П'ятниця, 26.04.2024, 13.21.35

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Лютий » 4 » 1/8 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
1/8 фіналу ІІ кубку з інтелектуального футболу
19.18.45

На цьому етапі змагання зіграють команди, що грали у Чемпіонаті, кращі команди Чемпіонату серед юніорів та другі склади тих команд, що виявили бажання виставити на змагання по 2 команди. Пари учасників визначаються згідно з турнірною таблицею попереднього Чемпіонату. Краща команда грає з останньою, Друга з передостанньою і т. д.

Тому у 1/8 фіналу зіграли:

"Манчестер Сіті" (11 клас) - "Дніпро" (3 клас)

"Реал" (8 клас) - "Барселона-2" (5 клас)

"Шахтар" (6 клас) - "Дніпро-2" (9 клас)

"Динамо" (4 клас) - "Динамо-2" (7 клас)

"Динамо-2" (4 клас) - "Динамо" (7 клас)

"Севілья" (10 клас) - "Шахтар-2" (6 клас)

"Дніпро" (9 клас) - "Реал-2" (8 клас)

"Барселона" (5 клас) - "Дніпро-2" (3 клас)

Першими у цьогорічному Кубку зіграли команди 4 та 7 класів. Так склалось, що основа команд 4 та 7 класу у 1/8 фіналу зустрілась з дублем 7 та 4 класів. Обидва матчі відбулись 18 січня 2016 р. Першими зіграли "Динамо" (7 клас) та "Динамо-2" (4 клас). Не зважаючи на різницю в класі, гра вийшла цікавою та непередбачуваною. Першими швидкий гол на 2 запитанні забили семикласники. Та вже через 3 запитання четвертокласники ударом зі штрафного зуміли відновити рівновагу. А вже на початку ІІ тайму ще одна неочікувана атака команди 4 класу завершилась голом, що вивів команду вперед. Після цього дублери замість того, щоб довести справу до виграшу почали грати недисципліновано, що призвело навіть до вилучення одного з гравців команди та пенальті, яке успішно реалізував Денис Власюк, записавши у свій актив дубль. А вже на останньому запитанні матчу підсумки  у матчі підбила Валерія Яцюк, яка вивела свою команду у 1/4 фіналу.

 Статистика гри:
"Динамо" (7 клас) - "Динамо-2" (4 клас) 3:2

М'ячі забили: Денис Власюк, 2, 18 (п), Валерія Яцюк, 21 - Єлизавета Савчук, 5, Олександр Кирилюк, 11

Жовті картки: Віталій Тарабанчук, 5, 14

Червоні картки: Віталій Тарабанчук, 14
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Динамо": Яна Пасечник (капітан команди), Олександра Закалюжна, Назар Корнійчук, Дмитро Стецюк, Ірина Ніжнік, Валерія Яцюк, Денис Власюк.

Склад команди "Динамо-2": Ульяна Семенюк (капітан команди), Денис Науменко, Максим Зінчук, Єлизавета Савчук, Дарина Лотоцька, Денис Опанасюк (Олександр Кирилюк), Віталій Тарабанчук.

 У ІІ матчі 1/8 фіналу, що відбувся цього ж дня, зіграли основна команда 4 класу та дубль 7 класу.Як і в попередній грі, обидві команди були налаштовані лише на перемогу і в захисті відсиджуватись не збирались. Першими рахунок відкрили четвертокласники. Та вже через 2 запитання гравець команди 7 класу Ольга Хоміч зі штрафного зрівняла рахунок. На початку ІІ тайму дубль у свій актив записала гравець команди 4 класу Євгенія Яцюк, а наприкінці матчу збільшив відрив від суперників Юрій Стецюк. Крапку у протистоянні міг поставити семикласник Влад Кравчук на останньому запитанні. Та останнє слово сказала голкіпер четвертокласників Діана Герасимчук, яка з легкістю відбила удар.

