Субота, 27.04.2024, 01.19.07

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Березень » 10 » 8 Березня у школі
8 Березня у школі
06.53.14

З ледь відчутним весняним подихом до нас приходить чудове жіноче свято – 8 березня. Цей день несе у світ ніжність та красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без жінок не було б стільки світла, любові і тепла.  Адже саме жінки наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ.

         З метою формування ціннісного ставлення до жінки, матері у нашому закладі були проведені години спілкування та конкурсно-розважальні програми до Міжнародного жіночого дня. Основними завданнями цих заходів було дати уявлення про образ жінки-матері як берегині сімї, дому; розвивати моральні цінності відношення до родини; сприяти формуванню поваги до прекрасної половини людства та виховувати почуття доброти, любові, поваги.

         У 2 класі (кл. керівник Куліковська О. В.) напередодні жіночого свята було проведено родинне свято, на яке прийшли мами, бабусі, сестрички, хрещені… Протягом всього свята діти щиро та трепетно виконували вірші-побажання присвячені найдорожчим людям. Виконували тематичні пісні («Пісня для мами», «Найщасливіша», «Все починається з мами», «Колисанки вечорами», «Квіти матусі») під баян (вч. музики Петрійчук О. В.), а також подарували саморобні весняні композиції мамам та бабусям.

         Учні 4 класу (кл. керівник Коломійчук Л. Л.) теж долучилися до активного святкування родинного свята. Емоційно та радісно вітали хлопчики своїх матусь та дівчаток-однокласниць віршами, жартівливими гуморесками. Активно приймали участь у цікавих конкурсах та іграх. Виконали безліч мелодійних пісень («8 березня», «Донечка», «Я по кладці біжу», «Чи хмаринка в небі хмуриться») та надзвичайно чутливо представили усім присутнім хореографічні номери – вальс, танець Янголів, танець гномиків. А також несподівано порадували свої любих мам весняними саморобними композиціями.

Нехай же ця весна принесе всім нам радість життя, відчуття оновленості, оптимізму та впевненості у прийдешньому дні. Нехай вона єднає всіх нас у добрих починаннях, у спільній праці, у сімейному порозумінні задля справжнього жіночого щастя, задля кращого майбутнього, на яке ми працюємо вже сьогодні!

Педагог-організатор Чорнокрилюк О. М

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 410 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015