Понеділок, 29.04.2024, 15.36.22

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Жовтень » 11 » 5% ювілей
5% ювілей
10.38.20

Так вже склалось традиційно, що ми - українці любимо святкувати. Можна багато сперечатись про витоки цієї традиції, але чомусь так складається в більшості випадків, що чим складніші обставини в країні - тим гучніше проходять різні святкування. Тому відзначення ювілею школи у ситуації, що відбувається в Україні та якраз напередодні виборів згідно з цією логікою виглядає дуже доречним.

Це свято об'єднало в одному залі людей різних поколінь і з різних куточків країни. Скільки б насправді років не було нашій школі, який ювілей насправді б не святкувався, але той факт, що у будинку культури 10 жовтня 2015 р. зібралось так багато людей, свідчить про те, що люди люблять і цінують рідну школу. Звісно, кожен цінує по своєму: хтось хотів побачити вчителів, які вийшли на пенсію, однокласників, друзів чи знайомих, інший прийшов, щоб подивитись на святковий концерт. І хоч не всі сподівання виправдались (на жаль з різних причин на святкування з вчителів, які більше не викладають у школі, зміг завітати лише Анатолій Дем'янович Горанський), але все було компенсовано святковим концертом, що тривав понад 4 години. Про те, що святкування вдалось свідчить і той факт, що в цей день до нашого села завітали голови райдержадміністрації та районної ради, начальник відділу освіти, представник народного депутата, кандидати в депутати до обласної та районної рад. Усі вітали, дарували подарунки та обіцяли сприяти тому, щоб наша школа стала кращою з кращих не лише в районі, а й в області. Особливо сподобались обіцянки кандидата від провладної партії, який обіцяв не лише провести капітальний ремонт приміщень, утеплення школи, ремонт даху і систем опалення, а й створити на базі нашого навчального закладу телестудію. (Цікаво чи відомо шановному пану про існування нашого прес-центру, і чи будуть вони співпрацювати з нашим проектом у разі виконання обіцянок?) Вітання іншого кандидата глядачі не змогли почути через те, що через брак часу, їй слова не надали. Натомість представники провладної партії до заходу підготувались відмінно, поставивши навіть агітаційну палатку навпроти будинку культури.

Вітання зі сцени також лунали від голови сільської ради Віктора Веніаміновича Васьківського, голови батьківського комітету отця Петра, заслуженого вчителя України Анатолія Дем'яновича Горанського, випускників школи. Зворушливими були вальс у виконанні  майбутніх випускників та віршовані привітання четвертокласників, український народний танець з елементами гопака та пісенні вітання вихованців дитячого садочка. Організатори свята привітали усіх  випускників школи в особі кращих учнів кожного випуску - медалістів. Їх викликали на сцену та подарували пам'ятні посвідчення медаліста з нагоди ювілею. Головні дійові персони свята - працівники школи отримали грамоти різного рівня відповідно до заслуг перед директором та іншими представниками керівництва відповідного рівня. Долучились до привітань і вихованці школи мистецтв, кожен номер яких був просто вражаючим. Порадували своїм чудовим виконанням вокальних номерів також гурти самодіяльності будинку культури.

А наостанок просто вибухову та вражаючу програму представили спеціальні гості свята - гурт "Козаки Поділля". Вони за годину зуміли продемонструвати близько 20 різноманітних номерів, що змінювали один одного з блискавичною швидкістю та вражали неймовірним виконанням, вокальним співом та хореографічними номерами. Глядачам настільки сподобався їхній виступ, що останні номери усі аплодували стоячи та просили продемонструвати ще хоча б один номер. Також на концерті були присутні представники різних ЗМІ, репортажі яких невдовзі зможуть прочитати усі, хто не зумів завітати на свято. 

Після завершення святкового концерту, святкування продовжилось у школі екскурсією по навчальному закладу та обговоренням за круглим столом.

Якби там не було, а ювілей відбувся залишивши свій слід в історії навчального закладу. Який слід? Судити не берусь тому, що найкраще все розставить на свої місця час.

Сергій Опанасюк, керівник проекту

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 495 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015