П'ятниця, 10.05.2024, 22.25.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Грудень » 17 » Андрієвські вечорниці
Андрієвські вечорниці
22.34.03

14 грудня 2012 р. у Берездівському НВК відбувся традиційний вечір відпочинку, що був присвячений дню св. Андрія. Також традиційно вечір підготували учні випускного класу, що переодягнулись у національне вбрання задля того, щоб відтворити частинку національних традицій та звичаїв нашого народу. А допомагала їм у цьому Веремчук Ніна Володимирівна, яка чудово розуміється на народному побуті та бездоганно зіграла роль господині вечорниць. 


Стосовно самих вечорниць, то кожен з присутніх отримав саме ті емоції за якими туди прийшов. Особисто я побачив чудово сплановане та організоване свято, кожен учасник якого як по нотах грав свою роль, показуючи акторську майстерність. Також вразила кількість учасників. Майже всі випускники стали активними учасниками вечорниць. Вони співали пісень, жартували, кусали калиту, роздавали всім гостям вареники та солодощі, розповідали про народні традиції, гадали.



Іншою, вже негативною стороною, стала вже традиційно цього року мала кількість глядачів, кількість яких заледве перевищувала кількість учасників. Але і ті чомусь описали вечір з негативного боку через те, що він швидко закінчився. Але ж як він міг довго продовжуватись, якщо самі глядачі не хотіли брати участь у дійстві? Навіть не хотіли показати свою винахідливість та спритність кусаючи калиту у пана Коцюбинського та пана Калитинського...

Тому даний факт став предметом обговорення у тих вчителів, які навіть не були на вечорі та давали оцінку виступу одинадцятикласників через власне суб'єктивне ставлення чи то до випускників, чи їхнього класного керівника.

Більше фото з вечора відпочинку шукайте тут.

Сергій Опанасюк, класний керівник 11 класу   

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 476 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015