Понеділок, 06.05.2024, 18.25.52

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2009 » Червень » 7 » Червень-2009
Червень-2009
08.13.55

1 червня в Україні відзначали День захисту дітей. Учні нашого класу (Гриценюк Наташа та Петричук Оксана) їздили на районне свято в м. Славуту у складі хору учнів Берездівської школи мистецтв. Інші учні нашого класу (Авдієнко Свєта, Борщук Таня, Гіжицький Паша, Григорук Оксана, Данилюк Марина, Камінська Свєта, Корженко Андрій, Матвійчук Віталік, Одольчук Сергій, Рибачук Валік, Рибіцький Міша, Семенюк Аліна), які були присутні в той день у школі прийняли участь у шкільному спортивно-інтелектуальному турнірі школи «Вищий пілотаж», де потрібно було не лише відповідати на запитання та виконувати різні завдання з 14 різних предметів, але швидко переміщатись по території нашого навчального закладу у пошуках різних зупинок.

У підсумку найкмітливішими та найспритнішими стали учні 10-А класу.

ІІ місце поділили учні 7 та 5-Б класів.

ІІІ місце було за учнями 8 та 3 класів.

ІV посіли учні 6-А класу.

V – учні 9 класу.

VI – учні 2 та 5-А класів.

VII – учні 1 та 4 класів.

VIII – учні 10-Б класу.

ІХ – учні 6-Б класу.

5 червня команда учнів нашої школи (Веремчук Денис з 10-Б класу, Ковальчук Віка і Погребняк Таня з 9 класу) приймали участь у І турі Всеукраїнського змагання з європейської інтеграції серед старшокласників загальноосвітніх шкіл "EUROPA NOSTRA". Учні показали гарні знання і набрали у підсумку 133 бали. 

12 червня учні нашої школи приймали участь у районному конкурсі театральних колективів у складі команди Берездівського будинку культури. Учні нашого класу (Стасюк Люба, Авдієнко Свєта, Данилюк Марина, Камінська Свєта, Ніжнік Таня) зіграли у сценці «Як курчатко маму шукало» здобули ІІ місце у підсумку. Після конкурсу вся команда відвідала Славутський історичний музей, де побачили багато цікавих експозицій. Найбільше сподобалась експозиція, що висвітлює наш край у роки Великої Вітчизняної війни. 
За підсумками 2008-2009 н. р. дирекцією нашого навчального закладу було організовано поїздку у Славутський та Нетішинський музеї для учнів 5-10 класів (учні 7 класу, які були на цій екскурсії: Гриценюк Наташа, Корсун Катя, Семенюк Аліна). Ця цікава та пізнавальна екскурсія відбулася 16 червня. Особливо нам сподобались експозиції, що презентували флору та фауну Хмельниччини.  




Учні нашої школи також мали можливість оздоровитися під час навчальної практики з 2 по 19 червня у шкільному таборі відпочинку. 
Команда туристів нашої школи приймала участь у обласних туристичних змаганнях з 18 по 21 червня. Наш клас на цих змаганнях представляв Белінський Толік. Команда цього року складалась більш, ніж на 80% з новачків. Наші 11-ти класники не змогли прийняти участь через те, що здавали в ці дні останній екзамен, а ще дві учениці з 9 і 10-А класу просто не захотіли захищати честь нашого навчального закладу на цих змаганнях. Незважаючи на всі старання нашої команди – лише 16 місце у підсумку. Але наступного року наша команда обов’язково досягне вищих результатів.  
22 червня у нашій школі відбувся випускний вечір для учнів 9 та 11 класів. 26 учнів закінчили 9 класів нашого навчального закладу у цьому році. 2 учениці (Кучерук Людмила та Погребняк Тетяна) закінчили 9 класів на високий рівень з усіх предметів. 11 класів Берездівського НВК закінчили 35 учнів. 4 учні (Левчук Лідія, Савченко Ярослав, Стасюк Тетяна, Стрельцова Владислава) були нагороджені срібними медалями за високі успіхи у навчанні. 

Автор статті - Гриценюк Наташа

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 922 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 2
1 Натусік  
0
Мені дуже сподобалось 1червня smile

2 Алла  
0
молодцi!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015