 Статистика гри:
"Динамо" (4 клас) - "Динамо-2" (7 клас) 3:1

М'ячі забили: Євгенія Яцюк, 5, 11, Юрій Стецюк, 19 - Ольга Хоміч, 7

Жовті картки:
Удари у ворота: 3:2

Склад команди "Динамо": Олександр Опанасюк (капітан команди), Євгенія Яцюк, Анастасія Васильчук, Діана Герасимчук, Анжела Кравчук, Юлія Хоміч, Юрій Стецюк.

Склад команди "Динамо-2": Владислав Кравчук (капітан команди), Святослав Ковальчук, Віталій Гриценюк, Анастасія Бражук (Тарас Юрчук), Ольга Хоміч, Владислав Броніч, Віталій Пекач.

У ІІІ матчі 1/8 фіналу, що відбувся 22.01.2016 р., зустрілись команди 10 та 6 (дублери) класів. Особливістю матчу став той факт, що обидві команди виставили на гру лише по 5 гравців. Перша гостра атака десятикласників завершилась результативно. Та другий склад шестикласників теж здаватись не збирався. Тому спільними зусиллями гравці 6 класу відразу ж відквитали пропущений м'яч. Та на більше їх не вистачило. І до кінця матчу жодна з атак "Шахтаря" не завершилась ударом у ворота. Натомість плідно попрацювали нападники "Севільї", які ще 5 разів пробили у ворота суперників. І якби не надійна гра голкіпера шестикласників Юлії Поліщук, то завершився б матч розгромом. Але і капітан не змогла врятувати команду від поразки та вильоту з Кубку.

 Статистика гри:
"Шахтар-2" (6 клас) - "Севілья" (10 клас) 1:3

М'ячі забили: Вадим Пилипчук, 2, Лариса Ніжнік, 10, 15 - Дмитро Стасюк, 4

Жовті картки: 
Удари у ворота: 1:6

Склад команди "Шахтар-2": Юлія Поліщук (капітан команди), Володимир Роговський, Дмитро Стасюк, Ірина Шашко, Дарина Одольчук.

Склад команди "Севілья": Олександр Возлюк (капітан команди), Дмитро Хомич, Лариса Ніжнік, Вадим Пилипчук, Олена Яцюк.

Наступний матч 1/8 фіналу відбувся 25.01.2016 р. Гра між командами "Барселона" (5 клас) - "Дніпро-2" (3 клас) була надзвичайно важливою для обох команд з огляду на те, що вони посіли останні місця у чемпіонатах, учасниками яких були. Тому протистояння було дуже видовищним та напруженим. Вже на початку матчу рахунок відкрили п'ятикласники. Та третьокласники довго не барились з відповіддю і зрівняли рахунок через 2 запитання. Команда  5 класу відразу ж забила ще один гол, побивши рекорд результативності у І половині І тайму (3 голи на дві  команди за пів тайму). Після цього гра перейшла у трохи спокійніше русло. Новий вибух активності обох команд розпочався наприкінці ІІ тайму. Нападник 5 класу Діана Власюк записала у свій актив дубль. Проте і третьокласники не збирались здаватись та відквитали пропущений гол ударом зі штрафного. Та на більше їхньої завзятості не вистачило і матч завершився перемогою "Барселони".

Статистика гри:
"Барселона" (5 клас) - "Дніпро-2" (3 клас) 3:2

М'ячі забили: Діана Власюк, 2, 19, Анна Хомич, 5 - Артем Опанасюк, 4, Назар Купріянець, 20

Жовті картки: Артем Опанасюк, 13
Удари у ворота: 2:5

Склад команди "Барселона": Богдан Пилипчук (капітан команди), Ілля Кузьмич, Анна Хомич, Діана Власюк, Богдан Козліков, Крістіна Бондарук, Ольга Гречун.

Склад команди "Дніпро-2": Артем Опанасюк (капітан команди), Назар Купріянець, Віктор Ткачук, Артем Зінчук, Вікторія Савчук.

