Вівторок, 07.05.2024, 15.17.36

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Січень » 27 » Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (ІV тур)
Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (ІV тур)
22.00.19

16 січня 2012 р. розпочалось ІІ коло чемпіонату. У І матчі IV туру зустрічались команди 6 та 8-А класів. Суперники принципові - тому і матч виявився теж таким. Кожна з команд настільки бажала перемогти, що зовсім забули про захист. Тому матч видався багатим на забиті м'ячі. Спочатку двічі виходили вперед гравці команди 6 класу, а восьмикласники щоразу змушені бути у ролі відігруючих. Але після того, як вдруге відігрались, вони перехопили ініціативу і двічі "розписались" у воротах суперників. На що команда 6 класу вже не знайшла аргументів. 

Статистика матчу:
"Шахтар" (6 клас) - "Барселона" (8-А клас)
Тимощук Іван                Власюк Василь

Возлюк Олександр (ш.)   Власюк Василь

                                     Матвійчук Наталія

                                     Прокопченко Максим

                              2:4

Склад команди "Шахтар" (6 клас): Возлюк Олександр (капітан команди), Яцюк Олена, Охота Ольга, Тимощук Іван, Ніжнік Лариса

Склад команди "Барселона" (8-А клас): Зінчук Юлія (капітан команди), Матвійчук Наталія, Щур Тарас, Власюк Василь, Гіжицька Марія, Прокопченко Максим, Русальчук Алла

17 січня 2012 р. мав відбутись ІІ матч IV туру між командами 5 та 9-Б класів. Через неявку на гру учнів 5 класу команді 9-Б класу зараховано технічну перемогу з рахунком 3:0.

Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Купріянець Ніна, Задворна Віра, Ковальчук Валентина, Пінчуковська Юлія, Горбуль Анжела (Левчук Іванна), Цимбалюк Марина

19 cічня 2012 р. відбувся ІІІ матч IV туру чемпіонату. Зустрілись аутсайдери чемпіонату: команди 7 та 11-А класу. Тому боротьба видалась надзвичайно запеклою. Якщо врахувати той факт, що команди зібрались на матч не у повному складі, то результат передбачити наперед, не брався ніхто. І все ж з початком гри ініціативою заволоділи учні 11 класу, що знову підсилились легіонером з 11-Б класу. Вони першими і відкрили рахунок у зустрічі. Після забитого м'яча кілька атак здійснили учні 7 класу і завдали удар по воротах, але надійно зіграв голкіпер випускників. Далі тотальну перевагу мали учні 11 класу, але втілити її у забиті м'ячі ніяк не могли: то на висоті був голкіпер семикласників, то суперників рятувала штанга. Учні 7 класу лише раз-по-раз вдавались до контратак, одна з яких завершилась взяттям воріт суперників. Далі гра продовжувалась за звичним сценарієм, але м'яч ніяк не хотів потрапляти у ворота 7 класу. І лише на останньому запитанні учні 11 класу таки вирвали перемогу, забивши вирішальний м'яч. 

Статистика матчу:
"Ліон" (7 клас) - "Карпати" (11-А клас)

Дідушок Богдан, Кучерук Сергій, Пилипчук Леонід (ж. к.)

Дідушок Богдан      Горлюк Денис

                              Корженко Дмитро

                         1:2

Склад команди "Карпати" (11-А клас): Пилипчук Леонід (капітан команди), Горлюк Денис, Остапчук Олександр, Корженко Дмитро, Кучерук Сергій 

Склад команди "Ліон" (7 клас): Маслєнікова Валентина (капітан команди), Пекач Олександр, Дідушок Богдан, Нікітін Петро, Дьомін Юрій, Пилипчук Віталій.

20 cічня 2012 р. відбувся IV матч IV туру чемпіонату між командами 8-Б та 10 класів. Це була гра у одні ворота... Адже гравці 8-Б за весь матч не спромоглися жодного разу вдарити по воротах суперника, а учні 10 класу били по воротах суперника 5 разів! Але і цього разу чудовою грою відзначився голкіпер восьмикласників Пасечник Катерина, яка відбила 4 з 5 ударів (правда 1 раз виручила перекладина). І лише під завісу матчу атаки команди 10 класу увінчались успіхом: відзначився Рибіцький Михайло, який не мав суперника на своєму фланзі і бив по воротах без перешкод. Адже гравці 8-Б класу не спромоглися прийти на матч у повному складі.   

Статистика матчу:
"Арсенал" (10 клас) - "Зеніт" (8-Б клас)
Рибіцький Михайло

                             1:0
Склад команди "Арсенал" (10 клас): Рибіцький Михайло (капітан команди), Семенюк Аліна, Яремчук Світлана (Гіжицький Павло), Гриценюк Наталія, Гриценюк Ольга, Рибачук Валентин, Стасюк Любов.

Склад команди "Зеніт" (8-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Матвійчук Іван, Степанюк Олександр, Охота Ганна, Ягода Ольга, Безсмертна Марія.

27 cічня 2012 р. відбувся заключний,  V, матч IV туру чемпіонату між командами 11-Б та 9-А класів. Матч мав певні особливості. Адже через відсутність основних гравців гравці команди 11-Б класу були змушені шукати легіонерів у інших класах, щоб не отримати технічну поразку. Тому лідери чемпіонату доукомплектувалась двома гравцями з 10 класу, але не були навіть у цій ситуації у повному складі. Ця вся неорганізованість у рядах випускників мала зіграти на користь суперникам. Але початок гри проходив за повної переваги команди 11-Б класу. Та до удару по воротах справа ніяк не йшла. Тому "допоміг" захисник команди 9-А класу Семенюк Вадим, який відправив м'яч у ворота своєї команди. Далі команда 9-А класу кинулась відіграватись, і в одній з атак було призначено пенальті, який хоч і не зовсім чітко, але результативно виконала Кравчук Тамара.  Далі команди обмінювались гострими атаками, які завершувались ударами по штангах або хорошою грою голкіперів команд. Та все ж в кінці матчу, на останньому запитанні, команда 9-А класу таки забила гол. Команда 11-Б класу кинулась відіграватись, але було вже запізно...

Статистика матчу:
"Барселона" (9-А клас) - "Динамо" (11-Б клас)

Кравчук Тамара (п.)         Семенюк Вадим (а.)

Кравчук Тамара

                                  2:1

Склад команди "Барселона" (9-А клас): Новицька Наталія (капітан команди), Самчук Олена, Корнійчук Валентина, Кравчук Тамара, Гуменюк Світлана, Семенюк Вадим, Пекач Вікторія.

Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Новицький Ярослав (капітан команди),  Прилуцька Богдана, Чорнокрилюк Дмитро, Туринський Сергій, Туракевич Олексій, Куниця Назар.

Валентин Рибачук, юнкор проекту "Birchen Miracle", учень 10 класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 699 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Алінка  
0
А ми 2 рази вже виграли")

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015