П'ятниця, 26.04.2024, 10.13.38

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Січень » 15 » Берездівська сільська бібліотека - справжнє джерело знань
Берездівська сільська бібліотека - справжнє джерело знань
06.14.45

Якщо у сучасних підлітків запитати, що є джерелом знань, то, впевнений, більшість з них відповість, що це Інтернет. Старші ж люди знають, що ним була і залишається і в наш час бібліотека. Так, жодна бібліотека не може вмістити стільки інформації, скільки є в Інтернеті, але й бібліотеки залишаються головним ресурсом поповнення знань для всіх. Адже українська нація завжди була, є, і, я впевнений, залишатиметься однією із найосвіченіших націй у світі. І ще жоден учень в школі чи студент в університеті не вивчився без книг. 

Якщо завести мову про сільську бібліотеку, то роль її є ще важливішою. Адже не у всіх жителів сіл є можливість в повному обсязі користуватись перевагами Інтернету. Водночас ті умови, у яких знаходиться більшість сільських бібліотек в Україні бажають бути кращими... 

Для того, щоб працювати в таких умовах, сільські бібліотекарі дійсно мають бути справжніми патріотами своєї справи, митцями, які не покладаючи рук трудяться задля того, щоб всі ми мали змогу в будь-який час знайти книгу, якою цікавимось: для навчання, загального розвитку чи просто відпочинку. 

Саме таким митцем є Надія Василівна Прилуцька - бібліотекар Берездівської сільської бібліотеки. Якщо стороння людина зайде до нашої бібліотеки, вона з першого погляду, можливо, і не зрозуміє, куди потрапила. У бібліотеці панує настрій домашнього затишку та любові: всі книги акуратно розкладені по своїх місцях, діють водночас по декілька актуальних на даний момент виставок книг. Надія Василівна знає що сказати про кожну з книг, які є в бібліотеці. Тому кожен відвідувач бібліотеки може швидко зорієнтуватись у виборі книг.  

Діти люблять ходити до бібліотеки також. Тому що у бібліотеці є величезна кількість казкових героїв, які Надія Василівна виготовила власноруч.

Школярі також часто відвідують цю бібліотеку. Адже тут вони можуть знайти велику кількість різної цікавої літератури.

І не можна не сказати кілька слів про хобі Надії Василівни - виготовлення виробів із бісеру. Своїми виробами вона прикрасила всю бібліотеку. Саме вони надають бібліотеці неповторної атмосфери. 

Також своїми виробами діляться інші відвідувачі бібліотеки. Тому тут діє справжня виставка робіт із бісеру наших односельців. Також Надія Василівна навчає всіх бажаючих виготовляти таку красу. Тому після уроків до неї часто приходять учні Берездівського НВК.

Допоки такі люди, як Надія Василівна, працюють, я впевнений, що, незважаючи на всі труднощі, ми залишатимемось однією з найосвіченіших націй у світі.

С. Опанасюк

Категорія: Наше село | Переглядів: 1275 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 savosya64  
0

2 Натусік  
0
Такої, як у нас, у Берездові бібліотеки не знайти ніде!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015