Четвер, 02.05.2024, 14.03.16

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2010 » Грудень » 3 » Чемпіонат Берездівського НВК з "Інтелектуального футболу" (ІV тур)
Чемпіонат Берездівського НВК з "Інтелектуального футболу" (ІV тур)
10.07.17

24 листопада 2010 р. розпочався останній тур чемпіонату. У 4 турі зустрічались команди, які набрали приблизно однакову кількість балів і були сусідами по турнірній таблиці (якщо вони не зустрічались раніше).

24 листопада 2010 р. у 1 матчі 4 туру змагались команди учнів 7-А та 8-А класів. Матч був цікавим, команда 7-А класу перша повела у рахунку. Учні 8-А класу забили гол у відповідь наприкінці матчу. Остання атака 7-А класу могла вирішити долю матчу, але впевнено зіграв голкіпер 8-А класу, відповівши на додаткове запитання. Тому - нічия 1:1.

Статистика матчу:

SHAKHTAR (7-А клас) - DINAMO (8-А клас)

жовта картка: Камінська Р. (8-А клас)

Поведюк І.                   Камінська Р.                 

                              1:1

Склад команди SHAKHTAR (7-А клас): Зінчук Юлія (капітан команди), Цимбалюк Катерина, Матвійчук Наталія, Русальчук Алла, Мазур Ганна, Прокопченко Максим, Поведюк Ілля.

Склад команди DINAMO (8-А клас): Пекач Вікторія (капітан команди), Бражук Альона, Гуменюк Світлана, Новицька Наталія, Горлюк Анатолій, Камінська Регіна, Либик Віталій.

 

У 2 матчі 4 туру зустрілись команди 10-А та 6 класів. Гра проходила з перемінним успіхом то однієї то іншої команди і в результаті закінчилась з рахунком 2:2.


Статистика матчу:


LIVERPOOL (10-А клас) - REAL (6 клас)

жовта картка: Корженко Д. (10-А клас), Гнесь Н. (6 клас).

Остапчук О.                    Остапчук О. (автогол)

Остапчук О.                    Нікітін П. 


                              2:2


Склад команди LIVERPOOL (10-А клас): Горлюк Денис, Корженко Дмитро, Влсюк Сергій, Остапчук Олександр, Пилипчук Леонід (капітан команди).

Склад команди REAL (6 клас): Прокопченко Іванна, Шклярук Юлія,  Гнесь Надія, Маслєнікова Валентина (капітан команди),  Нікітін Петро, Дідушок Богдан. 

26 листопада 2010 р. у 3 матчі 4 туру зустрілись команди, які посідали перед 4 туром 3 та 4 місце у турнірній таблиці. Тому і гра вийшла дуже цікавою. З перемінним успіхом команди по черзі атакували ворота суперників. Першими відзначились учні 5 класу зі штрафного удару вже на початку гри. Могли відзначитись і вдруге, але в цей раз надійно зіграв голкіпер суперників. Учні 8-Б класу теж в боргу не залишились і влаштували штурм воріт суперника. Після 2 небезпечних моментів, які не завершились голом через те, що надійно зіграв голкіпер - на 3 раз таки забили м'яч. Після цього гра перейшла до воріт учнів 8-Б класу. І на останньому запитанні матчу учениця 5 класу Мусіюк О. пробила по воротам суперників. І на цей раз питання виявилось заскладним для голкіпера 8-Б класу - і м'яч у воротах. Учні 5 класу виявились сильнішими у суперечці за призові місця чемпіонату. 

Статистика матчу:


HALATASARAY (8-Б клас) - СНELSEA (5 клас) 

жовта картка: Поліщук А., Захарчук Я. (8-Б клас).

Опанасюк О.                     Степанюк А.

                                       Мусіюк О.

                             1:2


Склад команди СНELSEA (5 клас): Охота Ольга (капітан команди), Возлюк Олександр, Ніжник Лариса, Степанюк Анастасія, Тимощук Іван, Мусіюк Олександра.

null

Склад команди HALATASARAY (8-Б клас): Захарчук Ярослав, Левчук Іванна, Горбуль Анжела, Поліщук Аліна, Пінчуковська Юлія, Опанасюк Олександр, Ковальчук Валентина (капітан команди).

