Вівторок, 07.05.2024, 10.31.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Листопад » 18 » Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (ІІ тур)
Чемпіонат з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК (ІІ тур)
22.41.02
11 листопада 2011 р. розпочався ІІ тур Чемпіонату з "Інтелектуального футболу" англійською мовою між 5-11 класами Берездівського НВК. У І матчі ІІ туру зіграли команди 5 та 7 класів. Жодна з команд не хотіла програвати. Адже у попередніх матчах вони програли... Тому боротьба у цьому матчі точилась за кожне питання, а результат по грі - 1:1 у підсумку.
Статистика матчу:
"Челсі" (5 клас) - "Ліон" (7 клас)
Андрушко Андрій      Пилипчук Вадим
                          1:1
Склад команди "Челсі" (5 клас): Рабченюк Діана (капітан команди), Кондратьєва Олександра, Авдієнко Оксана, Хомич Максим, Середюк Василь, Гіжицька Дарина, Андрушко Андрій
Склад команди "Ліон" (7 клас): Корнійчук Ольга (капітан команди), Дідушок Богдан, Нікітін Петро, Гнесь Надія, Шклярук Юлія, Дьомін Юрій, Пилипчук Віталій.
У ІІ матчі ІІ туру, що відбувся 14 листопада 2011 р., зустрілись команди 6 та 9-А класів - друга та четверта команда минулорічного чемпіонату. Тому гра не обіцяла бути легкою. Якщо ще врахувати той факт, що обидві команди грали у далеко не оптимальному складі, то результат гри не брався передбачити ніхто. Так і сталось... Події на полі розгортались з перемінним успіхом. Першими забили учні 9-А класу. Після кількох атак учні 6 класу зрівняли рахунок. Потім знову зі штрафного відзначилась Самчук Олена, учениця 9-А класу. Учні 6 класу були не згідні з таким розвитком подій і забили знову. Наприкінці гри команди обмінялись гострими випадами, що не увінчались результативністю. Тому після останнього запитання було зафіксовано нічийний рахунок. 
Статистика матчу:
"Барселона" (9-А клас) - "Шахтар" (6 клас)
Самчук Олена                  Возлюк Олександр
Самчук Олена                  Тимощук Іван
                                2:2
Склад команди "Барселона" (9-А клас): Новицька Наталія (капітан команди), Либик Віталій, Самчук Олена, Кузьмич Лілія, Гуменюк Світлана, Семенюк Вадим, Корнійчук Валентина
Склад команди "Шахтар" (6 клас): Мусіюк Олександра (капітан команди), Возлюк Олександр, Пилипчук Вадим, Соколець Тетяна, Тимощук Іван, Ніжнік Лариса
16 листопада 2011 р. зіграли команди 10 та 11-А класу. Матч виявився результативним на забиті м'ячі, але, на жаль, в одні ворота... Як не намагались гравці 11-А класу атакувати, отримували гол за голом в результаті у власні ворота. Звичайно не останню роль у цьому матчі зіграв той факт, що команда була знову у неповному складі, але це питання вже до тих учнів класу, які не хочуть боротись за честь класу. Також слід відзначити велику кількість жовтих карток та 2 вилучення, що були в цьому матчі. 
Статистика матчу:
"Арсенал" (10 клас) - "Карпати" (11-А клас)
Стасюк Любов, Белінський Анатолій, Гриценюк Наталія (ж. к.), Пінчуковський Максим (ж. к. + ж. к. = ч. к.), Матвійчук Віталій (ч. к.)
Семенюк Аліна
Белінський Анатолій
Семенюк Аліна
Гриценюк Наталія
Семенюк Аліна
                                5:0
Склад команди "Арсенал" (10 клас): Рибіцький Михайло (капітан команди), Рибачук Валентин, Семенюк Аліна , Стасюк Любов, Яремчук Світлана (Гіжицький Павло), Белінський Анатолій, Матвійчук Віталій (Гриценюк Наталія).
Склад команди "Карпати" (11-А клас): Пилипчук Леонід (капітан команди), Ягода Назар, Пінчуковський Максим, Горлюк Денис, Дигода Анастасія.
18 листопада 2011 р. відбулось 2 заключні матчі ІІ туру.
У IV матчі туру зустрічались команди 11-Б та 8-А класів. Матч став справжньою окрасою туру: 1 нереалізоване пенальті, 5 небезпечних ударів, 2 удари по перекладинах воріт, 2 додаткових питання і лише 1 гол наприкінці зустрічі. Слід відзначити чудову гру голкіпера команди 8-А класу Зінчук Юлії, яка зробила все можливе, щоб її команда у цьому матчі не програла та пропустила на останньому основному запитанні та гру голкіпера 11-Б класу Панасюк Руслани, яка відбила штрафний удар на другому додатковому запитанні. 
Статистика матчу:
"Динамо" (11-Б клас) - "Барселона" (8-А клас)
Самчук Леонід, Туринський Сергій (ж. к.)
Новицький Ярослав
                             1:0
Склад команди "Динамо" (11-Б клас): Новицький Ярослав (капітан команди), Чорнокрилюк Дмитро, Самчук Леонід, Панасюк Руслана, Туринський Сергій, Середюк Світлана, Прилуцька Богдана.
Склад команди "Барселона" (8-А клас): Русальчук Алла (капітан команди), Цимбалюк Катерина, Прокопченко Максим, Щур Тарас, Власюк Василь, Гнесь Ганна
В заключному матчі ІІ туру зустрілись дві команди "Зеніт" з 9-Б та 8-Б класів. Матч виявився багатим на небезпечні моменти та забиті м'ячі. Ініціативу з початку матчу захопила команда 8-Б класу, яка двічі виходила вперед у рахунку, але й учні 9-Б класу не збирались здаватись без бою і теж двічі зрівнювали рахунок. Найцікавіше було наприкінці зустрічі, коли обидва суперники мали 100% моменти, але не зуміли їх використати. Тому 2:2 у підсумку.
Статистика матчу:
"Зеніт" (9-Б клас) - "Зеніт" (8-Б клас)
Горбуль Анжела (ж. к.)
Цимбалюк Марина       Матвійчук Іван
Ковальчук Валентина  Антошко Дмитро 
                                2:2
Склад команди "Зеніт" (9-Б клас): Захарчук Ярослав (капітан команди), Купріянець Ніна, Задворна Віра, Ковальчук Валентина, Пінчуковська Юлія, Горбуль Анжела, Цимбалюк Марина
Склад команди "Зеніт" (8-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Матвійчук Іван, Степанюк Олександр, Охота Ганна, Малишев Олександр, Антошко Дмитро

Рибачук Валентин, юнкор проекту "Birchen Miracle", учень 10 класу
Категорія: Наш проект | Переглядів: 1176 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Алінка  
0
Молодці не погано справилися! cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015