 V матч стадії 1/8 фіналу відбувся 26 січня 2016 р. Зустріч між основною командою 9 класу та другим складом 8 класу стала особливою через те, що восьмикласники виставили на матч гравців основи, перетворивши статистичний матч на справжню битву інтелектуалів, яких в обох командах достатньо. У І таймі ініціативою володіли гравці команди 9 класу, які двічі завдали небезпечні удари у ворота суперників. Але впевнена гра захисників та голкіпера восьмикласників не дозволили їм відкрити рахунок у матчі. Гравці ж "Реалу-2" не поспішали з атакою, граючи в основному від захисту. У ІІ таймі ситуація кардинально змінилась. Небезпечна контратака восьмикласників спочатку вивела з рівноваги супротивників, яких добили реалізоване пенальті Бондарука Віктора на 12 запитанні та гол кращого нападника минулого Чемпіонату Катерини Лук'яниці на 13 запитанні. Дев'ятикласникам уникнути поразки навіть не допомогла зміна голкіпера у проміжку між пропущеними голами. Такий розвиток подій їх вибив зовсім з колії і все, на що спромоглися гравці "Дніпра" - завдати ще один удар у ворота наприкінці матчу, з яким з легкістю справилась Анна Яцюк, яка не лише вперше в цьогорічному Кубку серед голкіперів команд не пропустила у матчі жодного гола, а й вийшла у лідери серед кращих воротарів сезону.

 Статистика гри:
"Дніпро" (9 клас) - "Реал-2" (8 клас) 0:2

М'ячі забили: Віктор Бондарук, 12 (п.), Катерина Лук'яниця, 13

Жовті картки: -
Удари у ворота: 3:3

Склад команди "Реал-2": Анна Яцюк (капітан команди), Тетяна Хомич, Катерина Лук'яниця, Владислав Бандура, Віктор Бондарук, Катерина Гіжицька.

Склад команди "Дніпро": Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Іван Власюк, Євген Кучерук, Максим Хоміч, Олександра Кондратьєва, Василь Середюк.

 У VІ матчі стадії 1/8 фіналу зустрілись основна команда 6 класу та другий склад команди 9 класу. Обидва класи вже втратили по одній команди на цій стадії розіграшу. Проте шестикласники і цього разу не змогли зібратись у повному складі. Натомість дев'ятикласники прийшли на матч з групою підтримки - гравцями вибулої з розіграшу команди. Проте гра не складалась в обох команд. У І таймі команди створили лише по 1 небезпечному моменті. І якщо удар зі штрафного у виконанні Юлії Поліщук голкіпер "Дніпра-2" Юлія Данильчук парирувала, то з ударом гравця дев'ятокласників Ганна Зінчук справитись не змогла. Фактично грати справді небезпечно команди розпочали з середини ІІ тайму. Спочатку рахунок у матчі зрівняли шестикласники. Та вже через запитання свою команду ударом зі штрафного вперед вивів Андрій Андрушко. Наприкінці матчу команда 9 класу практично вирішила всі питання, забивши ще 1 гол. Та Юлія Поліщук з другої спроби таки забила зі штрафного і подарувала надію своїй команді на перемогу. Уже на доданому запитанні шансом зрівняти рахунок скористалась Вікторія Бойчук. Але її удар впевнено відбила голкіпер 9 класу Юлія Данильчук, яка подарувала для свого класу можливість зіграти у 1/4 фіналу.

Статистика гри:
"Шахтар" (6 клас) - "Дніпро-2" (9 клас) 2:3

М'ячі забили: Дмитро Стасюк, 14, Юлія Поліщук, 20 - Юрій Бондарчук, 7, Андрій Андрушко, 15, Дмитро Коробчук, 19

Жовті картки: Дмитро Коробчук, 17, Петро Гриценюк, 19
Удари у ворота: 4:3

Склад команди "Шахтар": Ганна Зінчук (капітан команди), Юлія Поліщук, Дмитро Стасюк, Вікторія Бойчук, Богдан Власюк. 