1 грудня 2010 р. у 4 матчі 4 туру зустрілись команди 11 та 7-Б класів. Гра була дуже важливою, адже команда, яка перемогла у цьому матчі виходила у призери чемпіонату. Першими рахунок відкрили учні 11 класу. Їхні суперники часу не гаяли та зрівняли рахунок. далі точилась рівна боротьба. І все ж наприкінці матчу команда 11 класу забила ще один м'яч. Учні 7-Б класу кинулись відігруватись і на останньому запитанні "пробили" по воротам. Але на цей раз впевнено зіграла голкіпер 11 класу, відповівши на запитання вона "відбила" м'яч. так учні 11 класу здобули такі потрібні 3 бали для того, щоб стати призером чемпіонату.

Статистика матчу:


LIVERPOOL (7-Б клас) - BOLTON (11 клас) 


Ягода О.                       Рибіцький В.

                                    Рибіцький В.


                         1:2


Склад команди LIVERPOOL (7-Б клас): Пасечник Катерина (капітан команди), Степанюк Олександр, Антошко Дмитро, Охота Ганна, Ягода Ольга, Малишев Олександр, Матвійчук Іван.


Склад команди BOLTON (11 клас): Кучерук Людмила (капітан команди), Ніжнік Андрій, Радченя Юлія, Корнатовський Павло, Лукашук Сніжана,  Одольчук Альона, Рибіцький Володимир.


2 грудня в останньому матчі чемпіонату зустрілись команди 9 та 10-Б класів для визначення кращого класу у чемпіонаті. Адже переможець у цьому матчі здобував чемпіонство. У разі нічиєї доля чемпіонства визначалась би додатково серед 3 команд за кількістю забитих та пропущених м'ячів. У команді 10-Б класу перед матчем сталась суперечка між капітаном команди та одним із гравців в результаті якої від команди "відкололось" 2 гравці і сиділи окремо до кінця матчу. Право розводити м'яч здобули учні 9 класу, але відразу віддали м'яч суперникам. Перша атка, неправильна відповідьь на запитання захисника 9 класу, удар по воротам, неправильна відповідь голкіпера і м'яч у воротах. Команда 10-Б класу, забивши гол, провела ще одну атаку, але на цей раз голкіпер 9 класу справився з "ударом по воротах", відбивши м'яч у центр поля. Там учні 9 класу заробили штрафний удар, який "пробила" Семенюк А. Голкіпер 10-Б класу не справився з запитанням і м'яч потрапив у ворота. Після цього учні 9 класу влаштували справжню навалу на ворота суперників і забили ще 2 голи, 2 рази команду 10-Б класу рятувала "штанга" (бонусне запитання). Оговтавшись гравці 10-Б класу провели ще 2 атаки на ворота суперників, але голкіпер 9 класу Зінчук О. більш не помилялась. Наприкінці матчу учні 9 класу провели ще одну атаку в  додатковий час і забили 4 гол - голкіпер 10-Б класу так і не відповів на жодне запитання за матч. Все таки багато і в інтелектуальному футболі вирішуєситуація у команді. Якщо команда дружна то і перемогу легше здобувати.  

 Статистика матчу:


BARSELONA (9 КЛАС) - CHELSEA (10-Б клас)


Семенюк А.                  Середюк С.


Рибачук В.

Гриценюк Н.


Матвійчук В.


                          4:1

Склад команди BARSELONA (9 клас): Зінчук Ольга, Єсаулова Катерина, Стасюк Любов, Семенюк Аліна (капітан команди), Матвійчук Віталій, Гриценюк Наталія, Рибачук Валентин.

Склад команди CHELSEA (10-Б клас): Новицький Ярослав, Туринський Сергій, Чорнокрилюк Дмитро, Самчук Леонід, Панасюк Руслана, Прилуцька Богдана (капітан команди), Середюк Світлана.

Організатор змагань - С. Опанасюк 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 1155 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Натусік  
0
[color=red]МИ НАЙКРАЩІ smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015