)
Гуменюк Світлана            Прокопченко Максим
                                       Чорнокрилюк Станіслав
                                 1:2
Склад команди "Барселона" (9-А клас): Новицька Наталія (капітан команди), Самчук Олена, Камінська Регіна, Кравчук Тамара, Гуменюк Світлана, Семенюк Вадим, Пекач Вікторія
Склад команди "Барселона" (8-А клас): Зінчук Юлія (капітан команди), Матвійчук Наталія, Цимбалюк Катерина, Прокопченко Максим, Щур Тарас, Поведюк Ілля, Чорнокрилюк Станістав
23 січня 2012 р. відбувся ІІІ матч V туру чемпіонату між командами 6 та 11-А класів. Гра проходила на зустрічних атаках. Кожна з команд за матч завдала по 3 удари по воротах суперників, по одному з яких принесли результат. Слід відмітити також той факт, що хоч і за допомогою одного легіонера, але команда 11-А класу нарешті зібралась у повному складі, що й допомогло грати на  рівних з доволі непростим суперником. 
 Статистика матчу:
"Шахтар" (6 клас) - "Карпати" (11-А клас)
Власюк Сергій, Яцюк Олена (ж. к.)
Охота Ольга               Горлюк Денис
                       1:1
Склад команди "Шахтар" (6 клас): Возлюк Олександр (капітан команди), Яцюк Олена, Охота Ольга, Тимощук Іван, Ніжнік Лариса, Соколець Тетяна, Степанюк Анастасія.
Склад команди "Карпати" (11-А клас): Пилипчук Леонід (капітан команди), Пінчуковський Максим, Власюк Сергій, Горлюк Денис, Ягода Назар, Корженко Дмитро, Борщук Іван
26 січня 2012 р. команди 7 та 8-Б класів зіграли ІV матч V туру чемпіонату. Команда 7 класу знову не змогла зібратись у повному складі, але цього разу новачки команди дали гідний бій супротивникам. 5 ударів по воротах, 4 з яких - у рамку воріт, - це зовсім непоганий результат. Але цього дня впевнено зіграла голкіпер команди 8-Б класу Пасечник Катерина, яка відбила всі удари. Серйозна заявка на титул "Кращого голкіпера чемпіонату"! Гравці ж 8-Б класу спромоглися лише на 3 удари за матч, 2 з яких потрапили у штангу. Тому цікавий матч завершився нульовою нічиєю. 
Статистика матчу:
"Ліон" (7 клас) - "Зеніт" (8-Б клас) 
Шклярук Юлія, Прокопченко Іванна (ж. к.)
                      0:0
Склад команди "Ліон" (7 клас): Маслєнікова Валентина (капітан команди), Гнесь Надія, Шклярук Юлія, Туринська Тетяна, Прокопченко Іванна.
Склад команди "Зеніт" (8-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Матвійчук Іван, Степанюк Олександр, Охота Ганна, Ягода Ольга, Малишев Олександр, Опанасюк Богдан.
Останній матч туру було перенесено в зв'язку з сильними морозами. 7 лютого 2012 р. команди 9-Б та 11-Б класів нарешті змогли зустрітись у надзвичайно принциповому матчі. Учні 11-Б класу впевнено розпочали гру і не дозволяли супернику навіть бити по своїх воротах, загрожуючи час від часу воротам суперника. Перший удар по воротах 9-Б класу закінчився попаданням у штангу, далі відмінно справився голкіпер команди, відбивши удар нападника і свого захисника. Але наприкінці І тайму атаки 11-Б класу таки досягли успіху. Далі матч продовжувався у нескінчених атаках команди 11-Б класу, які мало коли доходили до удару по воротах. А наприкінці матчу зіграло відоме футбольне правило. І перший же удар по воротах суперників приніс нічийний результат для команди 9-Б класу. 
Статистика матчу:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Динамо" (11-Б клас)
Захарчук Ярослав, Туринський Сергій, Новицький Ярослав (ж. к.)
Левчук Іванна        Прилуцька Богдана
                          1:1
Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Купріянець Ніна, Задворна Віра, Ковальчук Валентина, Пінчуковська Юлія, Горбуль Анжела (Цимбалюк Марина), Левчук Іванна.
Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Новицький Ярослав (капітан команди), Прилуцька Богдана, Чорнокрилюк Дмитро, Туринський Сергій, Панасюк Руслана, Середюк Світлана.
Рибачук Валентин, юнкор проекту "Birchen Miracle", учень 10 класу
Категорія: Наш проект | Переглядів: 1123 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
1 Алінка  
-1
Наша команда супер!!! Перемога за нами happy tongue

2 Алінка  
-1
Наздоганяйте нашу команду. happy всім бажаю перемоги.

3 berezdiv  
-1
Переможець буде один. Всі перемогти не можуть.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015