Склад команди "Дніпро": Юлія Данильчук (капітан команди), Максим Стасюк, Петро Гриценюк, Андрій Андрушко, Іванна Дідушок, Юрій Бондарук, Дмитро Коробчук.

VІІ гра 1/8 фіналу відбулась 2 лютого 2016 р. У матчі зіграли наймолодші та найстарші учасники Кубку - команди 3 та 11 класів. Як і годиться майбутнім випускникам, одинадцятикласники повністю контролювали м'яч у І таймі та забили 2 сухих голи у першій половині матчу. Третьокласники лише зі штрафних ударів двічі безуспішно пробивали у ворота супротивників. Та все ж надію команді 3 класу подарувала Вікторія Савчук, яка впевнено реалізувала пенальті наприкінці матчу. Та вже на наступному запитанні всі крапки над "і" розставила Іванна Прокопченко, яка оформила дубль на свій рахунок та вивела команду у наступний раунд розіграшу Кубку. Також слід відмітити досить недисципліновану гру обох команд, що призвела до 4 жовтих карток у матчі.

Статистика гри:
"Дніпро" (3 клас) - "Манчестер Юнайтед" (11 клас) 1:3

М'ячі забили: Вікторія Савчук, 17 (п) - Іванна Прокопченко, 4, 18, Світлана Кравчук, 8

Жовті картки: Денис Дідушок, 1, Віталій Пилипчук, 17, Світлана Кравчук, 19, Артем Опанасюк, 19. 
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Дніпро": Артем Опанасюк (капітан команди), Роман Ющук, Віктор Ткачук, Денис Дідушок, Вікторія Савчук.

Склад команди "Манчестер Юнайтед": Олександр Пекач (капітан команди), Тетяна Туринська, Іванна Прокопченко, Олександр Ємець, Віталій Пилипчук, Надія Гнесь, Світлана Кравчук.

Заключний матч 1/8 фіналу став історичним через те, що вперше на стадії 1/4 фіналу отримали можливість зіграти 2 команди з 1 класу. 3 лютого 2016 р. зустрічались команди 5 та 8 класів, які вже забезпечили по 1 представнику у наступній стадії розіграшу. Тому головне питання, яке вирішувалось - хто напише нову сторінку в історії Кубків. тим паче, що в другій команді 5 класу та основній команді 8 класу було чимало непоганих гравців, яким по силі вирішити завдання такої складності. З початку зустрічі команди розпочали впевнені атакувальні дії, обмінявшись гострими атаками у першій половині І тайму. Але рахунок було відкрито трохи згодом - коли на 7 запитанні Олександра Лотоцька точно пробила пенальті, відкривши рахунок у матчі. ІІ тайм розпочався з інтенсивних атак гравців команди 5 класу. Але голкіпер восьмикласників Олександра Лотоцька впоралась і з гострим ударом, і з пенальті. Тоді капітан "Барселони" Дар'я Корнатівська змінила рамку воріт на позицію в центрі поля. Але такий відчайдушний крок лише прискорив поразку, дозволивши команді 8 класу провести 2 небезпечні атаки, одна з яких завершилась результативно.

 

Статистика гри:
"Барселона-2" (5 клас) - "Реал" (8 клас) 0:2

М'ячі забили: Олександра Лотоцька, 7 (п.), Мілан Дячук, 22

Жовті картки: Марія Бражук, 20
Удари у ворота: 4:4

Склад команди "Реал": Олександра Лотоцька (капітан команди), Марія Бражук, Віталій Корженко, Іванна Гаєвська, Вадим Семенюк, Мілан Дячук, Оксана Гуменюк.

Склад команди "Барселона-2": Дар'я Корнатівська (капітан команди), Вікторія Новіцька, Роман Семенюк, Маргарита Карпієць, Аліна Опанасюк, Марія Гриценюк, Артем Остапчук.

  

 

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 524 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015