Понеділок, 06.05.2024, 14.56.31

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2009 » Травень » 17 » Травень-2009
Травень-2009
06.18.46

Ось і настав останній місяць у 2008/2009 навчальному році. Потрібно написати семестрові та річні контрольні роботи, повторити вивчене за 7 клас. Але і зараз ми як завжди приймаємо активну участь у житті нашої школи та села. 

9 травня у нашому селі відзначали 64 річницю з дня перемоги над фашистською Німеччиною у ІІ світовій війні. У центрі села відбувся мітинг за участю ветеранів нашого села, біля могили невідомого солдата та пам’ятника загиблим у ІІ світовій війні односельчанам священиком нашої сільської церкви було відправлено панахиду. Потім для жителів та гостей нашого села Берездівський НВК спільно з Берездівською школою мистецтв підготували святковий концерт. Учні нашого класу в цей день виконували почесну місію – несли почесну варту біля пам’ятників невідомому солдатові та загиблим односельчанам. У несені почесної варти приймали участь: Авдієнко Свєта, Бакієва Свєта, Белінський Толік, Борщук Таня, Гіжицький Паша, Гриценюк Наташа, Данилюк Марина, Зінчук Ольга, Корженко Андрій, Корсун Катя, Лукашук Толік, Матвійчук Віталік, Ніжнік Таня, Петричук Оксана, Рабченюк Альона, Рибачук Валік, Рибіцький Міша, Семенюк Аліна, Стасюк Люба, Туракевич Альоша. Також Бакієва Свєта, Гриценюк Наташа, Зінчук Ольга, Корсун Катя, Петричук Оксана приймали участь у святковому концерті. 

12 травня у Берездівській школі мистецтв відбувався концерт «Французька весна». Участь у цьому концерті приймали учні з різних шкіл нашого району. Наш клас на цьому концерті представляли: Бакієва Свєта, Гриценюк Наташа, Корсун Катя та Петричук Оксана. 

13 травня футбольні команди дівчат та хлопців нашої школи прийняли участь у товариських матчах у с. Мухарів з командами Мухарівської та Ставичанської ЗОШ. Белінський Толік, Лавренчук Маша, Рибіцький Міша були у складі нашої шкільної команди. 

14 травня у Берездівському НВК був день цивільної оборони. За «легендою» на ХАЕС була пожежа і всіх учнів нашого закладу були евакуйовані на спортивний майданчик. Там нам розповіли як себе поводити у надзвичайних ситуаціях. Хлопці показали свої вміння у одяганні противогазів на швидкість, а дівчата – свої знання з медико-санітарної підготовки.  


Протягом 20-22 травня команда дівчат 6-10 класів з нашої школи приймала участь в обласних змаганнях з футболу. У підсумку дівчата посіли 4 місце. А двоє дівчат Берездівського НВК (Кучерук Люда з 9 класу і Гриценюк Свєта з 6-Б класу) поїдуть грати за нашу область на Всеукраїнських зональних змаганнях у м. Рівному. Футболістки нашого класу (Бакієва Свєта, Лавренчук Маша, Семенюк Аліна) участі у цих змаганнях не приймали у зв’язку з різними обставинами.
 29 травня у нашій школі відбувся творчий звіт учнів 7 класу з образотворчого мистецтва. Наша вчителька відібрала найкращі роботи учнів нашого класу. Участь у виставці прийняли Авдієнко Свєта, Бакієва Свєта, Гриценюк Наташа, Камінська Свєта, Корсун Катя, Ніжнік Таня, Одольчук Сергій, Рибачук Валік, Семенюк Аліна, Стасюк Люба, Яремчук Свєта. 

30 травня у нашій школі пролунав останній дзвоник для учнів 11-А та 11-Б класів. Це як завжди веселе та водночас сумне свято відбулось у спортивному залі нашої школи.


А ще в цей день був останній дзвоник у нашій школі мистецтв. Вітаємо нашу однокласницю і випускницю школи мистецтв Корсун Катю! Також вітаємо інших випускників: Куліковську Марину, Панасюк Руслану та Прилуцьку Богдану.


Автор статті - Гриценюк Наташа
Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 1299 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
1 Ксеня  
2
Радує!!!!!! Є традиції, які виконували ми і виконують надалі!!!!

2 Натусік  
0
Прощавай школо, побачимось у вересні

3 Алінка  
0
Травень ми запамятаємо назавжди! happy

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015